Konuştum prezarvatif dedi ama ona da tereddütlüyüm
offff çok kötü olmuş çok geçmiş olsunnnnGeçmedi tabiki,aylarca tedavi gördü,aylarca hastane yolunda gitti geldi ve şimdi yüzde 70 görmüyor
Niye yok artık dediniz anlamadım :/Yok artık
http://kozmikbakim.blogspot.com/2012/12/limon-suyu-ve-sarmsagn-muhtesem-ortaklg.htmlYok artık
İğneler ile hapın yan etkisi hemen hemen aynıymış. Spiral yaşım genç olduğu için tavsiye etmedi.Gebelik önleyici iğneler var 3 aylık falan, ayrıca bayanlara takılan spiral var. Kesin koruma yöntemi olaral spiral takılır. Bır çok arkadasım spiral taktırdı. Çok memnunlar. Doktorunuzla konuşun. Ayrıca haplarıda bırakın. Ve eger çocuk dusunmuyorsanız kondom kullanmayın. Arada kazalar olabilir çünkü
Damar pıhtılaşması çok ciddi bir durum aslındaNiye yok artık dediniz anlamadım :/
Aslında haklısınız ben de doktoruma yeme alışkanlıklarımı değiştirsem bi yarar sağlar mı dedim hayır dedi. İlla kalp krizinden öldürtecek beni ben henüz çok gencimmmDamar pıhtılaşması çok ciddi bir durum aslında
Teyzemin bacağından akciğerine pıhtı attı, 4 gece yoğun bakımda kaldı. Az kalsın kaybedecektik.
Şimdi de kan sulandırıcı hap kullanıyor.
Yani öyle limon suyuymuş, sirkeymiş, olacak hafif bir şey değil.
Bu kadar ciddi bir hastalığa bu şekilde tavsiye verenleri görünce oha diyorum içimden de buraya kibarca "yok artık" yazayım dedim.
İğneler ile hapın yan etkisi hemen hemen aynıymış. Spiral yaşım genç olduğu için tavsiye etmedi.
İğneler ile hapın yan etkisi hemen hemen aynıymış. Spiral yaşım genç olduğu için tavsiye etmedi.
Benim çekincem şu yıllarca hap kullanmak zararlı olur mu ki. Eşinizde bi yan etki çıktı mıönce şunu söyliyim ömr boyu yutacağın o bir hapa alışıyorsun.ben oğluma 7.5 aylık hamileyken kan pıhtısnı eşimin ciğerini tıkadı ve 1.5 ay hastanede yattı.onunki de genetik yatkınlıkmış.ilk etapta hap kullanacak olması bizi korkutmuştu ama şu anda 6.5 yıl geçti ve artık o hap hayatmızın rutinleri arasında alışırsın üzlme.Allah dermansız dert vermesin.diğer konuya gelince eşinin korunması içini rahat ettirmeyecekse sen spiral taktırabilirsin.sağlık ocaklarında ebeler takıyor.
hayr canım herhangi bir yan etkisini görmedikBenim çekincem şu yıllarca hap kullanmak zararlı olur mu ki. Eşinizde bi yan etki çıktı mı
peki tekrar bir araştırayım sağolun.Genç yaşta da spiral kullanılır ki
Bence bunu doktorunuza bir daha sorun.
Ayrıca etkinliği %70 değil %98'lerde
Ben de evlenmeden öyle okumuştum. Ama sanırım durum şu oluyor: hepimizin genetik kodlarında bazı hastalıklar yatıyor. Ve zamanı gelince şartlar oluşunca ortaya çıkıyor. Sanırım :/dogum kontol hapları zararlı mı yanı ?
ben 4 senedır kullanıyorum bu sekılde korunuyorum
zararlı degıl aksıne yararlı dıye okumustum ben de
Ciddi misin bu güzel bir haber bakcanim kan pihtilasmasi bende de var fakat östrojen olmayan kadin dogum kontrol haplari var onlari bi sor bakalim.
yurtdisindaki ismi "cerazette".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?