ÜŞÜYORUM

Seninkinin sebebi belliymis en azindan tedavi olursan biraz daha iyi olursun. Benim kansızlık falan da yok ben de çok üşürüm. Ama sana şunu söyleyeyim pekmez gerçekten insanin içini kızdıriyor az da olsa faydasını gördüm. Tavsiye ederim düzenli olarak bir çay bardaginda sulandirarak iç.
gece de elektirikli battaniye iyi oluyor. Sucak su torbasi bi yere kadar idare ediyoru. Ayakların terliyor mu eger terliyorsa ondan da isinmiyor benim öyle. Terleyince baska giyerim anca öyle isinir.

Uyyy, konuyu okudukça üşüdüm de üşüdüm :) Bende kansızım, elim ayağım buz keser yaz kış, üşümesem bile. Tokalaşırken herkes "ellerin buz gibi" der. Ayaklarmı özellikle çok sıcak tutmaya çalışıyorum, yaz kış terliksiz dolaşmam evde. Çetik, çorap giyerim iki kat. Zaten eller ve ayaklar vücudun kaloriferiymiş, yünlü çoraplar, giysiler en iyi ısıtma aracı. Sıcak içecekler, özellikle sütlü içecekler de çok faydalı. Ha bide acılı yiyecekler :)) Bir tas sıcak çorba yanında bir şeytan biberi yeyin bak nasıl terliyorsunuz ) ımm ağzım sulandı hee :)

bende va rhem kanszılık hem vitaminsizlik ilaç kullanıyorum ama geçmiyor şuan bile ellerim donmaktan yazıları zor yazıyorum
Canım bana en son gittiğim dr sıtmamı var acaba sende dedi çok kan aldılar test yapıldı acile gitmiştim bende sürekli var dedim idrar testimde mikrop çıkmıştı titremen ondan dedi kiii o güne has birşey değildi o gün belki 4 dr bakdı acilde sadece 1 tanesi idrarında mikrop çıkdı dedi diğerleri anlamadı bile bende anlamadım gitmediğim dr kalmadı en son hastane aradı kan değerleriniz çok düşük ve vitamin d eksikliğiniz var dedi diyetisyen ayarladı 1 yıl gördüm diyetisyeni en son ıraklı arkadaşım dedi işte bunları ye diye öyle yaptım en son gittiğimde yükselmiş güzel dedi dr bakdım üşümem bayılmalarımda geçti sen yine dr gitte test yaptır annemde ne zaman depresyona girse üşürdü delirmişcesine titrerdi acil şifalar dilerim

Arkadaşlar bu arada bende kansizim ama ben çok ince giyinirim tenim çok sıcaktır kışın çok soguklarda elimi tutarak okunanlar vardır yaz kis farketmez hep kolluyla atletsiz gezerim bu aralar mecbur atlet giyiyorum sebebi bebek emziriyorum o yüzden nasıl..üşünuyor o.kadar enteresan

benim vucüdümda soğuk canım atlet badi kazak hırka ama soğuk ben komple buzdolabıyım

Bendede var yillardir kansizlik. Demir haplari midemi bulandiriyor. Suan düsününce bile mideme kraplar giriyor o derce.

Banada hep bunu diyorlar. Nasil doguracaksin, yok masada kalirsin?! Uyuz oluyorum

çok sağolun allah herkese şifa versin

Keçi boynuzu pekmezi eczanelerde satilan kansizliga iyi geliyor. Birde isi bantlari varmis bende yeni duydum vücut a yapistiriyormussun deneyenler iyi olduğunu söylüyor..

Bende çok üşürüm eşimde şikayet eder yatakta kadın değil buzdolap almışım der allahtan o kalorifer gibi
benim vucüdümda soğuk canım atlet badi kazak hırka ama soğuk ben komple buzdolabıyım

sorun orda et balık pek yemiyorum olsada olur olmasada olur et benim için

Bende de kendimi bildim bileli bu sorun var. Bir ara hemoglobin değerim 6lardaydı hatta. Neyse sonra ilaç kullandım vs yükseldi sürekli demir kullanmama rağmen gene ellerim ayaklarım hep üşür hiçbir zaman değişmedi bu durum.. Biraz da yapısal olduğunu düşünmeye başladım. Neden derseniz demir vs değerleri benden daha düşük arkadaşlarım benim kadar üşümüyor bunu farkettim. Tabi biraz da beslenmeyi düzeltmek lazım haftada en az 1 kırmızı et yemek şart. Sevmeseniz de tüketmeye çalışın bi şekilde. Onun dışında pekmez kullan dediler onu da kullandım içinde demirden çok şeker olduğu söyleniyordu kesinlikle doğru, aşırı kilo yapıyor..

Bendede hep miğde bulantısı vardı meğer kansızlıktan mış demir haplarını içince miğde ağrılarım düzeldi banada aksine şifa oldu
Bendede var yillardir kansizlik. Demir haplari midemi bulandiriyor. Suan düsününce bile mideme kraplar giriyor o derce.

pekmez bi işe yaramıyor kuru üzüm çekirdekli iyi geliyor diyorlar ama bilmiyorum yapısal sanırım bende annemin tabiriyle buzdolabı gibi kızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…