Utanarak ve üzülerek söylüyorum, bir akıl verin lütfen?

Sakizzzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2021
35
4
2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...

Çok anlayışlı ve kibar biri öyle mi
OOnu iki yıl boyunca öyle tanıdım, genellikle iyi anlaşırdık ama bu iğrençligi öğrenince çok kötü oldum ne yapacağımı bilmiyorum şuan, kuzenime söylemeyi düşündüm ama sonra aklıma burası geldi

2 yıl sakladı şimdi söyledi öyle mi eşeği nereden bulmuş? Oda arkadaşı herhalde

Sorsaydın ''her istediğinde eşşeği nerden buluyorsun''diye
Yahu bi de sormuşsun ne yapmalıyım diye devam etmeyi düşünmüyorsun herhalde
Hee buarada konun hiç inandırıcı gelmedi bilmiyorum

HaYvan koruma dernegine basvur böyle sapiklar ortalikta gezmesin!! Bugün esseye yarin… !!! Allahsiz pislik! Evde mi kaldin Baska erkek mi bulamadin? Bildigimiz tuvalet bundan temizdir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…