Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

Gözümün feri söndü sabah sabah..bu kadar erkek hevesli olmasan keşke evli erkeklere mesafeli davranmayı bilmek lazım bugün karısını aldatan adam boşanıp sana gelse bile seni de başkasıyla aldatır inanmayın bu zorla evlenme evde konuşmama ayaklarına ya rica ediyorum biraz kafanızı kullanın.

Kalan sayfaları okumadım ama burda bişey demek istiyorum.

Birini kınadınmı bilmiyorum ama çok büyük AH alıcaksın çok yakında söyliyim. Ufacık sabinin ah'ı ,masum bi kadının ahı ömür boyu burnundan fitil fitil gelir. O yüzden sen sadece ordan kaç hemen.

Allahtan cocuklar kahvaltiyi cok yavas yapiyorlar da bu sayede gilgamis destanini bitirdim

Konu sahibi o kadar girizgah yapmissin ama evli bir adama asik olmanin gecmiste yasadigin kotu seylerle bir ilgisi yok, bunu kendine kalkan yapiyorsun yapma. Tek tarafli dinledigin hikayelere kapilip da cocugun annesi olma yolunda hazirlik da yapma, gozunle gordun mu kotu evliligi? Ben sizi anlamiyorum arkadas ya mazosist misiniz neden bu kadar seviyorsunuz arabeski?

aile zoru ile evlenmş

Öncelikle bu külliyen yalan.

Bu tarz konuları okurken anlatılan erkek benim eşim ve aldatılan kadın benmişim gibi okuyorum. Mümkünse yazdığınız yazıyı tekrar benim gibi empati yaparak okuyun... İnanın burada bu konularda çığrımdan çıkıyorum ama sırf ban yememek için en kibar halimle dilim döndüğünce anlatmak istedim.... Birincisi o çok kaliteli statü sahibi beyefendinin yalan söylediği aşikar. İkincisi tek kelime bile edilmese evliliklerinde bu sizi alakadar etmez ki siz üzerine senaryo bile yazmışsınız yok kızına nasıl bakarım falan diye. Orda bi durun! Kimse sizin gibi bir insana bırakın yavrusunu çöpünü bile emanet etmez. Ben de çooooook sıkıntı yaşadım çocukken inanın travmalardan travmalar geçirdim hatta bir konumda da bahsettim. Ama asla evli bir adama yan gözle bakıp da psikolojik sorunlarımı öne sürerek kendimi aklamaya çalışmam. Bu karakter meselesi! Elinizi vicdanınıza -varsa! koyun lütfen. Ve unutmayın kimse yaşattığını yaşamadan ölmez... İlahi adalet yerini bulacaktır.

Yorumları okumadan yazıyorum..
Tamam sevgi görmedin , sevgisiz büyüdün.
Niye bu sevgiyi sadece erkeklerde arıyorsun..
Yazının basından sonuna 3 erkekten bahsetmişsin..
Sen ilk önce bi iyileş, tedavinin devam etmesi gerekiyor..
Kimseye ihtiyacın olmadığını , kendini herkesten daha cok sevmenin daha önemli olduğunu bi anla..
Kim ilgi gösterirse rüzgarı o yöne çeviriyorsun..
Üstelik evli olan tam bir palavracı sana diyim..
Uzak dur , spor yap , evcil hayvan edin, güzel dostluklar kur..
Daha sonra ne istediğini kendine sor , mutlu bir birliktelik beraberinde gelir.

niye her gördüğün erkeğe bu kadar kolay kapılıyorsun?
adamlar bir göklerde bir yerlerde.
az mantıklı ol,az düşün de hareket et.
evli adamdan da uzak dur bir zahmet.

Çocukken yaşadığın şiddete çok üzüldüm. Bundan sonra kimsenin seni üzmesine izin verme

Bizim bi tanıdık abla vardı ona da adam bız doğuluyuz ailemin zoruyla evlendım ayrılamıyorum aramız kötü diyodu bak valla aynısını dıyodu. Kalıplaşmış yalanlar. Seni kınamaya kımsenın hakkı yok bu hayatta başına ne gelcegını bılemezsin ama yapma bak ilerde ki vicdanın için o küçük çocukları fln düşün ya yapma. Anladım kötü şeyler yaşamışsın kendini yeni keşfediyosun ama evli biri ile keşfetme. Kendini iyi hissetceğin bi ton adam var dışarda.

Allah aşkına düzgün yazın şu ergen yazı sitilinden çıkın. burda ciddiye alıp okuyoruz yazdığını cevap veriyoruz ama gözümüzü kaybedeceğiz.

C Cemre901
Canım belli şuan mantıklı düşünemiyorsun.
İlgiye sevgiye ihtiyacın var hepimiz gibi ama azıcık ilgi gördüğüne bağlanmışsın. Bunlara bu kadar prim veren sensin. 5aydır kk'yı takip ediyorum diyosun öğrenmiş olman gerekirdi evli bi adamın sende gözü varsa evliliğim berbat filan diyeceğini lütfen buna inanma o çocuk nasıl oldu sanıyorsun gökten zembille inmedi ya.
Lütfen kendini şirin filan gösterme asabi ol hatta kötü davran. Senden faydalanamıycağını anlayınca ilgisini çekecek zaten.
Otur ve nasibini bekle. Kimse bekar kalmıyo.kendine dikkat et işine adapte ol. Kendini sev sadece

ah canım adam boşandı seni aldı da çocuğa annelik yapar mısın yapmaz mısın o kaldı. ancak metresi yapar adam seni sendeki bu erkek merakı ile

6 iş günü çalıştığınız birine nasıl bukadar bağlandığınızı çok merak ettim doğrusu. Nedir bu aşk acısı için ölüp bitmeleriniz . Daha büyük acılar var anacım. boşverin elin evli heriflerini ,Boşverin sanaldan yaşadığınız yüzünü dahi görmediğiniz herifleri boşverin bunlar için o güzel canınızı üzdüğünü . Ilişki yaşayayım onlarin var benimde olsun herkes evli bende evlenim demeyi sizde 1 kaç yıl geç yaşayın verin olsun bitsin...

Bu yazim sekliyle o ust duzey mesleginizi cok merak ettim dogrusu..Diger konuya gelirsek;bence biraz kafaniz karismis her erkege potansiyel sevgili olarak bakmaktan vazgeçmeni ve kendini dizginlemeni öneririm çünkü bu sekilde mutluluk bir kenara daha beter seyler yaşaman an meselesi.

Nasıl yaparsan yap uzak dur.
Adamın her kelimesi yalan
Adam evli
Her gece karısıyla aynı yatağa giriyor.
Bi hayal et.

Nasıl mideniz alıyor arkadaş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…