ya benim basamama sıkıntım yok doğumdan sonra hep ağrım var kas AĞRISI dediler film çekinmedim ben ama renkli damar usgsi varmış isticem bende damar tıkanıklığı olsa da sanırım kronikleşmiş şekli yani taze pıhtı olmayabilir ama pıhtı işi tehlikeli üst bacağımda kalçamdan geliyor acaba diyorum bel fıtığı mı kaç kere gittimBi gece 5 gibi aniden alt bacak ağrısıyla uyandım. Başta kramp gibi geldi. İki gün bekledim geçmedi. Ortopediye çıktım. kas problemi sandılar. ama tomografi miydi ismini unuttum yani damar ve kaslarımı görüntüleme yaptılar öyle çıktı valla. Eğer sebepsiz ağrı varsa hatta üstüne basamıyorsanız hem ortopediye hem dahiliyeye gidin derim.
Her gün hamilelik boyunca iğne vurulucaksın düşük o zaman olmuyorGerçekten miya insanın başına bu hayatta neler geliyor... ben ki çok hareketli sağlıklı biriydim. Şimdi kronik hasta olduk iyi mi
bişey sorcam ablam aynı hastalıkta dediniz. Doğum kontrol hapını bırakınca normale döndü mü yani şu kan sulandırıcı haplara devam ediyo mu?Spiralle korunabilirsin benim ablamda aynı hastalıktan hap kullanamıyor ama sürekli kontrol ettirmek lazım galiba sipral kaydımı hamile kalıyorsun
3 yıldır ağrıyor ve sen gitmiyo musun.ya benim basamama sıkıntım yok doğumdan sonra hep ağrım var kas AĞRISI dediler film çekinmedim ben ama renkli damar usgsi varmış isticem bende damar tıkanıklığı olsa da sanırım kronikleşmiş şekli yani taze pıhtı olmayabilir ama pıhtı işi tehlikeli üst bacağımda kalçamdan geliyor acaba diyorum bel fıtığı mı kaç kere gittim3 yıldır yıldım artık sol tarafım hep ağrıyor
:-(Her gün hamilelik boyunca iğne vurulucaksın düşük o zaman olmuyor
gidiyorum tabiki fel fıtığından şüphelendi mr çekindim güç kaybıda var başlangıç çıktı3 yıldır ağrıyor ve sen gitmiyo musun.
Ablam baya uzun bi süre tromborduktin diye bi ilaç kullandı bu hastalık için son zamanlarda doktor baktı değerleri yükselmiyor gibi hapı kesti ama düzenli olarak kontrole gidiyor ama hamile kalınca her gün kan sulandırıcı iğne vurundu bebek için. Evlenmeden önce bildiği için hastalığını hiç doğum kontrol hapı kullanmadı.bişey sorcam ablam aynı hastalıkta dediniz. Doğum kontrol hapını bırakınca normale döndü mü yani şu kan sulandırıcı haplara devam ediyo mu?
çok geçmiş olsun. hem hamilelik hem ağrı zor olur...gidiyorum tabiki fel fıtığından şüphelendi mr çekindim güç kaybıda var başlangıç çıktı
Gerçekten miya insanın başına bu hayatta neler geliyor... ben ki çok hareketli sağlıklı biriydim. Şimdi kronik hasta olduk iyi mi
Siz direk son kısmı okudunuz galiba. Valla rahatsızlığım olmasa kendim dikkat eder banane ondan derdim ya.Eşiniz Nasıl kullanılacağını bilir size ne canım?:)
Utanarak soruyorum demişsiniz, o açıdan. Tamamını okudum amaSiz direk son kısmı okudunuz galiba. Valla rahatsızlığım olmasa kendim dikkat eder banane ondan derdim ya.
okudum da eklemenize cevap verdim. Öbür türlü soru yok ortada, sorun var..Siz direk son kısmı okudunuz galiba. Valla rahatsızlığım olmasa kendim dikkat eder banane ondan derdim ya.
Eşiniz ne der bilmiyorum ama tüplerini bağlatabilir sonra çocuk isterseniz tekrardan açılabiliyo.. kadın bağlatırsa kısır kalıyo fakat erkekte böyle bi sıkıntı yok.. sizin özel bi durumunuz var bence eşiniz fedakarlık yapmalı nihayetinde sağlığınız söz konusuArkadaşlar yeni üyeyim fakat sizleri bir senedir takip ediyorum hep. Burada verilen hayat tecrübeleri çok katkı sağlayıcı. Dün ben de içimi acıtan bir şey yaşadım ve paylaşıp dertleşmek istiyorum. Yeni evliyim 3 aylık. 24 yaşındayım. 3 aydır YASMİN kullanıyorum. Ve Bir ay önce alt bacak ağrısı ile gittiğim doktor damar tıkanıklığı var dedi. Yaklaşık bir ay kan pıhtılaşmayı engelleyici iğne kullandım. Kullanırken iyiydi fakat bırakınca yine tıkandı ağrıdı. Doktor dedi ki senin pıhtılaşmaya genetik yatkınlığın var ömür boyu bu iğneyi-hapı kullanacaksın. "YOKSA BU GÜN BACAĞIN TIKANIR YARIN KALBİN TIKANIR KALP KRİZİ GEÇİRİRSİN ÖBÜR GÜN BEYNİN TIKANIR FELÇ GEÇİRİRSİN" dedi.Bunları insan bi anda duyunca çok üzülüyor. Hele bir ömür bir hapı-iğneyi kullanmak... Ben daha çok gencim Şimdi size sorum şu: Burada birkaç kişiden de okumuştum prospektüsünde yan etki olarak yazmıyor ama doğum kontrol hapları damar tıkanıklığı yapıyor. Kadın doğum doktorumla da görüştüm evet yapıyor dedi. İğneler de yapıyormuş. Artık kullanmasam diyorum ama hamile kalmaktan korkuyorum. Sınavlara hazırlanıyorum bir çocuk fikrine çok uzağım. Eşim ben korunurum sen hapları bırak diyor ama ilişki esnasında kendine hakim olamıyor onun prezarvatif kullanırım dediği son dakika yani ya ben çok ikilemde kaldım....
Ekleme: Utanarak soracağım konu şu ki : Prezarvatif ne zaman takılır...Yani eşim o şeyi takana kadar ereksiyon olabilmek için birkaç kez içime giriyor ve ben bu birkaçkez ile de hamile kalınabilir mi onu merak ediyorum
Soru ve sorun'u ayırmam gerektiği BDV kurallarında yazmıyor sankiUtanarak soruyorum demişsiniz, o açıdan. Tamamını okudum ama
okudum da eklemenize cevap verdim. Öbür türlü soru yok ortada, sorun var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?