Utanarak ve üzülerek söylüyorum, bir akıl verin lütfen?

Midem bulandı fakese sapkınlık bunu düşünüp yazmak. Yok gerçekse bu nasıl iğrençlik nasil uyutanmadan anmadan cok zevkli napim der. Eşek tepse pipisi ezilse hadim olsa keske, iğrenç yaratik fakesede ezilsin seyi kim bunu düşünüp yazıyorsa

Tecavüzcü biriyle devam etmem tabii ki

Eşeğin rızası yoksa ki olacagini hic sanmıyorum tecavüzdür o, cinsellik degil.
Ay sapik. Bir de seviyorum demez misiniz...

Tavrın ne mi olmalı? Şu tvlerde küfür ederek izlediğimiz sapık, cani hayvana tecavüz edenlerden birisi ile birliktesin.
Daha çok şey yazardım ama çok öfkelendim.
Masum bir cana zorla yapılan şey, hayvan öledebilir günah ya soruyorsunuz bide engelleyin asla görüşmeyin ama bir iki söz söyleyin
Midem kalktı ve hayvancağız aklıma geliyor iğrenç bu ne Allah böyle insanları kahretsn

Nasıl hala seversiniz bosluktasiniz

koşarak Uzaklaş ondan, Yokluk olurda bununki bildigin boklukkk biraak birak ne hali varsa gorsunn insan yoklukdan esekle sey mi yapar ya

Aslinda komik degilde gülüyorum şuan
Bikere o eşekle cinsellik degil istismar oluyor.
Sana bunu neden anlatti? Bence bu konu aşiri fake, yani ben sapigim benden uzak dur demek icin anlatmadiysa yalana benziyor.
Yalansa bile igrenc bi fantazi

Bu tip yaratıklara (insan demeye dilim varmıyor) zoofil deniyor. Hayvanlarla cinsel ilişkiye giren, sapkın bir canlı kendisi. Ciddi psikiyatrik sorunları var. Hem psikolojik hem cinsel anlamda ilaçlı ve terapisel tedavi görmesi lazım. Bunun içinden genelde kişilik bozuklukları vs çıkıyor. Ne yapmalısın? Arkana bakmadan kaçmalısın. Hemen bitir eğer geleceğin daha da kararsın istemiyorsan. Midem bulandı resmen tanımadığım halde. İğrenç.

Off anladık canın sıkıldı trollüyosun milletide,trolleyecek başka konu mu bulamadın ya?
Hasta mısınız nesiniz?

Sosyal deney falan mı yapmaya çalışıyorsun.

Gerçekse de çok iğrençsin , midem bulandı sizden.

Off anladık canın sıkıldı trollüyosun milletide,trolleyecek başka konu mu bulamadın ya?
Hasta mısınız nesiniz?
İnşallah trollüyordur, zira kırsal yerlerin çoğunda bunu gayet normal gören ve birbirlerine övünerek anlatan Allah' ın belası, insanlıktan nasibini almamış, şeref yoksunu pisliklerin olduğu aşikar.

Eşeğe tecavüz eden bir sapığa tavrım ne olmalı diyorsunuz,insan şunu yazarken utanır birazcık.

Napicam şımdı tavrım ne olacak yazmışsın ya ne yazayım sana bilemedim
Sen devam et cok seviyorsun evlendin hatta
Eve bi geliyor , adamda sana karşı tutku yok
Sen durumdan rahatsizsin 'birimi var hayatında!!!'
Ondanda soyle bi cevap ,' özür dilerim askim komşunun eşeği cok cazip geldi tutamadım kendimi bdaha olmaz '
Sen seviyorsun yine affediyorsun
Zavallı hayvandan sonra sana geliyor
Gerçekten Allah iyilere rastgetirsin
Keşke bitse sapığı ,sosyapati, psikopati
Düşün belki çıkarsın işin içinden

Şikayetçi olun. Delil olarak ses kaydı yada mesaj ss alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…