Utanarak sorucam

Aynı yaştayız , biz haftada 4 kere birlikte oluyoruz , ikimizde istekliyiz ve şikayetçi değilim. Senin eşin de senin gibi olsa bu dert olmayacak senin gibi ama tam tersin işte .

Saçmalama. Böyle bi şey istemenin altında başka bi sebep olmalı!

Insan sex yapmaya fırsatı olmadığı için, arzusunun ölmesini ister mi!!!?

Buradan yardım istiyorsan, dosdoğru olmalısın!

Eşin tarafından mı arzulanmıyorsun yoksa? Aksi durumda, arzulu bir çift, havada karada, arada derede, bi fırsatını bulup, bulamasa 'da yaratıp sevişir! Ben bunu bilir bunu söylerim 🤷‍♀️

Iyi bir cinsel hayati olmasıyla alakali sanırım. Esiyle aralarındaki uyum da guzel belli ki. Bazen güzel bir birliktelik olunca insan bir sonrakine heveslenebiliyor ama keyif almadığıniz bir iliski yaşamışsaniz bir sonraki görev gibi geliyor soğuyorsunuz.

Hatta çok yakın bir arkadaşım bahsetmişti, evlendiği ilk 3 sene orgazm nedir bilmiyormuş. Aralarında sevisme bile yokmuş nerdeyse, adam ön sevisme falan olmadan direkt birlikte olmak istiyormuş. Bebeği 1.5 - 2 yaşlarındayken araları çok kötüydü, hatta regli gecikmisti hamile olmayasin demiştim, dogumdan beri 1 kez bile birlikte olmadık imkansız demişti. Simdi 3 yaşında kızı. Internette bazı kişisel gelişim videoları izlemiş, kendini keşfetmek adına baya faydası olmuş. Eşine de anlatmış ben de zevk almak istiyorum diye. Bir gün yaşadım o duyguyu ne kadar güzel bir şeymiş meger diyor. Adamla aynı yatakta bile yatmayan kız geçen en son fantezi iç giyim modellerine bakıyordu :KK45:

Yani özetle bu isteksizlik bence cinsel hayatın iyi olmaması yüzünden oluyor. Yoksa kim çok zevk aldığı bir seyi yeniden yapmak istemesin ki? Tadını çok beğendiğimiz bir yemeği tekrar yemeyi canımız çeker, beğenmediğimiz şeyi bir daha yemek istemeyiz, onun gibi.

Cinsel istek yönunden eşimle eşitiz .

Ama normal hayatta bazen beni anlamıyor oluşu.
Muhabbet fırsatımızin az oluşu aslında küçük sebepler mi desem kadın ruhundan pek anlamıyor gerçek hayatta kırıcı bir üslubu var o da farkında değil.
O yüzden bu huyu tamamen düzelmeden isteğimi bastırıp birlikte pek olmasam diyorum.
Şimdi çok iyi davranıyor ben yaklastirmiyorum diye ama amacına ulaşınca yine eskiye döner mi acaba diye düşünüyorum

Yok ben hep oldum olası oleyim malesef

Eşinizin size davranışı gerçek hayatta nasıl ?
Size hiç sesini yükseltir mi?
Etrafimda ne kadar az istekli kadın varsa hatta isteğim hiç yok diyen kadınların eşlerine bakıyorum kadınların ağzının içine düşecek. Aşırı iyi anlayışlı sevgi dolu davranıyorlar.
Bu şekilde 3 tanıdığım var.

Kuzu senin koca düzeldi mi ya merak ettim delirtmisti bir ara seni😄 bebisin nasıl, nasıl gidiyor annelik 🥰
Ne diyosun 😅 doğumdan sonra adam çükünün olduğunun farkına vardı. Yanıyo geceler:KK68:

Annelik mullen bi duygu. Bebeğim sağlıklı ve uykuları çok yerinde şükürler olsun. Gece 12 de uyuyup sabah 9 da uyaniyo kız. Bize de eğlenmek kalıyo 😄

Cinsel istek yönunden eşimle eşitiz .

Ama normal hayatta bazen beni anlamıyor oluşu.
Muhabbet fırsatımızin az oluşu aslında küçük sebepler mi desem kadın ruhundan pek anlamıyor gerçek hayatta kırıcı bir üslubu var o da farkında değil.
O yüzden bu huyu tamamen düzelmeden isteğimi bastırıp birlikte pek olmasam diyorum.
Şimdi çok iyi davranıyor ben yaklastirmiyorum diye ama amacına ulaşınca yine eskiye döner mi acaba diye düşünüyorum
Huyunun düzelmesini mi bekliyorsun ?güneşe koy da uyu kurusun bari. huy filan değişmez boşuna Kendine eziyet etme akışına bırak Kendini kastğına değmez diye düşünüyorum.

Dengeniz iyiyse bastırma bu duyguları, çocuklar büyüyüp rahata erince o duygunun yokluğu evliliği çekilmez yapıyor. Eşini bulamıyorsan çok ihtiyaç hissettiğinde kendini tatmin et ama isteğini köreltme, sonra lazım olur. Teceübe konuşuyor emin ol.

Ben sana yardımcı olayım canım .. bunun sebebi öncelikle yumurtaliklarinin fazla çalışması.. (yani hormonların fazla uyarılması) Çözümü de yumurtalıkları yavaşlatan doğum kontrol hapı (Yasmin)👍çözümü bu kuzum dene ve faydasını gör 🤗banada dua ett..
Doğum kontrol hapı öyle önüne gelene tavsiye edilmez, kafaya göre içilmez. Doktor kontrolüyle ve hormon tahlilleriyle uygun ilaç belirlenir. İçerikleri her zaman aynı değildir ve her insanda aynı etkiyi yapmaz. Beş sene yasmin kullandım doktor kontrolünde ve bende isteksizlik yapmadı bu beş sene boyunca.

