Selamlarr :) Annemin doğumgünü geliyor altın bir bileklik alayım dedim. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Fiyatı düşündüğümden uygun geldi de. Bu kuyumculardaki bileklikler tamamen altın oluyor değil mi altın suyuna bandırılmış bir tarafı var mıdır? İlk defa alacağım cahil cahil sorular sormayayım dedim siz yabancı değilsiniz :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Utancımdan kuyumcuda soramadım yardım kızlar :)
- Konu Sahibi saft
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
8 ayardan baslar dikkat et fiyatı düsükse 8 ayar olur 14 ayar olur 22 ayar zaten 2000den asagı olmazSelamlarr :) Annemin doğumgünü geliyor altın bir bileklik alayım dedim. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Fiyatı düşündüğümden uygun geldi de. Bu kuyumculardaki bileklikler tamamen altın oluyor değil mi altın suyuna bandırılmış bir tarafı var mıdır? İlk defa alacağım cahil cahil sorular sormayayım dedim siz yabancı değilsiniz :)
- 26 Ocak 2009
- 929
- 287
- 648
- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Hatta gümüşten ucuzları var :)Altın ayarı düşüktür. 8 ayar bir altın bilekligi gümüş fiyatına alabilirsiniz.
- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
14ayardır ve hafiftir oyuzden uygun olurSelamlarr :) Annemin doğumgünü geliyor altın bir bileklik alayım dedim. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Fiyatı düşündüğümden uygun geldi de. Bu kuyumculardaki bileklikler tamamen altın oluyor değil mi altın suyuna bandırılmış bir tarafı var mıdır? İlk defa alacağım cahil cahil sorular sormayayım dedim siz yabancı değilsiniz :)
- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
000 8 ayar dır kesinçok sağ olun kızlar fiyatı da söyleyeyim de. 260 tl. ayar mayar hiç bişi anlamıyorum bu kaç ayardır tahmininizce :)
- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
ayrıca 8 ayarda bisey alma yazık bozarken 50 lirata bile almazlar biraz daha topla 500 e daha ii bisey alırsın bari 14 ayar olur yada yüzük al ama üstünd ecok tas olmasın oda zararçok sağ olun kızlar fiyatı da söyleyeyim de. 260 tl. ayar mayar hiç bişi anlamıyorum bu kaç ayardır tahmininizce :)
ayrıca 8 ayarda bisey alma yazık bozarken 50 lirata bile almazlar biraz daha topla 500 e daha ii bisey alırsın bari 14 ayar olur yada yüzük al ama üstünd ecok tas olmasın oda zarar
hadi ya işte anlamadığım için.. iyi ki de sordum çok sağ olun :)
Selamlarr :) Annemin doğumgünü geliyor altın bir bileklik alayım dedim. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Fiyatı düşündüğümden uygun geldi de. Bu kuyumculardaki bileklikler tamamen altın oluyor değil mi altın suyuna bandırılmış bir tarafı var mıdır? İlk defa alacağım cahil cahil sorular sormayayım dedim siz yabancı değilsiniz :)
Ayari dusuktur canim mesela 8 ayar 14 ayar 22 24 diye gidiyir
Mesela biz yuzuk alirken 14 ayardi 600 civari almistik bitanesini satmaya kalksan 100 eder etmez bile
Ama altindir sonucta sahte degildir
Merhaba.. Altın bileklik alırken de, 8 ayar olmamasına dikkat edin.. Çünkü 8 ayar altın takılarda kararma oluyor.. 14 ayar iyidir.. En azından kararma olmaz. Bunu da göz önünde bulundurun istedim.. Tabi karar sizin..hadi ya işte anlamadığım için.. iyi ki de sordum çok sağ olun :)
kuyumcu tanıdık degilse hediyesini anneniz icine sinen bir modelle degistirmek istediginde geri alım fiyatından hesaplarsa epey zarar edersiniz, alırken bunu gözününde bulundurun.
annenizin begenecegini ,severek takacagını düsünüyorsanız alın,
yoksa yarım altın alıp vermeniz birikim olarak da annelerin daha cok hosuna bile gidebilir.
annenizin begenecegini ,severek takacagını düsünüyorsanız alın,
yoksa yarım altın alıp vermeniz birikim olarak da annelerin daha cok hosuna bile gidebilir.
Canım Altının gramına göre ne kadar edeceğini kendin bile hesaplarsın gitmeden
Mesela 22 Ayar bilezik diğelim
Gramı bugün nekadar bilmiyorum
Ama diyelimki 100 lira olsun gramı
Bilezik 10 gram ise 1000 lira eder 20 tl işçilik olsa 1020 vereceksin Yada 1050 1100
Diğer ayarlarda böyle hesaplanır
Kuyumcuya gitmeden önce tüm ayarların bugünkü gram fiyatını Öğren öyle git kuyumcuya ki kandırılma
Mesela 22 Ayar bilezik diğelim
Gramı bugün nekadar bilmiyorum
Ama diyelimki 100 lira olsun gramı
Bilezik 10 gram ise 1000 lira eder 20 tl işçilik olsa 1020 vereceksin Yada 1050 1100
Diğer ayarlarda böyle hesaplanır
Kuyumcuya gitmeden önce tüm ayarların bugünkü gram fiyatını Öğren öyle git kuyumcuya ki kandırılma