Daha Yeni öğrendim bu gerçeği şuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorumNeyini seviyorsunuz bu sapığın ??
Böyle birsey duyduğu an insan buz gibi soğur .Daha Yeni öğrendim bu gerçeği şuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
Şaka felan , maalesefMahmut abi, şakanın da adabı var, keşke zoofiliye girmeseydin.
Valla üzgünüm KİB.Şaka felan , maalesefneden anlamak istemiyorsunuz şuan çok kötü bir durumdayım zaten,
OOnu iki yıl boyunca öyle tanıdım, genellikle iyi anlaşırdık ama bu iğrençligi öğrenince çok kötü oldum ne yapacağımı bilmiyorum şuan, kuzenime söylemeyi düşündüm ama sonra aklıma burası geldiÇok anlayışlı ve kibar biri öyle mi
2 yıl sakladı şimdi söyledi öyle mi2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmenşimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
Tabi kimbilir ne kadar kur yapmıştır eşeğeÇok anlayışlı ve kibar biri öyle mi
Sorsaydın ''her istediğinde eşşeği nerden buluyorsun''diyeOOnu iki yıl boyunca öyle tanıdım, genellikle iyi anlaşırdık ama bu iğrençligi öğrenince çok kötü oldum ne yapacağımı bilmiyorum şuan, kuzenime söylemeyi düşündüm ama sonra aklıma burası geldi
Hayvancağız yüz vermemiştir ama ne bilsin adamın sapık olduğunuTabi kimbilir ne kadar kur yapmıştır eşeğe
HaYvan koruma dernegine basvur böyle sapiklar ortalikta gezmesin!! Bugün esseye yarin… !!! Allahsiz pislik! Evde mi kaldin Baska erkek mi bulamadin? Bildigimiz tuvalet bundan temizdir!2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmenşimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...