Doğum kontrol hapı öyle önüne gelene tavsiye edilmez, kafaya göre içilmez. Doktor kontrolüyle ve hormon tahlilleriyle uygun ilaç belirlenir. İçerikleri her zaman aynı değildir ve her insanda aynı etkiyi yapmaz. Beş sene yasmin kullandım doktor kontrolünde ve bende isteksizlik yapmadı bu beş sene boyunca.
Zaten arkadaşta doktora görünsün bakalım ne dicek dktr uygun görürse kullansın. Ben bu konuda öyle bir sıkıntı yaşadım ki artık kadın doğuma muayenelere gitmeye başladım. Ve Yasmin yazdı kullandım yaklaşık iki üç ay memnun kaldım faydasını gördüm kesildi . Zaten Yasmin ve diğer doğum kontrol haplarınin isteksizlik etkisi var ve sunuda belirteyim ki bilirsiniz fazla istek vajinada fazla ıslaklık yapar buda yumurtaların salgıladığı bir şey doğurganlık demek fazla istek demek kontrol hapları da doğurganlığı kesiyor ıslaklık kesiyor hormonları durduruyor isteksizlik.(ben bu müzdaripten gitmedim doktor kalmadı ondan biliyorum arkadaşlar )

Zaten arkadaşta doktora görünsün bakalım ne dicek dktr uygun görürse kullansın. Ben bu konuda öyle bir sıkıntı yaşadım ki artık kadın doğuma muayenelere gitmeye başladım. Ve Yasmin yazdı kullandım yaklaşık iki üç ay memnun kaldım faydasını gördüm kesildi . Zaten Yasmin ve diğer doğum kontrol haplarınin isteksizlik etkisi var ve sunuda belirteyim ki bilirsiniz fazla istek vajinada fazla ıslaklık yapar buda yumurtaların salgıladığı bir şey doğurganlık demek fazla istek demek kontrol hapları da doğurganlığı kesiyor ıslaklık kesiyor hormonları durduruyor isteksizlik.(ben bu müzdaripten gitmedim doktor kalmadı ondan biliyorum arkadaşlar )
valla o kadar yanlış biliyorsunuz ki doğrusunu anlatmaya üşendim şu an.

Ay ne güzel ya, bende de hic istek yok hemdr 3 aylık evliyim, bide ben de cekingenlik var, kocam da olsa kendim istemeye cekiniyorum, 🙈

Ne diyosun 😅 doğumdan sonra adam çükünün olduğunun farkına vardı. Yanıyo geceler:KK68:

Annelik mullen bi duygu. Bebeğim sağlıklı ve uykuları çok yerinde şükürler olsun. Gece 12 de uyuyup sabah 9 da uyaniyo kız. Bize de eğlenmek kalıyo 😄
Ayyy hadi çok sevindim ya zaman her şeyin ilacı demek ki. Bence o dönem senin hormonlar da çarptı seni. Bir regl olunca bile mahvoluyoruz sonuçta hamilelik neler yapmaz. Maşallah nazar değmesin. Bebisini de öp benim için😍

Alın benden de o kadar. Ben de adet duzensizligi icin kullandim ve hala da kullaniyorum. Libidoyu zerre etkilemedi🤷‍♀️

Ayyy hadi çok sevindim ya zaman her şeyin ilacı demek ki. Bence o dönem senin hormonlar da çarptı seni. Bir regl olunca bile mahvoluyoruz sonuçta hamilelik neler yapmaz. Maşallah nazar değmesin. Bebisini de öp benim için😍
O reddedince bana daha da kıymetli oluyodu. Ne üzülüyodum 😅😅 sağol canım bizde seni öpüyoruz 💋💋💋

Aşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Her gün yapsak yine bıkmam 🙈🙈🙈

Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi
bazen 3 haftayı buluyor yakinlasamiyor oluşumuz.

Ben kendimden şikayetçiyim Azalması mümkün mü ilacı falan var mı bunun?
3 hafta ara verebiliyorsanız bence sandığınız kadar istekli değilsiniz.

Çocuk ve yorgunluk özellikle bı öncesinde bı sonrasında banyo olayı olmasa bende isterim her gün snrm :KK70: niye azalmasını istiyorsunz ki

Çok istekli olan ne yapar eder yapar o işi 😅3 hafta ara verebiliyorsunuz çok istekli olduğunuza eminmisiniz? 3 hafta sonra birde rgl gelecek etti sana 4 hafta 😅

Aşırı istekli biriyim.
Azalması mümkün mü?
Evliyim cocukluyum .
Her gün yapsak yine bıkmam 🙈🙈🙈

Ama fırsatımız pek olmuyor yani haftada 1 zor oluyor. Çocuklar, bazen yorgunluk , uyku istegi gibi engellerden dolayi
bazen 3 haftayı buluyor yakinlasamiyor oluşumuz.

Ben kendimden şikayetçiyim Azalması mümkün mü ilacı falan var mı bunun?
İstekli olmak kötü birşey değil ki emin olun bu şekilde olsam diyen kadınlar var keyfini çıkarın☺️

Oruç tutacam tek çözüm bu sanırım.
Konuyu çok da uzatmak istemiyorum
Değerli yorumlarınız için tsk ederim..

Mune Mune cim sizden rica etsem konumu kapatabiliriz misiniz😘😘😘

X