Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

6gun olmuş sadece ama sanırsın 6 yıl.ne ara samimi oldunuz da adam sana nasıl evlendiğini anlatti.üst düzey yönetici olduğuna inanmadım.ergenden bozma anlattiginiza gore.
Benim fikrim adam seninle yatmak için ortaya yem atmış sende atlamissin.yakında hevesini alır sende yeni işler aramaya baslarsin.

Bence biraz daha cilve yap adama. Yani belli ki seni gördüğü anda beğenmiş ve üçüncü gün karısını sevmediğini söylemiş. E sen de boş değilsin adama karşı. Bana birbirinize olan davranışlarınız çok dürüst ve naif geldi. Bu hızla haftaya eşini boşar zaten. Aynen devam.

Duygularımızı, düşüncelerimizi ve algılarımızı yani kısacası bugünkü kişiliğimizi geçmişte yaşadıklarımız şekillendiriyor evet, fakat yaşadıklarımızı buna bahane olarak sunmamak gerekiyor. Dünyada ailesinde şiddet görmüş, sevgisiz büyümüş, çocukluğu zorluklarla geçmiş milyonlarca birey var ama hepsinin bağlanma problemi yok. O yüzden yaşadıklarınızı geçmişinize atfetmeyi bırakın öncelikle. Yardım almaktan çekinmeyin, başa çıkamadığımızda hepimiz yardım alıyoruz, buraya yazmanız bile bir yardım isteği. Psikolojik yardım almaya devam edin, düzenli olarak destek almanız önemli.

Bir ilişkiye başlamadan önce kendinizi sorgulayın. "Ben gerçekten bu kişiyi seviyor muyum yoksa sadece yalnızlığımı giderecek bir araç olarak mı görüyorum?" Duygular katmanlıdır, bazen yalnız kaldığımız zaman başkasından ilgi gördüğümüzde bundan hoşlanır ve aşık olduğumuzu sanabiliriz. Duygularınızı ayırt etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Bunu herkes kendi kendine başaramaz, o yüzden düzenli terapi almanız önemli. Umarım beni ve buradaki arkadaşları dikkate alırsınız. :)

Bi kaç defa pes ettim ama dayanamadım okudum hepsini
Bu arada bu nedir ya? Bu nasıl bi yazım tarzı 17 yaşında mısın? Türkçe'yi katletmişsin, ben saygın bi mesleğim olmadığı halde konu açarken yazım tarzına çok önem veriyorum. Tavsiye ederim

Gelelim konuyaa..
Şıp sevdi gibi duruyosun uzaktan bakınca.
Mehmet'ten ne istediğini tam anlamadım? Senle ilgileniyodu ama senle konuştuktan sonra ilgisi azaldı ama yinede görüşceksiniz? Ve sen pek istemiyosun o zaman neden kendini zorluyosun, hoşlanmadıysan görüşmeyi kes.

Şu evli olan adam çocuğa da pek inanma. Yok karısını sevmiyomuşta, zorla evlenmişte. Bıraksın Allah aşkına! Ayrıca düz mantık, madem ailesi boşatmıyo bu adamı ee o zaman senle de evlenemez.
Ayrıca böyle adamlara güvenilmez. Evde karısı varken dışarda onla bunla flörtleşen yarın öbürgün evlen sanada aynısını yapar. Karakteri bu çünkü.
Biraz silkelen kendine gel. Ahmeti mehmeti at hayatından. Bi erkeğe ihtiyacın yok. Gerçektende düzgün birini bekle.
İlk sevgiline adi demişsin ya.. İşte bu adam çocukta öyle adi. Karısını aldatmaya meylediyo, hatta aldatıyo. Sen ilk bile değilsindir.

İşyeri sahibi iki bey.Biri bnden 10 yaştan fzla büyük sanrm biri 1 yaş.Nyse iş görşmesnde anladm ikisi de bnden etkilendi ama o

O da büyük ihtimal bu kız olmaz oglum seni begenmez diyo blki işe motive geliyo çnkü mesleklermzde statü farkı var ciddi.Ama işe gelince...yok aynıyız.

asıl meseleye gelecek olursak..
işyerinin sahibinden daha statülü olan mesleğinizi pek merak ettim.

bir yere kadar okudum baktim arka fonda arabesk caliyor biraktim.
bukadar dramatize edecek bisey yok sevmissin sevismissin anladigim kadariyla. uzatma hayatin baka birdahaayni hataya dusme. hayatida Yaprak dokumu dizisi tadinda yasama lutfen

Okumaya çalıştım ama gücüm yetmedi Harfler de eksik olunca iyice azaba dönmüş

Bu nasıl bir yazıydı kelimeleri tamamlamaya çalışmaktan gözlerim acıdı. Evli birisi olarak yaptığın şeyin doğru olmadığını düşünüyorum. Sende evli olsaydın o zaman anlardın. Belki adam iş yerinde öyle iyi eve gidince terör estiriyor kk ne her gün kadın eşiyle ne kadar mutsuz oldugunu ilgilenmedigini yazıyor. Tamam bekar kişilerle ne yapıyorsan yap ama evli ve çocuklu kişiyi düşünmek dogru degil. Benim eşimde önceden evlenip ayrılmış ama adı üstünde ayrılmış. O adamda ayrılır boştadır o zaman niyeti belli olur zaten. Ailenin eksikligini sevgililerinle kapatmaya çalışıyorsun. Herkes bir hata yapabilir yasadıklarını yargılayamam. Ama evli kişiyle bu tarz seyleri düsünme bence. Duygusal açlık var yarın öbür gün senle ilişki yasar evliyim der hevesini alır bırakır. Bir de canım kim olursa olsun bu konuda dertleşme bu durumdan faydalanmak isteyen olabilir. Eşine de söylesen ilerde sorun eder aklına gelir pismansan vicdanın sızlasın daha iyi. Simdi yine duygusal bosluk yasayıp bu begendigin adama şu şu hataları yaptım diye açılırsan diye diyorum.
Bende duygusal olarak bosluktaydım eşim karsıma cıktı şükür iki senedir dünyam degisti su an bebeğimizde var emin ol karsına iste bu dedigin kişi cıkıyor. Bekle yasadıgın seyleri unut evlenince de anlatma bence anlatsan esinin sana güveni azalacak anlatmasan vicdanın sızlayacak. Nice kişiler biliyorum her haltı yediler evlendiler ve mutlu görünüyorlar.

