Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

başlığındaki gibi utanıp kendinden iğreniyor olsaydın o çocuğa annelik yapabilir miyim diye düşünmezdin ayrıca. sen gayet acaba evlenir miyize meyletmişsin. hemde hemcinsini hiç düşünmeden. 6 günlük tanıdığın adamın biz aslında konuşmuyoruzuna inanarak.

Çok egitimli birine göre yazma tarzınız fazla tuhaf.ergenlir gibi yazmıssınız hış oldum okuyanakadar... Ayrıca her karısını aldatan adam aynı yalanı söylüyor heralde.her ikinci kadında mutlu değil gerçek bi evliligi yoookk diye kendini kandırıyor

başlığındaki gibi utanıp kendinden iğreniyor olsaydın o çocuğa annelik yapabilir miyim diye düşünmezdin ayrıca. sen gayet acaba evlenir miyize meyletmişsin.
Benim yuvamda ayni boyle isyerindeki bi adi yuzunden bozuldu. Bizim adi bosandirtana kadar ugrasti. 5 yasindaki oglumu babasiz birakti. Kalkmis burda vicdan muhasebesi yapiyor. Bit damla uzulmuyordur bence.

Cok afedersiniz, asla yargilamiyorum ama... Ust duzey yonetici oldugunuzu belirtmissiniz ya hani? O klavyede ki berbat turkceniz. Sirket ici maillerinizde boyle mi?

Niye bana siz yalan soyluyorsunuz gibi geliyor. Bazi durumlarinizda kendinizi acindiriyormussunuz gibi ya da. Bilmiyorum. Sadece ben boyle dusunuyorda olabilirim belki.

Ek olarak, bence bu kadar cok kendinizi erkeklerden uzaklastirdiginiz icin; iki ilgi gorunce kendinizi sasirip kapiliveriyorsunuz. Gercek sevgi yahut ask cok daha farkli. Sizde ki biraz sevgi acligi ya da herkesin var bende niye yok karmasasi olabilir. Cunku olur olmaz muhabbetleri ve bagliliklari buna bagliyorum.

Dipnot: 3200 kisilik kurumsal bir sirkette calisiyorum. Ust duzey yoneticiler arasinda kakara, kikiri yani isin asli su ki siz izin vermediginiz surece kimse ama kimse size istemediginiz tavirlari sergileyemez hanimefendi.

Lutfen kendinize gelin. Aklinizi basiniza alin derim. Daha cok yazardimda, iyi aksamlar.

Benim yuvamda ayni boyle isyerindeki bi adi yuzunden bozuldu. Bizim adi bosandirtana kadar ugrasti. 5 yasindaki oglumu babasiz birakti. Kalkmis burda vicdan muhasebesi yapiyor. Bit damla uzulmuyordur bence.
boşver bacım kurtulmuşsun işte. allah haysiyetsiz insanlardan uzak tutsun hepimizi inşallah. yazık yazık çok yazık. uçkuruna sahip çıkamayan adamları eş diye yanımızda uyutup gönlümüzü açıyoruz bide.

Aynen simdi kurtulduguma dua ediyorum. Once yikiliyor uzuluyor mahvoluyor insan ama sonrada sukur ediyor. 9 yillik evlilik bir cirpida bitiyor. Cocukla ortada buluyorsun kendini.

