Utanarak soruyorum nacizane...

Rahatca danisabilecegin bir doktora git. Onlar seni aydinlatir. Aklina takilan her şeyi sor.

Son düzenleme:
Cnm biz 1 yil prezarvatifle korunduk
Ama hemsire zevk suyundada sperm olabilir basta kullanmalisiniz dedi
Yani kesin korunmak icin
Biz onceden hep basta kullaniyorduk sonra esim sonradan takmaya basladi
Ama kesin korunmak icin basta kullanmalisiniz
Esin alisir baska turlu erekte olduktan sonra takin sonra iliski yaşayın
Basta kulanmak en dogrusu ne olur ne olmaz
Ay cok mu acik yazdim ne

Merhaba,

Yasminde bulunan östrojen damar tıkanıklığı riskini artırıyor, özellikle sizin gibi yatkınlığı olanlarda bu büyük bir risk olabiliyor, o yüzden bırakmanız gerekiyor.

Onun yerine, emziren annelerin kullandığı sadece progesteron içeren haplar var, ben Cerazette kullanıyordum Türkiye'de emzirirken doğum kontrol yöntemi olarak. Progesteron böyle bir risk taşımadığı için, kadın doğum doktorunuza reçete ettirip kullanabilirsiniz.

Geçmiş olsun

Konuştum prezarvatif dedi ama ona da tereddütlüyüm
Prezervatif haptan cok daha guvenli, sakin hap kullanmayin.
Benim bacagimda kas rahatsizligi varmis ama bilmiyordum, hap kullanirken daha da artti, doktora gittim bir suru tahlil vs yapildi. Hapla ilgili en ufak bir problem cikmadi, kaslardan kaynaklanan agriymis. Ona ragmen dr bir daha kullanmani onermiyorum belki gozden kacan bir sey vardir dedi. Ki sizin teshisiniz konmus, olumcul bir durum bu Allah korusun.

Bu ceracette Türkiye'de yok mu. Ya da trde bulunan bu tarz hap var mı. Doğum sonrası kullanmak için de lazım.

Bu hapı araştıracam teşekkür ederim. Çünkü prezarvatifi ben de sevmiyorum

Canim spiral var ? Yani sonucta onu kullanabilirsin.
Illa hap ve iģne yok !. Ayrica hapin tikaniklik yaptiğini bende duydum ama iğneyi hiç duymamiştim. Şuan emziriyorum ben hap kullanamiyorum ama 3 aylik iğneler daha makul ve zararsiz geldi. Çünkü doktora sorduğum'da en az zarara uğratan iğne demisti. Genetik olduğu içinde olabilir sendeki.

ya ben çok hassasım. iki ayda bir idrar yolları iltihabı falan geçiririm. bi de içimde yabancı bi adde olunca ya iltihap kaparsa ya şöyle olursa böyle olursa diye korkuyorum. Çok bıktım artık hastalıklarla uğraşmaktan

cocuk yap ondan sonra ria taktır.

damar tıkanıklığı olduğunu nasıl anladınız ?? sadece ağrı mı vardı şişlik filan damar belirginleşmesi filan benimde bacağım ağrıyorda ondan soruyorum

damar tıkanıklığı olduğunu nasıl anladınız ?? sadece ağrı mı vardı şişlik filan damar belirginleşmesi filan benimde bacağım ağrıyorda ondan soruyorum
Bi gece 5 gibi aniden alt bacak ağrısıyla uyandım. Başta kramp gibi geldi. İki gün bekledim geçmedi. Ortopediye çıktım. kas problemi sandılar. ama tomografi miydi ismini unuttum yani damar ve kaslarımı görüntüleme yaptılar öyle çıktı valla. Eğer sebepsiz ağrı varsa hatta üstüne basamıyorsanız hem ortopediye hem dahiliyeye gidin derim.

Takvim yöntemi kullanabilirsin..
Akıllı telefon uygulamalarında bile var adet takvimine göre gebelik riski olan günlerin listesi senin son adet tarihinden itibarenki, yumurtlama bilgilerini gösteren.. (ne kadar güvenilir olur bilemem)
Ayrıca ovülasyon testleri var, eczanelerde ruj biçiminde satılan, gebelik ihtimali olan günleri gösteren..
Birde idrarla yapılan ovülasyon testi var..
Onlardan kullanarak riskli günlerde korunabilirsiniz..
(ovülasyon testlerinin iyi yanı vücuda ekstra alınan ilaç yada hormon maddesi olmaması olur korunma esnasında)

Merhaba Felemez,
Doğum kontroluyla hiç alakam yok da, sarımsak ve limon suyu ile yapılan bir kür var. Damar tıkanıkları için.
Beyin damarında tıkanıklık yaşayan bir arkadaşıma doktor önerdi. Çok faydasını gördü. Bir araştırın derim.

Acil şifalar inşallah.

Burada bu kürü bir arkadaş daha önerdi, başka biri de işe yaramaz dedi. Şaştım valla

Boşalma olmadan zevk suyu ile de hamilelik oluşabilir.
Prezervatif en başta takılmalı dediğiniz şekilde hamile kalma olasılığınız var.

Felaket tellallığı yapmak istemem ama kan pıhtılaşması hamilelikte düşüğe sebep oluyor.
Onu da sorun doktorunuza.
Doktor kontrolünde olmadan hamile kalmayın.

O zaman esin korunucak canim :)
Baska alternatif kalmadi sanirim.

Gerçekten mi ya insanın başına bu hayatta neler geliyor... ben ki çok hareketli sağlıklı biriydim. Şimdi kronik hasta olduk iyi mi

Burada bu kürü bir arkadaş daha önerdi, başka biri de işe yaramaz dedi. Şaştım valla
Yaramaz diyen denemiş mi? Bu deneyen arkadaşım çok memnun kaldı. Belli bir süresi varmış , yine yapacakmış.
Siz yine de doktora danışırsınız. Bilmiyorum belki tansiyon vs sorunu olanlara önerilmiyordur.

Spiralle korunabilirsin benim ablamda aynı hastalıktan hap kullanamıyor ama sürekli kontrol ettirmek lazım galiba sipral kaydımı hamile kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…