- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.760
- 248
- Konu Sahibi minikorganizer
-
Olur mu öyle şey...
Nikahlı kocanızla bile kadın rızasına bakar.
Dur dediğin anda koca kişisi ilişkiye devam ederse tecavüzdür onun adı.
Kadın rızası her şeydir.
Kimse birini öpmek, sevişmek için soru sormaz, sorulmaz zaten bu.
Olaylar gelişir ve kadın gevşer, hoşuma gittiğini belli eden sinyaller yollar, kesin kati kurallar hakkında konuşmamıştır falan.
Adam sapık olsa dur dediğinde durmazdı, değil mi?
İlk defa böyle bir konuda kadına kızıyorum, haydi varsayalım adam sapık.
Gözün açık olacaksın arkadaş(mecazi), sen niye böyle şeyler istemediğin biriyle tenhalarsa öpüşüp gözler kapayıp bekliyorsun?
Adam helal süt emmiş bence, çok daha başka şeyler olabilirdi, dur deyince durmuş yani!
Ya durmasaydı???
Yazık, günah ya.
Kızlarımız cin olacak, güvenmediği, istemediği ortamlara girmeyecek, ağzı açık bakmak yerine gözleri 8 açıl bakacak, baktı ki işin rengi değişiyor basacak tokatı, çıkaracak bir yaygara kendini koruyacak.
Abartma istersençok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin(
gözünü kapamasaydın iyiydi...sebebi neydi ki?..çok uzun süredir diyemem ama ciddi ve bi süredir süren bir ililşkim var. şuan ki kişiyle olan ilişkimi ailelerimiz de biliyor ve destek de çıkıyorlar.hiçbir erkeğin bu zamana kadar öpmesine izin vermedim ama buna birşey diyemedim.her neyse yani bu yaşıma kadar kimsenin öpmesine bile izin vermemişken başıma gelene bir bakın.en son buluşmamızda herşey gayet normal oturduk sohbet ediyorduk.birden yine öpmeye başladı bi süre sonra kapat gözünü ama sakın açma dedi.bende kapattım.sonra birden kazağımı kaldırdı ve göğüsümü öptü elledi.sonra yapma dediğimde bıraktı ama olan olmuştu artık.bu olaydan sonra tabiki ondan soğudum.Bu olanlardan dolayı ayrılsam başkasının yüzüne nasıl bakarım onu da bilmiyorum ama sırf böyle yaptı diye de istemeyerek onunla devam etmek istemiyorum çok kötü hissediyorum.şimdi diyeceksiniz yapmasaydın,ben böyle birşey yapacağını beklemiyordum ani oldu zaten sonrasında izin vermedim.sizce ne yapmalıyım ne olur bi fikir verin(
AtletFanila ne demek
YooGoogle sağolsun aydınlandım amaaa
O ne bicimsiz bisey.
Kancalı atlet var bir de zıbınmış
Bebekler giymiyor mu onu
Otururken batmıyor mu
Konuu ve yorumlar. Beynim yandı
Kaşındırmaz mı ki
Çelik zırh cok doğru bir tabirYoo
Nerdeyse 10 yıldır yaz kış çıtçıtlı badi giyerim
Batmaz akmaz kokmaz yazın da serin tutar beni
Kışın hem sıcak tutuyor hem de belin açılmasını engelliyor
Erkek arkadaşım ona çelik zırh diyor
Valla ben gayet memnunumKaşındırmaz mı ki
Kayinvalidem onu anlatmaya çalışıyordu demekki geçenlerde
"İçlik giy kızım üşürsün öyle" diyordu.
Yani sıkıştırılsak kazayla laaaap diye kaptıracağız
İnan benim kuzenler diyor yazın da giyiyor bu ya pes falan hahaÇelik zırh cok doğru bir tabir
Yazın serin tutuyor kışın sicak tutuyor o nasıl oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?