Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

sana en ufak bir ilgi gösterene fazla anlamlar yükleyip bağlanmışsın sonunda da kendin zarar görmüşsün. yaşadıkların çok ağır şeyler seni kınayamadım. ama kendi kendine yetebildiğin gün güçlü olduğunu anlayacaksın. mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacın olmadığını anladığın gün de karşına seni hak edecek seni sevecek biri çıakcaktır mutlaka. öncelikle kendini olmadığın biri gibi göstermeye ve kendini karşıdakine sevdirmeye çalışmaktan vazgeç derim. özellikle o evli adamdan aman diyim uzak dur.

O üst düzey meslek size türkçe öğretemedi mi gözlerim kanadı okumaya çalışırken. Konuya cevabım ahmeti mehmeti bırak önce kendini tedavi et yoksa hep yanlış ilişkilere düşeceksin. O iş yerindeki dallamaya da gerçekten inandığını düşünmek istemiyorum. 2 yıldır konuşmuyormuş eşiyle,yersen.

Ilk sevgiliniz sizinle cinsellik yasamak istemis anladigim kadariyla ve siz vicdanim var inancim var bilmemne diyince ayrilmissiniz.
Simdi nerede bu vicdan ve inanc pardon?

Adam evli! Annelik yapmaya heveslendiginiz cocuk agac kovugundan cikmadi, bi annesi zaten var!

Ya her evli erkek mevzusuna aynı seyi yazmaktan tükendim..Mevzunun önü arkası umrumda degil ÇEKİN O PİS ELLERİNİZİ MİLLETİN KOCALARININ ÜSTÜNDENNNNN..Ne anneliğinden bahsediyosun sen ya cocugun annesi de var babası da haa babası uçkuruna düskün en az sizin kadar mide bulandırıcı o ayrı..

Niye olmasın ya ? Psikolojik destek al !!! Gerçekten buna ihtiyacın var .azıcık sıcaklık gördün mü kendini saliveriyosun. Bunların bir sebebi de travmalarin. Bence tedavi devam etmeli .hiçbir fayda görmemişsin. Ne biliyosun o evli olan adinin söylediklerinin doğru olduğunu ? Belki iyi bir evliliği vardı ama senden hoslaninca hikayeler yazmadığını? Genelde böyle başlıyor ..evliliği iyiyse de senden sonra kötüye gitmiştir .o da yazdıkça yazmıştır şöyle kötü böyle kötü , karımla ilişkim ev arkadasligindan öte değil falan . Hem dramatik olmalı ki ilgini çeksin .adam dese ki çok mutluyum ama seni görünce kafam karıştı : ilgini çeker miydi ? Dram ekmek gibi satılıp yediriliyor artık . Kimsenin yuvasını yıkma ,ah alma ! Geçenlerde bir taksici yazıyor bana ....baaaakkk cesarete bak ..kucağımda da 2 yaşında kızım ..başta anlamadım ...ama o anladığı halde yanasmaya çalışıyor .kucağımdaki çocuğu komşudan ödünç almış olamam herhalde .anlayınca bir tepem attı .çabuk dedim indir beni ,tam da arkandayım geçiririm kafana ağır birşeyler, çocuğuma yazık ...ama hanımefendi yanlış anladınız falan ...Bana bak seni buranın en işlek caddesine gömerim ,kimsenin ruhu duymaz ,çabuk indir beni diye çığlık attım .özür diledi ben inerken .arabanın kapısına bir tekme attım yamuldu ..sesi bile çıkmadı .biliyo adiligini çünkü .e şimdi ben kucagimdaki cocugumdan utanmayıp o serefsizle flört etseydim ,ne farkım kalırdı ondan ?yada kocamın yüzüne nasıl bakardım ? Aklını başına al !!!sallan toparlan kendini kullandirma

Bence o evli adamdan uzak dur bnde evliyim kocam gitse başkasından hoslansa onunda kadının da gözlerini hem valla hem billah oyarim !

Harikasin.

Canim sevdigini saniyorsun fakat boslukta kalmissin bir liman ariyorsun inanki bu tip adamlar evlenince deyisir kendini yakma bir isin varmis kariyerin varmis bu sevdadan vaz gec aci cekersin fakat gozundeki perde acilir ben ne yaptim tuh dersin tutdugun dal curuk saglam olmasi lazim kendine gel yetistigin cocuklugu hatirla ve o cocugada aci cektirme mabalini alma boynuna

ilk defa bir konuyu okurken bitirmeye az kala bıraktım
bu ne yaaa gözlerim karıştı artı midem bulandı

ergen ergen yazmalar
adam evliyse uzak duracaksınız konu sahibi.. net

Kınamak istemiyorum ya o adam burdan birinin eşiyse ve gercekten mutlu bir evliliği varsa ne olacak ? Sana yalan söylüyorsa bunu düşünmedin mi hiç.

sanal sarılma nasıl oluyor?
Bir dönemin popüleri Semra hn. vardı. "Daldan dala daldan dala"

Niyeyse bu dolandı dilime.

Son düzenleme:
bencede yardıma ihtiyacın var cemre psikoloğa gitmeyi bırakmışsın ama hata etmişsin ..hayatını sürdürmek için ile bir erkek mi olmalı hayatında birde arabeske bağlıyorsun evli erkekler vs yok başkasının çocuğuna annelik etme hiç sağlıklı düşünceler değil

Okuyup anlamak icin devrelerim yandi valla bizede yazik hep ayni yalan karinla bosanamiyorum karimla aram bozuk emin ol geceleri onun koynuna giriyor

Gözlerim şaşı oldu okurken ama yılmadım hepsini okudum.Tabi türkçe yi biraz katletmissiniz orası ayrı. Anlıyorum sizi ama adam evli ve çocuğu var ne kadar mutsuz da olsa sevmiyorum dese de EVLİ. Uzak durun ve denginiz birini bulun. Çok çabuk bağlanmayin arkanızdan atlı gelmiyor. Sonra üzülen siz oluyorsunuz

siz daha yazamıyorsunuz üst düzey meslek sahibi olduğunuza (üst düzey meslek de nasil oluyorsa) inanmamizi beklemeyin türkçeyi katletmissiniz.
Bekar erkekleri evlenmeye ikna edemiyorsunuz yada iliski kuramiyorsunuz evli erkeklerin ilgisini çekmek kolay tabi onlari tavlayip ego tatminimi yapuyorsunuz.
Ayrica o cocugun bir annesi var siz niye annelik yapabilirmiyim diye düsunuyorsunuz adamla iliskiye basladiniz bosattiniz evlendiniz bir de hemen yapmayin allahaskina sizin gibiler yüzünden kadin olmak istemiyorum bu ülkede cocugu var olmazmis adam evli ya evli o cocugun birde annesi var sizin gibilere söylencek sey bellide neyse burdan olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…