Son düzenleme:
Bir yerden sonra biraktim okumayı
Paragraf ekleyin güzel kardeşler. Etmeyin gözümüze zülm

Ayrıca konu sahibesi ; yığmayın.
Ayarsız müteahhit gibi tüm malzemeyi yığmayın binanın önüne
Sonra taşıyamıyorlar yıkılıyorsunuz

Her insanın bu hayatta sevgiyi tatmasılazım canım.

Ama sen yanlış sevgileri tercih etmişsin ne olursa olsun o bir evli afam ve bir çocuğu var onunla evlilik hayali bile kurmuşsun fol yok yumurta yok ortada.Hadi boşandılar diyelim evli olduğu kadın kızını alırda sana verirmi hiç al ben doğurdum kocamıda elimden aldın bunuda al der gibi.

Vallahi adam karımı sevmiyorum demiş neredeyse sana ama koynunada almayı biliyor.Kendini o kadının yerine koy belkide sen geldikden sonra anlaşamamaya başlamışlar.Kendine çeki düzen ver bublar sevgi değil sen şehver arzu hissediyosun..

O adamı uyarmalısın ve fazla labali olmamalısın.Allah korusun benim eşimde öyle birşey olsa KATİL OLURDUM sanırım.Ve cidden bu düşüncelerin iyi değil etrafda sevgi arıyosun anladığım kadarıyla sevgi dediğin karşılıksız olur.

Biraz etrafına daha dikkatli bakarak kendine engel ol evli nir adamla ilişki yaşamamalısın çok günah heleke birisiylede ilkini yaşamışsın ders almaloçısın bence bu yaşadıklarından.Elinde sonunda doğru sevgi seni bulur inşallah canım.

Dikkatli ol derim işyerinde birileri bunu fark edip sana tavır alabilir.İyi düşün

Konuyla alakalı yorum yapamayacagim da acaba diyorum su Türkçeyi duzgun kullansak nasil olur? Ne dogru duzgun noktalama isareti kullanmissiniz ne imla kurallarina uymussunuz.
Iyi ki ust duzey meslek sahibisiniz bir de yoksa halimiz nice olurdu dusunemiyorum.

Sende %80 Özgüven eksikliği var buna ek olarak kendine asla saygın yok! Hayatında mutlu olman için hayatına bir erkek girmesi gerekmiyor. Özellikle patronunun ile böyle bir durumda olman asla etik değil ki adam EVLİ. Biliyor musun eşlerini aldatmak isteyen her erkek gibi sana EVLİLİĞİMDE MUTLU DEĞİLİM yalanını söylemiş. Ayrıca Mehmet felan diyorsunda sanal olan bir insan ne kadar sana sevgili gibi gelebilir. Azıcık kendine gel ya

Saygın mesleğinize yakıştırdınız mı bu yutulmuş harfleri,noktasız,virgülsüz,paragrafsız cümleleri,cidden merak ediyorum. Ne kadar zor olabilir ki harften tasarruf yapmadan yazabilmek,noktayı virgülü,paragrafı geçtim.
Konunuzla ilgili şunu söyleyebilirim,bu gözü dışarda olan evli adamlardan birgün"karımla severek evlendik,mutluyuz"cümlesi duyan /duyabilen olmamıştır. Hepsi mutsuzdur sorsan ama çocuk sahibi olmayı ihmal etmemişlerdir,aynı yatakta yatmıyorlardır,eşleri kaknemdir,aileleri baskı yapıyordur vs vs bu böyle uzar gider ama asla gerçek değildir. Muhakkak istisnalar vardır ama onlarda kaideyi bozmaz. Mutsuzsa eşini sevmiyorsa boşansın,boşanamıyorsa sizden ne bekliyor,kilit soru bu.
Ayrıca çocuğuna annelik yapabilir miyim'e kadar vardırmışsınız kendi içinizde mevzuyu ki adam boşanmanın b'sinden bahsetmiyor ama üzgünüm o çocuğun bir annesi var,size vermez çocuğunu,boş hayallere kapılmayın derim.

Hoooo yavaş gel!!!annelik yapabilir miyim? Kız beni ister mi? Benden sana tavsiye o adam eşinden boşanmaz, boşanamaz... Sen erkeklere dişil yaninla kendini sevdirmeye çalışma bırak seni sen olduğun için sevsinler. Bu gidişle bu adamla cinsellik yaşar psikolojini daha fena bozarsin

Kör olmadan okudum çok şükür. Okurken önce size üzüldum. Sonra evli adami okuyunca o adamin esine üzüldüm. Adamin evliligi de mutsuz olmasi da sizi ilgilendirmez. Lutfen uzak durun. Kendinize hobi edinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…