Utanarak ve üzülerek söylüyorum, bir akıl verin lütfen?

İnşallah trollüyordur, zira kırsal yerlerin çoğunda bunu gayet normal gören ve birbirlerine övünerek anlatan Allah' ın belası, insanlıktan nasibini almamış, şeref yoksunu pisliklerin olduğu aşikar. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Öyle tipler var tabikide malesef.
Ama böyle bi durumda da buraya napayım diye konu açmazsın ya.
Ciddi ciddi ne yapayım diye de sormazsın yani.

2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen 😥 şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
Tövbeler tövbesi neler duyacağım daha bu sayfada acaba :KK70:

OOnu iki yıl boyunca öyle tanıdım, genellikle iyi anlaşırdık ama bu iğrençligi öğrenince çok kötü oldum ne yapacağımı bilmiyorum şuan, kuzenime söylemeyi düşündüm ama sonra aklıma burası geldi
Ya ne yapacaksın. Eşeğe tecavüz eden bir sapkınla devam etmeyeceksin herhalde🤦‍♀️

2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen 😥 şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
Sen ne yapman gerektigini soruyormusun birde 😞esekle cinsellik olmaz cinsellik diye adlandirilcaksa essekle essegin ciftlesmesine cinsellik denir gerci suan essegin senin arkadasindan daha insan olduguna imza atilir.Bugun essege yarin sana diger gun kizina ogluna nefsine sahip cikamayan bir canli insan demeyr dilim varmadi

Anadoluda cinselliğe ilk adım karakaçanla atılırmış çok normal bu. Hatta köpek, keçi, kuzu, kaz bile yapanlar vardır. Takma kafaya.

X