- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavrın ne mi olmalı? Şu tvlerde küfür ederek izlediğimiz sapık, cani hayvana tecavüz edenlerden birisi ile birliktesin.2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
Nasıl hala seversiniz bosluktasiniz2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
koşarak Uzaklaş ondan, Yokluk olurda bununki bildigin boklukkk biraak birak ne hali varsa gorsunn insan yoklukdan esekle sey mi yapar ya2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
Bu ülkede hayvana, kadına, çocuğa tecavüzün ve şiddetin cezası olmadığı için gayet de anlatabilir.Ayrılın diye yapmış, böyle bir sapıklık yPan kimse 2 aydır tanıdıgı insana bunu güveniptr anlatamaz.
Aslinda komik degilde gülüyorum şuan2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
Bu tip yaratıklara (insan demeye dilim varmıyor) zoofil deniyor. Hayvanlarla cinsel ilişkiye giren, sapkın bir canlı kendisi. Ciddi psikiyatrik sorunları var. Hem psikolojik hem cinsel anlamda ilaçlı ve terapisel tedavi görmesi lazım. Bunun içinden genelde kişilik bozuklukları vs çıkıyor. Ne yapmalısın? Arkana bakmadan kaçmalısın. Hemen bitir eğer geleceğin daha da kararsın istemiyorsan. Midem bulandı resmen tanımadığım halde. İğrenç.2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
Doğru gerçi haklısınız..Bu ülkede hayvana, kadına, çocuğa tecavüzün ve şiddetin cezası olmadığı için gayet de anlatabilir.
İnşallah trollüyordur, zira kırsal yerlerin çoğunda bunu gayet normal gören ve birbirlerine övünerek anlatan Allah' ın belası, insanlıktan nasibini almamış, şeref yoksunu pisliklerin olduğu aşikar.Off anladık canın sıkıldı trollüyosun milletide,trolleyecek başka konu mu bulamadın ya?
Hasta mısınız nesiniz?
Eşeğe tecavüz eden bir sapığa tavrım ne olmalı diyorsunuz,insan şunu yazarken utanır birazcık.2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
Napicam şımdı tavrım ne olacak yazmışsın ya ne yazayım sana bilemedim2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...
Şikayetçi olun. Delil olarak ses kaydı yada mesaj ss alın.2 yıldır konuştuğum biri var, gerçekten onu seviyorum çok anlayışlı ve kibar biri. Ama daha yarım saat öncesine kadar onunla ilgili üzücü bir gerçek öğrendim, başımdan kaynar sular döküldü resmen şimdiye kadar defalarca kez ,bildiğimiz e$ekle cnsllk yaşamış. Şaka yapıyor zannettim, inanmadım . Ama ciddi olduğunu söyledi, abazliktan felan yaptim dedi ama ben hala şoklardayım , niye önceden söylemedin diyorum: söylemedim işte diyor. Yapmaya alıştım zevli diyor, çıldırmamak için zor tutuyorum kendimi bana akıl verin lütfen,. Nasıl bir yol izleyim onu çok seviyorum ama bu davranışı beni çok üzdü,ne yapmalıyım tavrım ne olmalı lütfen yardımcı olun...