Utanarak soruyorum nacizane...

Doktorum onu önermedi. 40'lı yaşlara öneriliyormuş ve %70 falan koruyor
Öncelikle geçmiş olsun..spiral konusunda doktorun tam anlamıyla saçmalamış. .spiralin bir zararı yok dolayısı ile 40 li yaşları beklemeye de gerek yok..doktorunu acilen değiştir. .

Benim bacaklarımda varis var eskiden beri. Benim doktorum bana doğum kontrol hapı kullanamazsın demişti. Aslında o doktorun hemen bırak lazım demesi lazım bence. Ereksiyon olmadan eşin Nasıl giriyor anlamadım ama benim bildiğim dışarıda ereksiyon olur ve hemen prezervatif takılır. Sonra ilişkiye girilir.

KALMAZSSINDA BEN SANA KESİN VE ETKİN YÖNTEM SPİRALİ ÖNERİYORUM N.

Ä
Evet en başta kullanmali, eğer ön sıvı gelse o bunu fark etmese hamile kalma ihtimalin var

Aslında haklısınız ben de doktoruma yeme alışkanlıklarımı değiştirsem bi yarar sağlar mı dedim hayır dedi. İlla kalp krizinden öldürtecek beni ben henüz çok gencimmm

pıhtılaşma olmaması için önerilen bir diyet var. ama bazı doktorlar uygulamıyor bazıları şart diyor. bi dönem denemiştim.bana zor geldi. isterseniz netten bi araştırın.

bu arada genetik bir durumsa iğne ve ilaç önermiyorlar. beni prof gördü. bişey önermedi. sadece yarım saat bile aynı pozisyonda kalmayacaksın hareketli olacaksın dedi. tabi sağlıklı beslenme de çok önemli.

gebeliktede iğne ve ilaç tedavisi.hatat gebelik olmadan önce.planlı gebelik şart.

İlişkinin ortasında prezervatif takmayı da ilk kez duyuyorum. Başlamadan önce takılır. Adam ilişki aşamasına gelene kadar ereksiyon olamıyorsa o da onun sorunu. Ya da önsevişme sırasında yeterince uyarılamıyor demek ki.

son anda şey mi takılır, bu adamlar niye hiç araştırmaz okumaz öğrenmez anlamıyorum eşinize kızdım yani. sizin bir sağlık sorununuz var ise bir zahmet kendisi feragat edecek. son anda takması çok riskli bir durum hele ilişki esnasında kendine hakim olamıyorsa her an kaza olma olasılığı çok yüksek. çok afedersiniz, zevk suyundan bile düşük ihtimal de olsa hamile kalınabiliyor.

@felemez, canım 22 yaşındayım. Benim doktorum da spiral takabileceğini söylemişti. Hatta daha önce doğum Yapmadığımız için şekli biraz dha farklı oluyor. Onu takabilir demişti.

Neden hep bayanlar korunmaya çalışıyor ki eşitlik istiyoruuuuuzzz

Not: Prezervatif candır, bitanedir, vazgeçilmezdir

Prezervatif ilişki öncesinde takılır. .. Yalnız yırtılma ihtimalini gözönünde bulundurun.. Spray ise hiç doğum yapmamış yaşı kaç olursa olsun hiç doğum yapmamış kişilere takılmaz. . Rahimicine yerleştirilir.. ama 1. Doğumdan sonra taktirilabilir.. hatta en etkili ve yanetkisi çok az olan dogumkontrol. Yöntemidir. .. 3 aylık igenelride hiç tavsiye etmem aynı hap gibi etkisi var ve onlarda damar tıkanıklığı yaparlar.. Deri altına yerleştirilen iğneler var 3 sene koruyo ama hormonlumu hormonsuzmu bilmiyorum..onu bi araştırın yada geri çekme ve prezervatif sizin için en uygun olani... buarada kadın doğum Dr. Unu değiştirin.. bi kaç Dr. La Konuşun. .. mutlaka bi çözüm bulacaksiniz

Sevgiler

ben olaya farklı bakıyorum bence yaşınız çocuk yapmak için çok uygun madem kanınızda pıhtılaşma genetik problemi var bence çocuk için çalışmalara başlamalısın bu pıhtılaşma bebeğiniz olma ihtimalini allah korusunda düşürebilir ...hamile kalsanızda bebeğinizi besleyemeyince düşük yapabilirsiniz (allah korusun tabi )
pıhtılaşma sorunuyla çocuğu olmayan demeyimde zor olan biçok kişi tanıyorum forumda ...hatta bende de var pıhtılaşma ama bizde asıl sorun eşimde olduğu için daha tam anlayamadık pıhtılaşmadan mı tutmuyo diye ama tüp bebek tedavilerimde kan sulandırıcı kullanıyorum bu sorunumdan dolayı....

Yazıyor prospektüsünde ki
EMBOLİ diye.

en başta daha sertleşme olduğunda takmalı
öyle sonradan takarsa risk alırsınız.

Binbir türlü doğumkontrol hapı var yasmin sana uygun olmayan hap mış doktorun hap bilgisi kıt başka doktora git ve danış

Bizde 3sene prezervatifle korunduk.eşim sertleşme olur olmaz takardı.bu esnada bir iki kere çok kısa süreli birleşme anı olurdu.ama kısa süreli ve iki kere enfazla.sonra hemen takardı.bi problem yaşamadık.ama eşinde erken boşalma sorunu varsa bilemem.olmaz tabe...

yasminin içinde genetik yatkınlığı olanda damar tıkanıklığı yapabilir diye yazar.Böyle bir sıkıntın varsa kesinlikle bırakman lazım ilacı daha çok tetikler. Spiral taktırabilirsin eşine güvenmiyorsan. Eşinin yaptığı şekilde kalabilme ihtimalin olabilir daha düşük bir risk ama olabilir yani. Uygun yöntemi kadın doğum doktoru ile konuşman en mantıklısı ilaçlar senin için çözüm değil bu noktada. Bu arada prezervatif ereksiyon olduğunda takılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…