Ciddi misin bu güzel bir haber bak
dogum kontol hapları zararlı mı yanı ?
ben 4 senedır kullanıyorum bu sekılde korunuyorum
zararlı degıl aksıne yararlı dıye okumustum ben de
Bence de doğum kontrol endüstrisi erkeklere çalışmalı biraz. Hani biz yumurtlamayı engelliyos ya onlar da sperm oluşumunu engellesin bir aytek yapacağım yorum,ilaç endustrisi lütfen erkekğe çalışsın dıcem,ama sanırım hanımlarda beylere güvenemzmıdır nedır,çok geçmiş olsun,iğne ablamı maf etmişti,ama o aman yenı çıkmıştı gitti vurundu,kan gölüne döndü ortalık,hap içemedi sigara kullanıyor 35 yaşından sonr sigara içiyor dıye onuda vermedıler,zor iş,ama haklısın tabıkı eşinide düşünüyorsun,kendınıde düşün,
Hala ölebileceğime inanakta güçlük çekiyorum galiba haklısınız...Damar tıkanıklığının nelere yol açabileceğinin farkında değilsiniz sanırım. Kullandığınız doğum kontrol hapı veya adet geciktiriciler tıkanıklığın pıhtı atmasına ve felç olmanıza, akciğeriniz veya kalbinize pıhtı atarsa ölmenize sebep olabilir .Prezervatif kullanmamak için hayatınızla oynamayın. Arkadaşım yaşadı, nerdeyse kör kalıyordu.
Bu kadar önemli bir konu için burda çözüm aramanızda şaka gibi kusura bakmayın.Olayın ciddiyetini anlamamış gibisiniz
Siz benim dediği. Kürü bir inceleyin bence. Hafifsenecek birsey degil tabi de sonuçta doğadaki her bitkiyi Allah bize faydalı olsun diye yaratmış. Sonuçta ilaçlar kimyasal dolu. Bir yandan iyileştirme başka bir yerden hasta ediyor. Ben önerdim. Tercih kullanıcının.Damar pıhtılaşması çok ciddi bir durum aslında
Teyzemin bacağından akciğerine pıhtı attı, 4 gece yoğun bakımda kaldı. Az kalsın kaybedecektik.
Şimdi de kan sulandırıcı hap kullanıyor.
Yani öyle limon suyuymuş, sirkeymiş, olacak hafif bir şey değil.
Bu kadar ciddi bir hastalığa bu şekilde tavsiye verenleri görünce oha diyorum içimden de buraya kibarca "yok artık" yazayım dedim.
Ben 26 yaşındayım spiralle korunuyorum 2yildir çk memnunm öyle birşey yok en etkili korunma yöntemidir spiral sizi yanlış yonlendirmislerDoktorum onu önermedi. 40'lı yaşlara öneriliyormuş ve %70 falan koruyor
Siz benim dediği. Kürü bir inceleyin bence. Hafifsenecek birsey degil tabi de sonuçta doğadaki her bitkiyi Allah bize faydalı olsun diye yaratmış. Sonuçta ilaçlar kimyasal dolu. Bir yandan iyileştirme başka bir yerden hasta ediyor. Ben önerdim. Tercih kullanıcının.
Ya spiral doğumdan sonra öneriliyor ? Daha hiç doğum yapmamış birine takılır mı, bir de onunda vücuda bir zararı var adet kanını arttırmak gibi . Bence vücuda müdahale olmamalıBen 26 yaşındayım spiralle korunuyorum 2yildir çk memnunm öyle birşey yok en etkili korunma yöntemidir spiral sizi yanlış yonlendirmisler
Doktorum onu önermedi. 40'lı yaşlara öneriliyormuş ve %70 falan koruyor
Sayın konu sahibiBen 26 yaşındayım spiralle korunuyorum 2yildir çk memnunm öyle birşey yok en etkili korunma yöntemidir spiral sizi yanlış yonlendirmisler
Ya spiral doğumdan sonra öneriliyor ? Daha hiç doğum yapmamış birine takılır mı, bir de onunda vücuda bir zararı var adet kanını arttırmak gibi . Bence vücuda müdahale olmamalı
Sayın konu sahibi
Internete bi göz atın isterseniz (spiral takmama rağmen hamile kaldim diye aratın bi )
Esrar da bir bitkidir. Unutmayın.
Ağrı kesici amaçlı morfin de afyon bitkisinden elde edilir.
Ama DOZunu bilmeden, etkinlik gücünü bilmeden kullanırsak bize zararı olur.
Allah her bitkiyi bize faydasını kullanalım diye yarattı. Kayıtsız şartsız hepsi faydalı diye bir şey yok. Tütün bitkisinden de sigara yapılıyor biliyorsunuz.
Arkadaşlar yeni üyeyim fakat sizleri bir senedir takip ediyorum hep. Burada verilen hayat tecrübeleri çok katkı sağlayıcı. Dün ben de içimi acıtan bir şey yaşadım ve paylaşıp dertleşmek istiyorum. Yeni evliyim 3 aylık. 24 yaşındayım. 3 aydır YASMİN kullanıyorum. Ve Bir ay önce alt bacak ağrısı ile gittiğim doktor damar tıkanıklığı var dedi. Yaklaşık bir ay kan pıhtılaşmayı engelleyici iğne kullandım. Kullanırken iyiydi fakat bırakınca yine tıkandı ağrıdı. Doktor dedi ki senin pıhtılaşmaya genetik yatkınlığın var ömür boyu bu iğneyi-hapı kullanacaksın. "YOKSA BU GÜN BACAĞIN TIKANIR YARIN KALBİN TIKANIR KALP KRİZİ GEÇİRİRSİN ÖBÜR GÜN BEYNİN TIKANIR FELÇ GEÇİRİRSİN" dedi.Bunları insan bi anda duyunca çok üzülüyor. Hele bir ömür bir hapı-iğneyi kullanmak... Ben daha çok gencim Şimdi size sorum şu: Burada birkaç kişiden de okumuştum prospektüsünde yan etki olarak yazmıyor ama doğum kontrol hapları damar tıkanıklığı yapıyor. Kadın doğum doktorumla da görüştüm evet yapıyor dedi. İğneler de yapıyormuş. Artık kullanmasam diyorum ama hamile kalmaktan korkuyorum. Sınavlara hazırlanıyorum bir çocuk fikrine çok uzağım. Eşim ben korunurum sen hapları bırak diyor ama ilişki esnasında kendine hakim olamıyor onun prezarvatif kullanırım dediği son dakika yani ya ben çok ikilemde kaldım....
Ekleme: Utanarak soracağım konu şu ki : Prezarvatif ne zaman takılır...Yani eşim o şeyi takana kadar ereksiyon olabilmek için birkaç kez içime giriyor ve ben bu birkaçkez ile de hamile kalınabilir mi onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?