Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

Küçükken ailenizdeki huzursuzluklar, sevgisizlik, şiddet vs bugünkü sizi yaratmış. Buraya kadar tamam hemfikiriz ve haklısınız, o zaman küçüktünüz ve birşey yapamazdınız ancak bugün artık yetişkin bir kadınsınız. Kendiniz için yapabileceğiniz pek çok şey var artık, ya hayatınız boyunca eski travmalarınıza sığınıp kendinize acıyacaksınız ya da hayatınızın kontrolünü elinize alıp kendinizi onaracaksınız. Travmalarınızın sebeplerini bilmek yetmez, bunları onaracak davranışlar edinip, zihinsel bir dönüşüm yaşamanız gerekiyor. Bir nevi ilgi sevgi konusunda bağımlılık geliştirmişsiniz ve sorunu kökten çözmek yerine her defasında bu bağımlılığınızı bir başka erkekle perçinliyorsunuz. Bunun bir sonu yok maalesef, her yeni ilişki sizi bu kısır döngüye hapsediyor. Terapilere ağırlık vermenizi öneririm, özellikle bilişsel terapiden faydalanın.

Bacım destan yazmışsın anam ağladı okuyana kadar zaten zor bir hayatın olmuş dahada zorlaştırma

Her şey 6 günde oldu diyorsun.
Adamı zorla evlendirmişler beni anlayın diyorsun.
Zorla evlenen adam ileride beraber yaşadıkça birbirini sevemez mi?
Sen bahane arıyorsun bile isteye bunları yaşamak istiyorsun çünkü.
Herkesin başına gelebilir evli adamdan hoşlanabilirsin ama uzak durmak senin elinde.
Bunları sana yaşatan İlahi güç değil, sensin. Akıl ve irade vermiş. Kullan derim!
Allah'ım bana hayırlı evlaat ver.

Bak canım sen ailemle hiç güzel şey yasamamissin ve bunu dışarda ariyosun ama ınan disardakiler daha çok zarar veriyi sana önce kendini herkesten uzaklastirve tedavi ne devam et hayatın bi boşluk olmuş ve her fırsatta doldurmaya calisiyosun bunu yapma çünkü doldurma ya çalıştıkları her seferinde senden bi parça alıp koparacak ve sen bole yapmaya devam edersen hiç olacaksın seni tanımıyorum ama gerçekten hemcinsim olarak bunları yasa mani bi hiç olarak hayatına yaşayan olu gibi devam ermeni istemem namazını kıl kuran ini oku ve kendini o boş insanlara değil Allaha emanet et olurmu??

İlk defa duyuyorum
Ben mba yaptım üstelik

Gerekirse o isten ayril be kızim. Igrenc bir durum oldugunun farkindasin zaten. Biraz dik dur hicbir manada dokundurtma kendine
Ailem zorla evlendirdi falan inanma bunlara yalan dolan
Ailesi nasilsa kendi de oyledir onlarda bu sekilde ailesinin buldugu ile evlenmek normal
Begenmese sevmese evlenmezdi ayrica fikrini sormuslardir emin ol.
Amaci üzgünüm ama senden faydalanmak belku cinsel belki duygusal anlamda
Senin duygusal acligini hissetmistir
Ordaki diger çalışanların farketmedigini mi sanıyorsun
Nasil rezil bir haldesin kim bilir herkesin gozunde
Niyeti olan zaten coktan bosanir oyle dikilir karsina
Seni metres yapmak istiyor sadece.

yaptigin cok yanlis bnce kendine gel biran once yuva yikanin yuvasi olmazmis bugun esinden vazgecen yarin senden neden vazgecmesin .. ayrica senin psikolojin hic normal gelmedi bna asktan once iyice bir tedavi ol normal degilsin

Son düzenleme:
Metresligi kendinize layik goruyorsaniz buyrun
Tdk'dan bakabilirsiniz ne olduğuna

Derdinizi sonuna kadar okudum.
Oncelikle Mehmeti kesinlikle kafanizdan atın.Sanal bir iliski ve duygulariniz ne kadar gercek olabilir ki..Kafanizda hayal ettiginiz karakteri Mehmetin yerine koyuyorsunuz cunku Mehmet gercek biri degil,tanidiginizi zannediyorsunuz.
Evli adam konusuna gelince o isten bir an onxe ayrilin,hic vakit kaybetmeden gerekirse muhatap bile olmadan cikin isten.Madem iyi bir meslege sahipsiniz baska yerde de bulabilirsiniz.Ama yasadiginiz hatalar,duygular devam ederseniz pismanliklar geri gelmez.Emin olun esimle konusmuyoruz diyor ya kocaman bir YALAN.inanmayin nolursunuz.

sorunun farkındasın, gördüğün küçücük bir ışığı kaybetmemek için kendinle çatışıyor yanlış yollara sapıyorsun. doğru düzgün bir psikolog ya da psikiyatr bul (nasıl bitirmişler seanslarını çözemedim.) ve hatalı davranış kalıplarını değiştirmeye niyetlen. başkalarının onayına ya da beğenisine ihtiyacın yok; sadece varolduğun için, eşsiz bir ruh olduğun için yeterince değerlisin zaten. bunu anladığında (hatırladığında) değişebilirsin ancak, aksi takdirde hep başkalarının gözlerinde ararsın kendini.

Zaten karısını aldatan hiçbir erkek evinde karısıyla konuşmuyor, yatmıyor, silah zoruyla evlenmiş. Şu foruma açılan bütün evli erkek sevgilileri aynı cümleleri kuruyor. Yav hiç mi hayattan haberiniz yok? Ciddi ciddi bu kadar saf mısınız? Yoksa işinize böyle geldiği için inanmış Ayağına mı yatıyorsunuz?
Bu erkekler nasıl yediriyorlar aynı hikayeyi helal olsun.
Evli erkeklerden uzak durun. Şuan karısının koynunda emin ol.

Ve bu psikolojideyken kesinlikle erkek arkadas edinmeyin.Cunku duygusalliginizdan ve sevgiye muhtacliginizdan yararlanacaklar yine.Erkek arkadaslariniza da gecmiste kiminle ne yasadiginizi anlatmayin.

Kardeşim sen boşluktasın ve sıgınacak bi liman arıyorsun bu yüzdende sana biri gülse bile kendini kaptırmaya meyillisin aradıgın liman bu anlattıgın 3 vatandaşta degil.. ilki gitmiş ikinci sanal onu saymıyorum bile 3.patronmu neyse ondanda uzak dur bak çocuguda varmış yuva yıkanın yuvası olmaz boş hayaller peşindesin bence psikologamı hangi doktora gidiyorsan biraz daha devam etmelisin.. ALLAH yardımcın olsun..

Hey ayni yalanlar hade diyelim ki yalan soylemiyor senle evlencek sen eşini çocuguyla paylaşabilecek misin Buyuk sorunlar yasayabilirsiniz Beni de 4 yıllik sevgilim terketti agir depresyon geçirdim hastaliklar atlattim Kendi kendime karar verdim flört yok. Guven sorunlarim oldu çunku bu devrin hastaligi vefasiz olmakti
Ve de görücu usulu evlendim Sana da tavsiye ederim

Aman senin evli olan adamla birlikte olsasin var da,süslü püslü kelimelerle acitasyon yaparak burdan vicdanını rahatlatmak adına yorumlar almak istiyosun.gec bunları.ne travma yasarsan yaşa erkek mi kalmadi güzelim elalemin kocasına gözü diktin? Buldumcuk gibisin. her gördüğüne de bağlanıp durma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…