Utanıyorum ve kendimden iğreniyorum...:(.Yardma ihtiyacm var

Anlamadim ilk iliskinde tecavuze mi ugradin ?
Ole ise mutlaka psikolojik destek al.baska bi ask aramadan.
Yok ben yanlis anladiysam karsilikli bir istekle yasanmissa nasil seni kandiran bir adi oluyor ki?
Ustelik sen sanal konustugun birine butun hayatinu anlatmamalisin.
Ask bu ummadigin zamanda oluverir.

Evli erkek konusunda sen kendini suçlamalisin.
Benim eski esimde beni aldatmaya basladiginda bi kizim var esimle zorla evlendim mutsuzum diyordu.lise askim o benim evde her sey yolunda ama ben serefsizim diyemeyecegine gore.
Arasi gercekten bozuk dahi olsa evli bir adam icin bosansa bile ben aileme naail soylerim diye düşünmen bence sende buyuk bir karakter sorunu oldugunu gosteriyor

Ben ortada karaktersiz bi insan dikkat edin adam demiyorum!!!boşlukları doldurmaya çalışan ve neyle doldurduğuna önem vermeyen bi kadın gördüm ve siz böyle bi insana bişeyler hissettiğinizi söylüyosunuz ne acı..bu adam evli evet diyelim ki oldu gelip 3 gün tanıdığı kadına karısını anlatan insan doğru ya da yanlış hiç farketmez karaktersizdir!!! böyle bi insana bişeyler hissedebilen siz de kendinizden iğreniyosunuz bence sadece bu konuda haklısınız

hiç şaşırmadan okudum açıkçası. öncelikle şunu söyliyim. evet adam çok mutlyuyum laylay lomum demeyecek bu 1. tabiki sorunluyum diyecek. erkekler bu anlamda her zmn kabule hazırdır kimsenin günahına da girmek istemem ama yaşadığık gördük bazı şeyleri tecrübe edindik dimi kızlar, hatta sen bile demişssin en öküzü bile yola geliyor falan diye. yani adam senle gönül eğlendirecek sen de her zmnki gibi aşık olacaksın adam eşine sarılıp senle açılan yaralarını sararlen sen yine psikolog, psikiyatrist kapı kapı dolaşacaksın. ortada hiç bişey yokken adamı boşamışsın çocuğuna annelik çizmişsin fln. bekar adam mı kalmadı piyasada? evlilik bu küserler barışırlar konuşmazlar sevişirler yatak ayırırlar evliliktir bu her şey yaşanır. sen bu olayların tamamen dışındasın. aklını başına al.

Kız çocuklarını çok çok severek büyütmek gerekiyor kesinlikle . Sevilmelilerki gerçek sevginin ne olduğunu bilirler . O kucaktan o kucağa atlayıp sevgi aramazlar. Üzüldüm durumumuza ailenizin çok hatası var su durumda. Bütün kadınlar çekicidir bu arada hepimiz disiyiz ama bulunduğumuz ortamda kendinize sahip cikabiliyoruz. Bence kendiniz toparlayın psikoloğa devam edin . Yuva yikmayin. O adam sizi elde edene kadar mağdur edebiyatına devam edecek bende böyle hazır av bulsam pusu da beklerdim

Mrb sorun ilk olarak ailende basliyor onlarda goremedigin sevgiyi disarda ariyorsun.sevmeye ve sevilmeye ruhunun ve kalbinin cok ihtiyaci oldugu icin sevmek sevilmek istiyorsun ..gayet normal bir durum tabii..ama belli bir yasa kadar kendi dunyanda yasamis olman hayati ogrenememene senep olmus..erkekleri cok fazla gozunde buyutmemelisin.zaman cok bozuldu erkeklerin bekarida evliside artik guzel bir kiz gordumu onu nasil tavlarim birlikte olurum derdinde hepsi olmasada cogu oyle...yanlis ustune yanlis yapiyorsun hele hele evli bir adama cilve yapmakla cok yanlis yapiyorsun..karisiyla arasi kotude olsa o adam evli cocugu var..ilk olarak buna dur demelisin..adam bosandi diyelim cikti karsina o zaman degerlendirirsin adamla sevgili olmayi..ama suan degil..birde neden sevgilim olsun derdindesin birak olmasin zamana birak illa ki karsina duzgun biri cikacaktir..ama guvenme hemen herkese..safsin aslinda..bu sekilde devam edersen daha kotu seyler yasayabilirsin..insanlara hayir demeyi nerde durman gerektigini ayaklarinin ustunde saglam durmayi ogrenmelisin..yoksa cok uzuleceksin..

