Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

Ben hiç takamadım alyansı.Alışamadım.Kötü bişey mi ya

:)))Ya bence alyans takılmalı ,takmayanların geçerli sebepleri vardır tabiki!Kötü bir şey olduğu için anlatmadım bu duruma yani evli olupta alyans takmayanlara yurt dışında MBA deniyormuş.Şu bildiğimiz master olan MBA değil (Married but available) Yani "evli ama uygun" anlamında,bilmem anlatabildim mi:)))

Evli erkek klişesi.. evet karısını sevmiyodur.. çocuk için mecbur yürütüyodur.. bla bla bla

Toplumda çok üst düzey meslek sahibi olmuşsunuz fakat yazım anlatım berbat ötesi.. ayrıca klasik evli erkek klişesini anlamıycak kadar da körsünüz mü desem yoksa başka bi şey mi bilemedim.. az akıllı olun ya elalemin evli çocuklu adamından uzak durun.. dişiliğinizi bekar erkeklere saklayın.. Allah tan eşimin çalıştığı ortamda kadın yok Allah muhafaza manyak olurdum valla

Edit : eklemeden geçemedim hakkıyla çalışan hatunlara değil sözüm..

Son düzenleme:

Sizin tabirinizle "mutsuz bi adam kızın biri ile karşılaşmış kız güzel neşe dolu takılmış peşine" değil, doğrusu sizi kolay lokma ve basit bulmuş. Zamanında ailenizden gördüğünüz davranışlar hiçbir şeyin bahanesi değil, resmen görece kariyerli ve genç bir üstünüzün ilgisi ile karşılaşınca kendinizi kaybetmişsiniz. Evli bir adamla flörtleşeceğinize iş değiştirin, işsiz kalın daha iyi. Burada her gün yuvasız kalan, kandırılan, mağdur edilen kadınların çocukların hikayelerini okuyoruz. Allah biraz vicdan nasip etsin. Rabbim o adam ve sizin gibilerle karşılaştırmasın.

Ben hiç takamadım alyansı.Alışamadım.Kötü bişey mi ya
Benim eşimde takmiyor alyansini bende takmiyorum bizim kalplerimiz bagli bence kotu degil esim balayina gittigimizde denizde kaybetti bende surekli evde temizlik yemek derken elim sudan cikmadigi icin rahatsiz oldugumdan dolayi takmiyorum bir yere giderken unutuyorum ama ne esim sorun yapar nede ben kötü degil bence.

Hemen uzaklas o heriften... inanma o mutsuz evlilik yalanlarina ... ardina bakmadan kac kurtul

Adamla evlenemem zaten mantgma ters herşey yanlzca olamayacak ihtimalleri ve bnm neden böyle mantklı nedenler varken secemedgmi hrkes gibi normal ilişki kuramadmı sormak istedm..birisi sevgi mi arıyon aşk mı ilgi mi flan demiş..bilmiyorm.
bi taraftan kndmi biraz severken bi taraftan kalbim bombok ve güvenim de sıfır erkeklere.Biri ile evlenemyecgimi dşnmye bşladm ve kndme iğrenç kelimeler söylicem nrdeyse.:/.Ama adamn evlligi ile ilgili duruma inandm.Dürstçe anlattı dedm ya dogulu bi aile siirtli.aile askere gdnce zorla nişanlıyo.askerde bi kez bile konşmamş.glnce bırakmak istemiş ama kız öle bi aglamş ki önce biri ile nişandan ayrlmş da şmdi naparmmş flan.20 yşnda vermş bu kararı düşnn.kızın o haline çok acımış.ve çok da güzel bi kızmş eşi ona aldandm blki.hem hrkesle anlaşrm die dşnmüştm flan dedi..ne biliym.samimi iyi biri..ama ben cesaret edemem buna..ama karşma ilerlerse o zmn nie bna böle davranıyosn derse ne dicem..bi de çok laf sokuyosunz yardmcı olun lütfeen .Lütfen bni anlamaya çalışın..Buna göre yorumlar yapın.Bakın inanın makul düşünemiyorum.Ve mantklı cevaplarnza ihtiyacm var . Kndmden iğreniyorum..Raydan çıkıyosn demiş biri.Bunları gazetelerde nette okuyp yaşamak nası bi duygu haberiniz var mı? Düşünüyorum birini mi kınadım die Aşlah ım nolur kınamış olmiyim bna bunu yaşatma diyorm..

o adam asla bosanmaz.senide daha nicelerinide kullanır bırakır bilmem ki kadinlar niye böyle oyuncak olurlar bu adamların ellerinde.kendinizden igreniyosaniz devam etmeyin ayrilin ve tek basinada yasayabilieceginizi görün olma bir erkek sizi sevgiye ilgiye gogsun istiyosunuz psikoloğa gidin yardım alın.hiç sevilip değer görmediğiniz için acliginizi böyle gideriyosunuz yanilis yoldasiniz o adamin oyuncagi olmayın olan sadece size olacak biraz gurur hicmi kalmadı sizde..

O işten çık başka iş bul kendine.. veya bu kafada olursan gittiğin her yerde aynı olursun.. tavsiyem ne güzel bi inancın var o inancın gereklerini yerine getir o tarafa yönel.. o zaman otomatikman bu halinden vazgeçersin. Adama da fingirdeme frenle kendini.. kendini kontrol etmeyi başarabilirsin herhalde.. soğuk davranmak zor olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…