Utanarak soruyorum nacizane...

ya benim basamama sıkıntım yok doğumdan sonra hep ağrım var kas AĞRISI dediler film çekinmedim ben ama renkli damar usgsi varmış isticem bende damar tıkanıklığı olsa da sanırım kronikleşmiş şekli yani taze pıhtı olmayabilir ama pıhtı işi tehlikeli üst bacağımda kalçamdan geliyor acaba diyorum bel fıtığı mı kaç kere gittim 3 yıldır yıldım artık sol tarafım hep ağrıyor

Spiralle korunabilirsin benim ablamda aynı hastalıktan hap kullanamıyor ama sürekli kontrol ettirmek lazım galiba sipral kaydımı hamile kalıyorsun
bişey sorcam ablam aynı hastalıkta dediniz. Doğum kontrol hapını bırakınca normale döndü mü yani şu kan sulandırıcı haplara devam ediyo mu?

3 yıldır ağrıyor ve sen gitmiyo musun.

bişey sorcam ablam aynı hastalıkta dediniz. Doğum kontrol hapını bırakınca normale döndü mü yani şu kan sulandırıcı haplara devam ediyo mu?
Ablam baya uzun bi süre tromborduktin diye bi ilaç kullandı bu hastalık için son zamanlarda doktor baktı değerleri yükselmiyor gibi hapı kesti ama düzenli olarak kontrole gidiyor ama hamile kalınca her gün kan sulandırıcı iğne vurundu bebek için. Evlenmeden önce bildiği için hastalığını hiç doğum kontrol hapı kullanmadı.

Benim bildiğim spiral doğum yapmamış kadına takılmıyor..Spiral ile korunabilmeniz icin dogum yapmanız sart..
Prezervatife gelince esiniz ereksiyon oldugu an sizle birleşme gerceklestirmeden prezervatif kullanmalı..On sevişme bunun için var zaten.O kısım yaşandıktan sonra eşiniz ereksiyon olup prezervatifi takmalı sonra ikinizin birleşmesi yasanmalı...

Canim prezervatif ilidkiye badlanmadan takilir 2 cocugum var ben hic kullanmsdim 2.sini dusunmeden 5 srne hic birsey kullsnmadan korunduk sonra bir ay korunmadim bebegime gamile kaldim su anda birsry kullanmiyorum bebegim 4 aylik

tabiki eşinizin korunması gerekir
ayrıca eşinizin hazır hale gelmesi için penetrasyona ihtiyaç duyması da pek sağlıklı bi durum gibi gözükmüyor
çünkü penetrasyon eşiniz hazır olduğu durumdan sonraki adımdır
ve bu adımda eşinizin prezervatifi kullanması gerekir
çünkü bu aşamadan sonra oluşacak sıvıların içinde sayıca çok az olsa bile sperm mevcuttur
genelde de sizin gibi çok önemli durumlardan bebek istemeyen arkadaşların başına gelebilir bu esnada hamile kalmak

ciddi bir şekilde zamanında korunması gerektiğini söyleyeceksiniz
ya da o anda siz kontrolü ele alacaksınız şu an kullanmalıyız gibi
doğru kullanıldığında en doğru yöntemlerden birisi
geçmiş olsun

biz de sıkı korunan bir çiftiz ,2.çocuk düşünmüyoruz çünkü.prezervatif ilişki başlamadan kullanılır.ilk gelen sıvıda da sperm mevcuttur çünkü.ince olanları var ve gayet uyumlu,eşiniz için de sizin için de sorun olmuyor.2.koruma olarak da geri çekilme ..yani prezervatif kullanırken de içine boşalmıyor.böylece delik riskinden de uzaklaşmış oluyorsun:)
doğum kontrol hapı sigara içenlerde,35 yaş üzerinde ve ailede genetik olarak damar kalp rahatsızlığı varsa önerilmiyor.hepsi bende mevcut olunca kullanmıyorum.

ben de uzun süre doğum kontrol hapı kullandım, ancak şu anda başka ağır bir ilaç daha kullandığım için onu kullanmıyorum, bir süre önce bıraktım. prezervatifle korunuyoruz ama onu da eşim her zaman olması gerektiği gibi ilişki başlamadan takmıyor, ihmalimize geliyor. spirali tavsiye eden arkadaşlarım oldu. araştırdım. senin dediğin gibi %70 filan değil koruyuculuğu, koruma oranı gayet yüksek, %100e yakın. ciddi olarak onu taktırmayı düşünüyorum. sana da tavsiye ederim, korunmanın en risksiz yöntemi bu gibi çünkü.

Siz direk son kısmı okudunuz galiba. Valla rahatsızlığım olmasa kendim dikkat eder banane ondan derdim ya.
Utanarak soruyorum demişsiniz, o açıdan. Tamamını okudum ama
Siz direk son kısmı okudunuz galiba. Valla rahatsızlığım olmasa kendim dikkat eder banane ondan derdim ya.
okudum da eklemenize cevap verdim. Öbür türlü soru yok ortada, sorun var..

Eşiniz ne der bilmiyorum ama tüplerini bağlatabilir sonra çocuk isterseniz tekrardan açılabiliyo.. kadın bağlatırsa kısır kalıyo fakat erkekte böyle bi sıkıntı yok.. sizin özel bi durumunuz var bence eşiniz fedakarlık yapmalı nihayetinde sağlığınız söz konusu

Bende bu korunma isine sinir oluyorum hap kullanmak istemiyorum prezervatiften huylaniyorum .neyseki simdi hamileyim simdilik sikinti yok ama galiba bebegim dogduktan sonra sprial taktiracagim .yada kisa bir sure sonra ikinci

Utanarak soruyorum demişsiniz, o açıdan. Tamamını okudum ama

okudum da eklemenize cevap verdim. Öbür türlü soru yok ortada, sorun var..
Soru ve sorun'u ayırmam gerektiği BDV kurallarında yazmıyor sanki ayrıca bir konu zaten bir bütün değil midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…