- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
eski sözlümde sıcacıktı yanıyordu resmen oda evlenince kata kat lahana gibi giymiyceksin demi derdi![]()
Çok güldüm ilahi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski sözlümde sıcacıktı yanıyordu resmen oda evlenince kata kat lahana gibi giymiyceksin demi derdi![]()
Tiroitlerine batırdın mi oda üşüme yapar.neler alamadı ki gene fayda yok sıçak tutusun diye kıyafetlere ayakkabılara dünya kadar para yatırıyorum yeterki ısınayım
Bendede hep miğde bulantısı vardı meğer kansızlıktan mış demir haplarını içince miğde ağrılarım düzeldi banada aksine şifa oldu
enee bennevet kızlar çok üşüyorum yaz yada kış fark etmez el ve ayaklarım çok soğuk hatta buz gibi kışın daha kötü donuyorum resmen kansızlık vitaminsizlik var ilaç kullanmamam rağmen değerler yükseliyor ama üşümeme geçmiyor kat kat giyniyorum ama faydası yok donuyorum ayaklarım buz gibi olduğu için regl günümde sancıdan kıvranıyorum önerisi olan var mı ne iyi gelir sorun bumu diyeceksiniz ama geceleri bile yatağıma su tulumu koyuyorum uyurken ama gene ısınamıyorum kısacası donuyorum![]()
HİÇ BAKTIRMADIM BU ZAMNA KADAR DEMİR VE B12 EKSİKLİĞİ VARTiroitlerine batırdın mi oda üşüme yapar.
atlet sort mubende tam tersi yanıyorum..
kışın hala atlet şortla yatıyorum üstelik evimizde buz gibi.
kendimi bildim bileli böyleyim
hele sıcak bi ortama girdiğimde baygınlık geçiriyorum..
kansızlığını tedavi ettirdiysen başka yapabileceğin bişey yok gibi..
ben ne yapsam banada tavsiye verin :)
bende 2 mont giyip gezcem diyorum hahakansızlığın sebebini bul... misal glüten alerjisi de kansızlık yaparmış... ülser. yada bazı bağırsak hastalıkları... bunları da araştırt.
bende kansızlık yok şükür. ama astımım arttığında çok üşürüm... kat kat giyinirim. millet; sonbaharda kabanla dolaşıyorsun, kışın ne yapacaksın diyorlardı. bende "içime mont da giyiyorum" demiştim.
deniyim eczaneden alabniliyor muyuz direkDemir hapi yutmanizi öneriririm. Bendede ayni sorun var, günde bir avuc vitamin hapi yutuyorum artik. Faydasini görüyorum.
Yuttugum haplar: C, B, D vitamini ve Demir hapi. Yemek yerken yutun, yoksa vitaminler sindirim sisteminden akip gidermis, ac karina yutulmazmis. Öyle dedi doktor![]()
Benim oğlumda da aynı sorun var. O işi ilerletti.Sabah baktım peteğin üstüne ayakkabılarını koymuş ısınsın da giyeyim diye4 kat var üsütümde şuan kat kat giyinmekten bıktım artık ya işe bile artık su torbası getirdim soğdukça ısıtıyorumkazaklar süveterler kalın iplerden ördürüyorum duba gibi geziyorum resmen ama gene buz ne buz
çöllere gitmem gerekSıcak bi memlekete taşın şahsen ben öyle yapıcam
bende hırka giyip ystıyorumBende kansızlık yok. Düşük yaptım 4 aydır kanamam kesilmedi doktora gittim çok üşüyorum kansızlık var galiba dedim. Bir bayan için kan değerleriniz gayet normal dedi. Ama ben donuyorum,etimi, balığımı yeteri kadar yeşilliği yiyorum. Kilom da normal,kansızlıkda yoksa niye üşüyorum bukadar. Soğuk suya ellerim dayanmıyor resmen, hemen uyuşuyor. Sürekli sıcak su kullanmak zorunda kalıyorum. Buzdalabından çıkardığım domatesi soyana kadar parmaklarımı hissetmiyorum. Dışarı çıkmak işkence zaten. Dişlerim birbirine vuruyor. Sadece pijama giyip yatmaya hasret kaldım. Üzerine ceket giymeden ısınamıyorum. Ayaklarda sürekli sıcak su torbası hiç eksik olmuyor. Kendimi sıcağa alıştırmayayım diyorum, dışarı çıktığımda dudaklarım,ellerim morarıyor. Eğer ısınmanın, sıcacık olmanın yöntemini bulan varsa konuyu takipteyim bende merakla bekliyorum.