Biraz zorlanarak da olsa sonuna kadar okudum . Çocukken ailenizden istediğiniz ilgiyi görememiş olabilirsiniz. Bu sizde derin yaralar açmış da olabilir. Bu ilgi ve sevgi eksikliğini karşınıza çıkan erkeklerde arıyorsunuz bu erkeklere de size ilgi gösterdiklerinde çok fazla anlam yüklüyorsunuz ondan görmediğiniz anne şefkatini baba sıcaklığını bekliyorsunuz belki bir zaman size bu ilgiyi gösteriyorlar ama daha sonra sıkılıyorlar çünkü kimse bu kadar ilgi gösteremez size geçmişte açılan bu yaraları onlar iyi edemez siz kendi kendinizi iyileştirmelisiniz terapilere devam edin geçmişin telafisi yok maalesef siz güzel bir aile kurup iyi bir anne olmaya bakın ama başkasının yuvasını yıkarak değil ayrıca erkeklere geçmişte yaşadıklarınızı anlatmayın zaafınızdan yararlanıyorlar

insan büyük konuştuğunu yaşarmış,o yüzden nasıl yaparsın bunu bilmem ne demiycem,insanız hata yaparız,amaa şu da varr şimdi bi adam karşıdan bu kadar yüz bulmasa böyle de rahat davranmaz...egonu bekar erkeklerle tatmin et canım benimm...ayrıca şu erkeklerin de yalanı hep aynııı"zateen karımlaaa ayrı yatıozz svmiozz"be adam o zaman çocukları ne ara yaptınnnn pehh topu aynıı sen de aferin takıl git peşine kadınlığını hissediyomuşş aferin sanaa

Adamın öyle deyip gidip karısının koynuna girmediginden nasıl bu kadar emin oluyorsun ki devam edebiliyorsun. Belki araları kötü değil ve senin yüzünden bir yuva yıkılacak değer mi o zaman çok mu iyi hissedeceksin

Hayır diycek çok şey var da arkadaşlar söylemiş gerekeni
Ben tek bi şey sorcam sana annesinin 3 yaşındaki kızı boşanınca o baba müsveddesine bırakacağını nerenden çıkarıyorsun acaba?!?!
O zampara da mutsuz karısını mutlu edeceğine böyle y...z ların götünü kaldırıyo Allahından bulsun yok iktidarsızsan boşa kadıncağızı kurtulsun boyunduruğundan hayatına baksın

beni kullandıdan sonraki kısmı ciddili okumadım. bu kızlar neden gönüllü şekilde yaptığı şeyi ayrılınca beni kullandı.s.s.s.s yapıyor anlamıyorum. yapmasaydın kardeşim. senle evlenseydi yine kullandı mı dicektin sen? beraber bişey yaşadığınıza göre sende onu kullandın hayırlı olsun.

Evli olan adam yalan söylüyor sakin inanma eşiyle de iyidir o ama seni elde etmek için öyle gösteriyor bak benim teyzemin iki tane küçük kızı var ve eniştem onu aldatmis başka bi kadınla mesajlarını yakalamış ve Teyzem bunu duyunca o kadar üzüldü ağladı ki psikolojik olarak tedavi görüyor hastalanıyor enistemde teyzeme yalvariyoki pismanim affet benden boşanma diye ve bu ilk değil eniştem teyzemin daha öncede aldatti ve aynı şeyler anliyomusun gerekirse o işten çık başka bi iş bul.. bi yuvayı yıkma..

Şu kullandı kelimesini de bir türlü anlamıyorum,nasıl kendilerini bu kadar değersiz görüyorlar bir eşya gibi..

Mesleğime ne taktınız bayanlar yaa.Ben yanlzca bu kişinin statüsü bnden aşagı oldgundan da onunla olamamamasının bi nedeni olarak yazmıştım.Profildeki sahte profilimde yazanı söyleyen bayana :)

devamını okudum şimdi devam ediyorum. internetten sevgili olup evlenen insanlar oluyor evet ama daha bir kere görmeden nasıl aşık oldun ben anlamadım klavyeden aşık oluncağına inanmıyorum açıkçası.sen bence o mehmete sadece hoşlantı duymuşsun. diğer mevzuya gelince herşey insanlar için sanırım aşıksın. yalnız işini sorun ederim diyorsun. üst düzey iş üst düzey meslek demişsin ama ast üst ilişkisini koruyamamışsın enteresan. evli bir adam karısını sevmiyorsa bile şuan gözü dışardaysa bu adamın gözü pistir ve hep aranıyordur buna emin ol. boşasa şimdiye boşardı. boşamamış. sende bence sebeplisi olma. günahtır yazıktır.

Erkekler goz koyduklari kadinlara hep ayni teraneyi anlatirlar. Yok mutsuzum. Yok zorla evlendim. Yok ilgisiz vs. Ta kii sizi yataga atana kadar...

Son düzenleme:
Yataga attimi hevesi gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…