- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
B 12 vitaminini tavsiye ederim canim et ve balik tuketimi cok onemli,yiyemiyorum diyorsan mutlaka bu vitamini al faydasini gorursun..sorun orda et balık pek yemiyorum olsada olur olmasada olur et benim için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B 12 vitaminini tavsiye ederim canim et ve balik tuketimi cok onemli,yiyemiyorum diyorsan mutlaka bu vitamini al faydasini gorursun..sorun orda et balık pek yemiyorum olsada olur olmasada olur et benim için
ALIYORUM CANIM AMA GENEDE ÜŞÜYORUM YAPI 2 AYDA BİR KULLANIYORUMB 12 vitaminini tavsiye ederim canim et ve balik tuketimi cok onemli,yiyemiyorum diyorsan mutlaka bu vitamini al faydasini gorursun..
Tiroitte üşüme yapar onada baktirin o zaman.HİÇ BAKTIRMADIM BU ZAMNA KADAR DEMİR VE B12 EKSİKLİĞİ VAR
Tiroutlerine baktir o zaman. Kansızlık ve vitaminsizlik yoksa tiroit te üşüme yapar.Bende kansızlık yok. Düşük yaptım 4 aydır kanamam kesilmedi doktora gittim çok üşüyorum kansızlık var galiba dedim. Bir bayan için kan değerleriniz gayet normal dedi. Ama ben donuyorum,etimi, balığımı yeteri kadar yeşilliği yiyorum. Kilom da normal,kansızlıkda yoksa niye üşüyorum bukadar. Soğuk suya ellerim dayanmıyor resmen, hemen uyuşuyor. Sürekli sıcak su kullanmak zorunda kalıyorum. Buzdalabından çıkardığım domatesi soyana kadar parmaklarımı hissetmiyorum. Dışarı çıkmak işkence zaten. Dişlerim birbirine vuruyor. Sadece pijama giyip yatmaya hasret kaldım. Üzerine ceket giymeden ısınamıyorum. Ayaklarda sürekli sıcak su torbası hiç eksik olmuyor. Kendimi sıcağa alıştırmayayım diyorum, dışarı çıktığımda dudaklarım,ellerim morarıyor. Eğer ısınmanın, sıcacık olmanın yöntemini bulan varsa konuyu takipteyim bende merakla bekliyorum.
ayy canim ya zordur valla herzaman zangir zangir..bende cok cabuk usurum ama senin farkli ya hic doktora falan gorundunmu ?ALIYORUM CANIM AMA GENEDE ÜŞÜYORUM YAPI 2 AYDA BİR KULLANIYORUM
Ben yurtdisinda eczanelerden ve kozmetik ürünleri satan magazalardan alabiliyorum.deniyim eczaneden alabniliyor muyuz direk
gittim canım demir ve b12 a.c vitaminleri eksikliği var ilaç kullanıyorum kanım çok düşüyor özelliklede regl günlerimde başım dönüyorayy canim ya zordur valla herzaman zangir zangir..bende cok cabuk usurum ama senin farkli ya hic doktora falan gorundunmu ?
İsitmalik kullanırsın sendeufo al en iyisi çok ısıtıyor çok kalın giyinme ufo da ısınırsın o zaman
Bende kansızlık yok. Düşük yaptım 4 aydır kanamam kesilmedi doktora gittim çok üşüyorum kansızlık var galiba dedim. Bir bayan için kan değerleriniz gayet normal dedi. Ama ben donuyorum,etimi, balığımı yeteri kadar yeşilliği yiyorum. Kilom da normal,kansızlıkda yoksa niye üşüyorum bukadar. Soğuk suya ellerim dayanmıyor resmen, hemen uyuşuyor. Sürekli sıcak su kullanmak zorunda kalıyorum. Buzdalabından çıkardığım domatesi soyana kadar parmaklarımı hissetmiyorum. Dışarı çıkmak işkence zaten. Dişlerim birbirine vuruyor. Sadece pijama giyip yatmaya hasret kaldım. Üzerine ceket giymeden ısınamıyorum. Ayaklarda sürekli sıcak su torbası hiç eksik olmuyor. Kendimi sıcağa alıştırmayayım diyorum, dışarı çıktığımda dudaklarım,ellerim morarıyor. Eğer ısınmanın, sıcacık olmanın yöntemini bulan varsa konuyu takipteyim bende merakla bekliyorum.
