ÜŞÜYORUM

Tiroutlerine baktir o zaman. Kansızlık ve vitaminsizlik yoksa tiroit te üşüme yapar.

deniyim eczaneden alabniliyor muyuz direk
Ben yurtdisinda eczanelerden ve kozmetik ürünleri satan magazalardan alabiliyorum.
Ancak güzel yurdumun neresinde satilir o vitaminler bilemedim simdi
Eczanelerde muhakkak vardir.

ayy canim ya zordur valla herzaman zangir zangir..bende cok cabuk usurum ama senin farkli ya hic doktora falan gorundunmu ?
gittim canım demir ve b12 a.c vitaminleri eksikliği var ilaç kullanıyorum kanım çok düşüyor özelliklede regl günlerimde başım dönüyor

İsitmalik kullanırsın sende ufo al en iyisi çok ısıtıyor çok kalın giyinme ufo da ısınırsın o zaman

Evlenmeden önce bende çok üşürdüm. Hatta evde yalnızken yine üşürüm. Eşim gelince ısınırım.

Elektirikli battaniye alın, uyumadan 20 dk önce falan takın ısınsın, yatınca fişini çekersiniz. Birde nasıl yorgan kullanıyorsunuz yün falan mı? Normal de üşümeye çare bulamam ama önceden bende kat kat pijama hırka vs giyip yatardım, şimdi sorun olmuyor.

benimde aynen oyle dogdugumdan beri hatta surekli ilaclar iciyorum ama toparlayamiyrm. cay icme cok istiyorsan bitkisel caylar ic ve kan yapici seyler yemeye calis. kuru cekirdekli siyah uzum cok yararli ben surekli cebimde tutyrm artk :) cozumu yok benimkinin insallah sen bi yolunu bulursun bulursan bana da yaz nolur

Bu üsümenin bir tedavisi yok bence. Bende kendimi bildim bileli üşürüm. Donarim desem daha dogru olur hatta. Doguda yasiyordum. Soguktan geberiyordum vallahi. Kirk kat giyerdim sicacik evde. Allahtan simdi Izmirdeyim. Buranin iklimi bir nebze iyi geldi bana. Yine soguk ama eskisi gibi kat kat giymiyorum evde. Ama hala disari cikinca ellerim soguktan morarir. Titreme tutar. Dunyanin ilacini kullandim. Hic bir faydasi yok. Yiyeceklerin, ilaclarin bir ise yaramadigini dusunuyorum. Bence dogustan gelen, tedavisi olmayan birsey bu. Evde hali alti isiticisi kullaniyoruz. Usudugum zaman hemen oturuyorum haliya. Alttan alttan isinmak daha iyi oluyor Ve vucudum yeterince isininca evin icinde rahat dolasabiliyorum. Kışın mecbur kalmadikca disari cikmiyorum. Kendimce cozumlerim bu.

alttan alttan ısınmak mı hahahahah bence biz soğuk nevaleriz

yazarım canım ateşli hatun olmak isterdim buzdolabı olmaktan yiyidir ahahaha

alttan alttan ısınmak mı hahahahah bence biz soğuk nevaleriz
Gulme kiz. Gercekten cok iyi geliyor. Zaten bu sekilde isinmak daha saglikliymis. Birde evin isisi sabit olmaliymis. Ne cok sicak, ne cok soguk. Ve vucut da o isida sabit olmaliymis.

Yıllardır çözemiyorum bünye yapiyomus sürekli kansızlık çıkıyor bide bu sefer kan depoların bittiğini söyledi ilaç kullanıyorum aksatmadan aktardan kara üzüm özü diye bişey aldım 3.şişeyi kullanıyorum usumem geçti elim ayağım ısındı bide yatarken iki yemek kaşığı dut pekmezi içiyorum kilo yapmiyo bana

Kzlar bende aynı şekildeyim ellerim ayaklarım ve burnum hiç ısınmaz eşim buz burunlu der bana devamli üşüyorum bende. Ayagimdaki puflar olmasa biterdim yani. onlarj giyinsem bile ayaklarim hep soguk :)

resbest radikallerine baktılarmı hiç, birde bildiğim kadarıyla süt enfeksiyonu kapanlar çok üşüyor yaz kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…