Çnkü adam eşini çok kötü ve sorunlu anlattı.Kadın anormal.Onun anlattgna göre.Hiçkimse ile hiçbişeklde konşmuyo çocuk babasnı dha çok seviyomuş falan.Ben yanlızca gidebileceği yeri düşündüm bu görşmenin.Yani şu şeklde ben adam ilgilensin die bekliyorm karşlklı yakınlaşıyoruz e bunun sonu nolcak sen evlensen bu adamla çocugu var bu sebepten olmaz diye düşündüm.Tabiki bu yakınlaşma yanlış da olsa birine karşı bişey hissedince evlilik düşünürm eğlenmek degil.Ama bu yaşadklarımdan kafam o kadar karıştı allak bullak oldum ki..Bugün tavsiyeler üstüne tavrımı düzelttim :)).Mesafeli davrandım.O da anladı.Tüm gün güzel sürdürdüm bunu yapabildiğimi gördüğüm için çok mutluyum ve size de teşekkür ediyorum çok desteğiniz için.Önceden görürdüm bazıları durumunu anlatınca nolur sert kırıcı yorumlar yapmayın derlerdi.İlk başta ben de dicektim.Sonra söylenebilcek herşeyi görmek istedim.İyiki istemişim ama yine de biraz üzülüyorum yazdıklarınıza ben öyle birisi değilim .Eminimki burda birileri beni anlıyo...Adama aşıksın yazmışlar..ne aşkı ??Aşk maşk yok..Birisi çok iyi tespit etmiş sanırım annemden babamdan görmem gereken şefkati başkalarından bekliyorum bana biraz insani davranana yaklaşıyorum..Çnkü çok ihtiyacım var buna.. .Yine de böyle bişey yok bu ilşki olmicak inşallah olamaz.İşin aslı dün yazarken öyle korkuyodum ki bu yakınlaşmanın önünü alamicam diye .Çokk. Ama biraz destekle bugün kendimi güçlü hissettim.Kendime hep cemre bunlara ihtiyacın yok dedim kndimle ilgilenmye çalştım selfi melfi çektim .Namazlarıma agırlık verme kararı aldım.Adım attım...Tehlikeli yine..Hep dikkatli olmam lazım ona karşı ama bugün iyiydi ve bunu kontrol edersem güzel olcak zaten şuan 1 yıllığına girdim bu işe.1 yıl dayanırım inşallah

eğlenmeyi düşün demedik zaten hiç birimiz ama evli bir adamla evlenmeyi düşünmek baya farklı. yakınlaşma durumun hele ayrıca kötü. iş yerindeki o insanların sana ne gözle baktığını farkında mısın?

okudunuz mu bitiremedim kusura bakma cok uzun ya benden faydalandı lafını kabul etmıyorum karsılıklı paylasım olmus sonrada fikir ayrılığı olusmus her ılıskı sonunda evlilik olmayınca kullanılmıslık olmuyor kadın esya değil kanlı canlı bir varlık... o zaman yasamamak lazım netıcede ask da bir kumardır ya kazanırsın ya kaybedersın ınsanız sonuçta hem uzulcez hem sevincez kayıplarda olcak hep ılerıye bak sen bosver hayat ne olursa olsun güzeldir evli olan ınsanlarla takılma ayrıca daha saglıklı olur sen yıne mutsuz olcaksın yoksa yorumları okuyunca bi düzeltme yapiyim dedim.

En sonunu okumadım.
Zaten evlilerin klasik lafı konusmuyoruz yatmıyoruz derler.
Çocuğuda ya leylekler getirir ya bakkaldan alınır.
Sen bunu bile bile devam edersen bu üzüldüğün zamanları mumla ararsın.
Detayını bilenler de kendi düşen ağlamaz derler.

Buraya yazarken o harfleri tam yazmak çok mu zor merak ediyorum.

Öncelikle kitap okuyarak başlayın işe, okuyun ki belki yazınız da düzelir. Ciddiye alınacak bi yazı şekliniz yok şu an.

Ardından azcık omurgalı olun evli bir adamla ilişkinizi kesin.

Sonra tedavinizi olun.

Yaşadığınız şeylerde zorla yapılan bir eylem yoksa erkekler beni kandırdı moduna girmeyin. Girecekseniz sonrasında pişman olacağınız kararlar vermeyin. Dik durun.

Birde empati kurabilse. O adamin esinin yerine koysa kendini acaba neler hissederdi.

Helal sana.

Tamamen yalan bir konu, hepsi degilse bile bazi yerlerinde kesinlikle. Ya da konu sahibinin ciddi kisilik problemleri var.
Yalan bi yer yok.Hatta kimse beni tanımasa bile burda herşeyi ayrıntılı anlattığım için rahatsızım biraz...Bunları aklından geçirmek bile ne zor..Buraya yazmak daha zor.

Yalan bi yer yok.Hatta kimse beni tanımasa bile burda herşeyi ayrıntılı anlattığım için rahatsızım biraz...Bunları aklından geçirmek bile ne zor..Buraya yazmak daha zor.
Kimse gormuyor seni kimse bilmiyor. Kimsede yuzune tukurmeyecek nolacak ki rahat ol.

buraya yazmakta zorlanıyorsun ama yaşarken kadınlığını göstermeye çalışırken zorlanmamışsın. bak kardeşim. muhtemelen benden küçüksün kardeşim diyorum. o adamın sana doğru söyleme ihtimali kaç biliyomusun? yüzde 5 falan. 5 bile fazla hatta. 6 günlük tanıdığı bir kadına bunları anlatan bi adamdan hayır gelir mi bi sorgula bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…