• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utancımdan kuyumcuda soramadım yardım kızlar :)

çok teşekkür ediyorum hepinize tekrar tekrar. ben de bi sorun var diyorum bu kadar ucuz olması abes :) rezil olcaktım orda sorsaydım iyi ki varsınız :)

22 ayar bileklik olmaz. 8 ayar da bir işe yaramaz bence. Ben 3 sene önce 14 ayar bilekliği 1000 tl'ye almıştım ki o zaman bu fiyata bilezik vardı :KK39: Hediyelik bilezikler o fiyata zaten.

Bunu sormak neden rezillik olsun ki canım. Biz modele bakarak anlayamayız ki ayarını, gramını vs. Tabi ki kuyumcuya soracağız bu kaç ayar, kaç gram diye.

Ayrıca 260 liraya baktığın model illa 8 ayar olacak diye birşey yok. Eğer bu incecik, kenarları kolye zinciri gibi, ortada kolye ucu gibi tek motif olan bilekliklerdense 14ayardır ama çok hafif olduğu için o fiyattır

image.jpg
Eğer şuna benzer ince bi modelse o fiyata 14 ayar olabilir tabi ki...

Ayrıca internette de altın satışı yapan siteler var. Beğendiğine yakın bi modelin fiyatına bakıp karşılaştırabilirsin

Bileklikte 22 ayar tavsiye etmem dayanikli olmuyor.Nekadar pahalı olsada.bileklik cok kullanildıği için kopup duruyo .Beyaz altinlı duşuk ayar kalin geçıs ve ek yerleti olanları tavsiye ederim.
Dusuk ayar demek karişım oranidir.

Altin en yumusak metaldir.karişim olmazsa dayanikli olmaz.
Onun için filmlerde dişlerler.

Ee ayarını sor cnm daha değerli raha pahalı ayarı yüksek olanını al.. paran varsaa

Back
X