Utanarak soruyorum nacizane...

tek yapacağım yorum,ilaç endustrisi lütfen erkekğe çalışsın dıcem,ama sanırım hanımlarda beylere güvenemzmıdır nedır,çok geçmiş olsun,iğne ablamı maf etmişti,ama o aman yenı çıkmıştı gitti vurundu,kan gölüne döndü ortalık,hap içemedi sigara kullanıyor 35 yaşından sonr sigara içiyor dıye onuda vermedıler,zor iş,ama haklısın tabıkı eşinide düşünüyorsun,kendınıde düşün,

Damar tıkanıklığının nelere yol açabileceğinin farkında değilsiniz sanırım. Kullandığınız doğum kontrol hapı veya adet geciktiriciler tıkanıklığın pıhtı atmasına ve felç olmanıza, akciğeriniz veya kalbinize pıhtı atarsa ölmenize sebep olabilir .Prezervatif kullanmamak için hayatınızla oynamayın. Arkadaşım yaşadı, nerdeyse kör kalıyordu.
Bu kadar önemli bir konu için burda çözüm aramanızda şaka gibi kusura bakmayın.Olayın ciddiyetini anlamamış gibisiniz

Bence de doğum kontrol endüstrisi erkeklere çalışmalı biraz. Hani biz yumurtlamayı engelliyos ya onlar da sperm oluşumunu engellesin bir ay

Hala ölebileceğime inanakta güçlük çekiyorum galiba haklısınız...

Siz benim dediği. Kürü bir inceleyin bence. Hafifsenecek birsey degil tabi de sonuçta doğadaki her bitkiyi Allah bize faydalı olsun diye yaratmış. Sonuçta ilaçlar kimyasal dolu. Bir yandan iyileştirme başka bir yerden hasta ediyor. Ben önerdim. Tercih kullanıcının.

Keyfi bir durum yok ortada hayat Memat meselesi var en sağlıklı ucuz ve pratik Korunmanın yolu prezervatif hap ilaç yan etkisi çok fazla daha da bilinmeyen yönleri cabası boşuna Dr. Dr. GezmeyiN tek yol prezervatif eşinizle konuşun zevk kısıtlı olacaktır ama sağlık daha önemli
Ereksiyon olunca prezervatif takmak zorunda yoksa son ana kadar bekleyip takmak da hijyen açısından sorun yaratır hemde ilişki sırasında kaçaklar olabilir hap ilaç belirli yaş ve doğum dan sonra verimli kullanılır gencecik anne adayları be bayanların hap ilaç yöntemi seçmesi sağlık açısından bir çok risk taşır rahim içine takılan aparatın hiç garantisi yok
Alınacak darılacak bi durum yok Hem daha ikiniz de çok gençsiniz ilerde bunu değişik tedavi yöntemleri ile çözebilirsiniz allah yardımcınız olsun

Esrar da bir bitkidir. Unutmayın.
Ağrı kesici amaçlı morfin de afyon bitkisinden elde edilir.

Ama DOZunu bilmeden, etkinlik gücünü bilmeden kullanırsak bize zararı olur.

Allah her bitkiyi bize faydasını kullanalım diye yarattı. Kayıtsız şartsız hepsi faydalı diye bir şey yok. Tütün bitkisinden de sigara yapılıyor biliyorsunuz.

Ben 26 yaşındayım spiralle korunuyorum 2yildir çk memnunm öyle birşey yok en etkili korunma yöntemidir spiral sizi yanlış yonlendirmisler
Ya spiral doğumdan sonra öneriliyor ? Daha hiç doğum yapmamış birine takılır mı, bir de onunda vücuda bir zararı var adet kanını arttırmak gibi . Bence vücuda müdahale olmamalı

Doktorum onu önermedi. 40'lı yaşlara öneriliyormuş ve %70 falan koruyor

Bu bilgide bir hata var
Spiral her yaşta kullanılır, istenildiğinde çıkarılabilir ve gebelik konusunda bir zararı olmaz, koruma oranı da %100 e yakındır, düzenli doktor kontrolünde bir sıkıntı yaşatmaz insana, hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 güvenli değildir, küçük de olsa bir gebelik ihtimali vardır.
Doktorunuz yanlış yönlediriyor gibi geldi bana

Bu spiralin de derdi bitmiyor her sefer her sefer ama seni durumun çok ciddi eşinde anlayamamış baksana bence ciddi ciddi prezervatif ile ilgili kullanım önerileri vs araştır ve eşine okut. Sonuçta bebek için de çok gençsin ve muhtemelen hamile olsan sorunların artacak yani bebek istemiyorsun eşin düzgün ce korunacak şaka değil bu bir can sonuçta işinizi garantiye alın... yumurtlama gününüde takip et o günlerde kaçının vs.. Allah acil şifalar versin. Her şeyin başı sağlık.

Ya spiral doğumdan sonra öneriliyor ? Daha hiç doğum yapmamış birine takılır mı, bir de onunda vücuda bir zararı var adet kanını arttırmak gibi . Bence vücuda müdahale olmamalı

Eskiden bizde öyle bilirdik, doğum yapanlara önerilirdi, ben tedavim sırasında öğrendim , spiral için hiç bir şart yok, isteyen herkes kullanabiliyormuş, yaş ve doğum yapmış olma şartı yokmuş yani

Biliyorum tabiki de. Kullanım dozu olduğunu da biliyorum. Siz benim verdiğim linki incelediniz mi. Orda neyin ne kadar kullanılcağı yazması lazım. Tabiki vücut için ihtiyaç neyse onu almak lazım. Ben de bilinçsiz tüketmem zaten. DOZ unu bilmeden , ayarlamadan , bildiğim şeyi bile içmem. Kimseye de önermem. Ben iyilik olsun diye bildiğim bir bilgiyi paylaşmıştım ama yanlış anlaşıldı. Yanlız neyi ne kadar kullanacağını bilirsen faydasını görürsün diye düşünürüm her zaman. Kusuruma bakmayın.

Hanimefendi esiniz sizle temasa gecmeden prezervatif takmasi gerek, bu konurunma yontemininde bir amaci budur zaten sizi esinizden bulasabilecek muhtemel mikrop ve bakterilere karsi korumak, erkek pek ala on sevisme ile de prezervatif takacak kadar uyarilabilir, esiniz isin keyfinde sadece ben size soyleyim. Madem bu kadar saglik problemi yasiyorsunuz birakin ilaci, prezervatifi dogru kullanin ve ek olarak spiral dusunebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…