alttan alttan ısınmak mı hahahahahBu üsümenin bir tedavisi yok bence. Bende kendimi bildim bileli üşürüm. Donarim desem daha dogru olur hatta. Doguda yasiyordum. Soguktan geberiyordum vallahi. Kirk kat giyerdim sicacik evde. Allahtan simdi Izmirdeyim. Buranin iklimi bir nebze iyi geldi bana. Yine soguk ama eskisi gibi kat kat giymiyorum evde. Ama hala disari cikinca ellerim soguktan morarir. Titreme tutar. Dunyanin ilacini kullandim. Hic bir faydasi yok. Yiyeceklerin, ilaclarin bir ise yaramadigini dusunuyorum. Bence dogustan gelen, tedavisi olmayan birsey bu. Evde hali alti isiticisi kullaniyoruz. Usudugum zaman hemen oturuyorum haliya. Alttan alttan isinmak daha iyi oluyorVe vucudum yeterince isininca evin icinde rahat dolasabiliyorum. Kışın mecbur kalmadikca disari cikmiyorum. Kendimce cozumlerim bu.
yazarım canım ateşli hatun olmak isterdim buzdolabı olmaktan yiyidir ahahahabenimde aynen oyle dogdugumdan beri hatta surekli ilaclar iciyorum ama toparlayamiyrm. cay icme cok istiyorsan bitkisel caylar ic ve kan yapici seyler yemeye calis. kuru cekirdekli siyah uzum cok yararli ben surekli cebimde tutyrm artk :) cozumu yok benimkinin insallah sen bi yolunu bulursun bulursan bana da yaz nolur![]()
aynen kim isteemz :)yazarım canım ateşli hatun olmak isterdim buzdolabı olmaktan yiyidir ahahaha![]()
Gulme kiz. Gercekten cok iyi geliyor. Zaten bu sekilde isinmak daha saglikliymis. Birde evin isisi sabit olmaliymis. Ne cok sicak, ne cok soguk. Ve vucut da o isida sabit olmaliymis.alttan alttan ısınmak mı hahahahahbence biz soğuk nevaleriz
![]()
Yıllardır çözemiyorum bünye yapiyomus sürekli kansızlık çıkıyor bide bu sefer kan depoların bittiğini söyledi ilaç kullanıyorum aksatmadan aktardan kara üzüm özü diye bişey aldım 3.şişeyi kullanıyorum usumem geçti elim ayağım ısındı bide yatarken iki yemek kaşığı dut pekmezi içiyorum kilo yapmiyo banaevet kızlar çok üşüyorum yaz yada kış fark etmez el ve ayaklarım çok soğuk hatta buz gibi kışın daha kötü donuyorum resmen kansızlık vitaminsizlik var ilaç kullanmamam rağmen değerler yükseliyor ama üşümeme geçmiyor kat kat giyniyorum ama faydası yok donuyorum ayaklarım buz gibi olduğu için regl günümde sancıdan kıvranıyorum önerisi olan var mı ne iyi gelir sorun bumu diyeceksiniz ama geceleri bile yatağıma su tulumu koyuyorum uyurken ama gene ısınamıyorum kısacası donuyorum![]()
resbest radikallerine baktılarmı hiç, birde bildiğim kadarıyla süt enfeksiyonu kapanlar çok üşüyor yaz kışevet kızlar çok üşüyorum yaz yada kış fark etmez el ve ayaklarım çok soğuk hatta buz gibi kışın daha kötü donuyorum resmen kansızlık vitaminsizlik var ilaç kullanmamam rağmen değerler yükseliyor ama üşümeme geçmiyor kat kat giyniyorum ama faydası yok donuyorum ayaklarım buz gibi olduğu için regl günümde sancıdan kıvranıyorum önerisi olan var mı ne iyi gelir sorun bumu diyeceksiniz ama geceleri bile yatağıma su tulumu koyuyorum uyurken ama gene ısınamıyorum kısacası donuyorum![]()