Utanarak yazıyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence de tenhalarda bulusup öpüşüp aksini beklememek lazım. İstemiyorsan istemiyorsundur,net şekilde belirtmeli. Yaptiysa da tokadı basmak lazım onu da yapmiyorsa o ortamdan ayrilacak.

Atlet ve sütyen yok muydu
Kulakları çınlasın müstakbel kayınvalidesinin evine evde başka misafirler de varken sütyensiz tek tişörtle giden hanım kızımız geldi aklıma sahi o ne yapıyor acaba

Ben sizin daha önceki sorularınıza baktım 19 yaşında ve daha önce bir birliktelik olmayan, ürkek ve kendine güvenmediğinizi görüyorum. İnternetten yazıştığınız birini eğer aynı kişi ise siz güven duymuş ve yakınlaşmışsınız. Adam baştan beri sadece cinsellik düşünen bir sapık aslında. Siz bizim klasik olarak internetten kandırılmışsınız. Baştan size böyle cinsellik istiyorum diyen adam her fırsatta sizin oranıza buranıza dokunmuş ve kabul etmek istemeseniz de sizde rahatsızlık yaratmış ki normal olanı bu. Dürüst olmayan bir erkek her şekilde kendini bildirir. Ne söylediği ve söylediklerinin sizde ne hissettirdiği değil bu duyduğunuz kuşku daha önemli. Size kalbimden geçeni söyleyeyim bir daha görüşmeyin, doğru yoldasınız. Bir daha konuşayım yok aslında iyi biridir vs diye bir şey yok. Adamın size böyle daha aradan bir süre geçmeden başka şeyler dayatacağına da eminim. Şimdi bile yüzüne nasıl bakarım diyorsunuz ama adam sizi afedersiniz ama beraber olmaya zorlayacak o zaman nasıl olacak? Çok uzundur beraber olsanız, güvenseniz ve adam düzgün biri olsa zaten bunları konuşmazdık. Şimdi bile bir sürü kızla kadınla oradan buradan yazışmaya çalışıyordur

Abartma istersen

Herif duygularıyla değil pipisiyle meşgul canım.Senin yaşam ve düşünce tarzına ters. Sen ciddi düşünürsün o ise elleşme peşinde.O yüzden derhal yol ver

gözünü kapamasaydın iyiydi...sebebi neydi ki?..

Google sağolsun aydınlandım amaaa
O ne bicimsiz bisey.
Kancalı atlet var bir de zıbınmış
Bebekler giymiyor mu onu
Otururken batmıyor mu
Konuu ve yorumlar. Beynim yandı

Google sağolsun aydınlandım amaaa
O ne bicimsiz bisey.
Kancalı atlet var bir de zıbınmış
Bebekler giymiyor mu onu
Otururken batmıyor mu
Konuu ve yorumlar. Beynim yandı
Yoo
Nerdeyse 10 yıldır yaz kış çıtçıtlı badi giyerim
Batmaz akmaz kokmaz yazın da serin tutar beni
Kışın hem sıcak tutuyor hem de belin açılmasını engelliyor
Erkek arkadaşım ona çelik zırh diyor

Çelik zırh cok doğru bir tabir
Yazın serin tutuyor kışın sicak tutuyor o nasıl oluyor ki

Kaşındırmaz mı ki
Kayinvalidem onu anlatmaya çalışıyordu demekki geçenlerde
"İçlik giy kızım üşürsün öyle" diyordu.
Yani sıkıştırılsak kazayla laaaap diye kaptıracağız
Valla ben gayet memnunum
Sadece wc olayında biraz can sıkıyor bazen eve geldiğimde sıkışmış oluyorum onu çözmek o an çok zor geliyor
Ama normalde 1 saniyemi alıyor 2 parmakla tık açıyorum

Çelik zırh cok doğru bir tabir
Yazın serin tutuyor kışın sicak tutuyor o nasıl oluyor ki
İnan benim kuzenler diyor yazın da giyiyor bu ya pes falan haha
Ama nasıl oluyorsa yazın beni serin tutan tek şey
Evdeyken altına bi şort giyiyorum öyle geziyorum ben hep ip askılısını kullanıyorum
Kışın da sıcak tutuyor koruma gibi bende anlamadım psikolojik mi acaba
Bi dene o kadar reklamını yaptım resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…