• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜŞÜYORUM

Normalde bende çok üşürüm.

Bu sene her sabah 1 yemek kaşığı pekmez bir de siyah üzüm çekirdeği tozu yiyorum.Çok faydasını gördüm.
Siyah üzüm çekirdeği tozunun tadı kum gibi de yapacak bşey yok :D

tiroid degerlerinize baktirdiniz mi

benim tiroidim az calisiyor ve bende öyle yaz kis cok üsüyorum,

Canim yorumlari okumadim ama akdeniz anemisi tasiyicisi olabilirmisin? Çoğu doktor bunu incelemez genelde kansizlik var veya demir eksikligi derler benim arkadasimdan biliyorum sonra detayli kan tahlili yaptirinca akdeniz anemisi tasiyicisi cikti. Genetik olarak babannesinden gelmis. Yani evlenirken eger esi de tasiyici olursa çocuklarını falan etkilermis. Gidip detayli bi araştırma yapsan daha iyi olabilir

Demir hapi yutmanizi öneriririm. Bendede ayni sorun var, günde bir avuc vitamin hapi yutuyorum artik. Faydasini görüyorum.
Yuttugum haplar: C, B, D vitamini ve Demir hapi. Yemek yerken yutun, yoksa vitaminler sindirim sisteminden akip gidermis, ac karina yutulmazmis. Öyle dedi doktor :KK53:

kansızlığın sebebini bul... misal glüten alerjisi de kansızlık yaparmış... ülser. yada bazı bağırsak hastalıkları... bunları da araştırt.

bende kansızlık yok şükür. ama astımım arttığında çok üşürüm... kat kat giyinirim. millet; sonbaharda kabanla dolaşıyorsun, kışın ne yapacaksın diyorlardı. bende "içime mont da giyiyorum:KK53:" demiştim.

evet kızlar çok üşüyorum yaz yada kış fark etmez el ve ayaklarım çok soğuk hatta buz gibi kışın daha kötü donuyorum resmen kansızlık vitaminsizlik var ilaç kullanmamam rağmen değerler yükseliyor ama üşümeme geçmiyor kat kat giyniyorum ama faydası yok donuyorum ayaklarım buz gibi olduğu için regl günümde sancıdan kıvranıyorum önerisi olan var mı ne iyi gelir sorun bumu diyeceksiniz ama geceleri bile yatağıma su tulumu koyuyorum uyurken ama gene ısınamıyorum kısacası donuyorum :KK34::KK34:
enee benn :KK53:

bende tam tersi yanıyorum..
kışın hala atlet şortla yatıyorum üstelik evimizde buz gibi.
kendimi bildim bileli böyleyim
hele sıcak bi ortama girdiğimde baygınlık geçiriyorum..
kansızlığını tedavi ettirdiysen başka yapabileceğin bişey yok gibi..
ben ne yapsam banada tavsiye verin :)

bende tam tersi yanıyorum..
kışın hala atlet şortla yatıyorum üstelik evimizde buz gibi.
kendimi bildim bileli böyleyim
hele sıcak bi ortama girdiğimde baygınlık geçiriyorum..
kansızlığını tedavi ettirdiysen başka yapabileceğin bişey yok gibi..
ben ne yapsam banada tavsiye verin :)
atlet sort mu:KK57::KK57: eylülde yorganımı çıkardım ben :KK54::KK54:

kansızlığın sebebini bul... misal glüten alerjisi de kansızlık yaparmış... ülser. yada bazı bağırsak hastalıkları... bunları da araştırt.

bende kansızlık yok şükür. ama astımım arttığında çok üşürüm... kat kat giyinirim. millet; sonbaharda kabanla dolaşıyorsun, kışın ne yapacaksın diyorlardı. bende "içime mont da giyiyorum:KK53:" demiştim.
bende 2 mont giyip gezcem diyorum haha

Bende kansızlık yok. Düşük yaptım 4 aydır kanamam kesilmedi doktora gittim çok üşüyorum kansızlık var galiba dedim. Bir bayan için kan değerleriniz gayet normal dedi. Ama ben donuyorum,etimi, balığımı yeteri kadar yeşilliği yiyorum. Kilom da normal,kansızlıkda yoksa niye üşüyorum bukadar. Soğuk suya ellerim dayanmıyor resmen, hemen uyuşuyor. Sürekli sıcak su kullanmak zorunda kalıyorum. Buzdalabından çıkardığım domatesi soyana kadar parmaklarımı hissetmiyorum. Dışarı çıkmak işkence zaten. Dişlerim birbirine vuruyor. Sadece pijama giyip yatmaya hasret kaldım. Üzerine ceket giymeden ısınamıyorum. Ayaklarda sürekli sıcak su torbası hiç eksik olmuyor. Kendimi sıcağa alıştırmayayım diyorum, dışarı çıktığımda dudaklarım,ellerim morarıyor. Eğer ısınmanın, sıcacık olmanın yöntemini bulan varsa konuyu takipteyim bende merakla bekliyorum.

Demir hapi yutmanizi öneriririm. Bendede ayni sorun var, günde bir avuc vitamin hapi yutuyorum artik. Faydasini görüyorum.
Yuttugum haplar: C, B, D vitamini ve Demir hapi. Yemek yerken yutun, yoksa vitaminler sindirim sisteminden akip gidermis, ac karina yutulmazmis. Öyle dedi doktor :KK53:
deniyim eczaneden alabniliyor muyuz direk

4 kat var üsütümde şuan kat kat giyinmekten bıktım artık ya işe bile artık su torbası getirdim soğdukça ısıtıyorum :KK69::KK69: kazaklar süveterler kalın iplerden ördürüyorum duba gibi geziyorum resmen ama gene buz ne buz
Benim oğlumda da aynı sorun var. O işi ilerletti.Sabah baktım peteğin üstüne ayakkabılarını koymuş ısınsın da giyeyim diye

Bende kansızlık yok. Düşük yaptım 4 aydır kanamam kesilmedi doktora gittim çok üşüyorum kansızlık var galiba dedim. Bir bayan için kan değerleriniz gayet normal dedi. Ama ben donuyorum,etimi, balığımı yeteri kadar yeşilliği yiyorum. Kilom da normal,kansızlıkda yoksa niye üşüyorum bukadar. Soğuk suya ellerim dayanmıyor resmen, hemen uyuşuyor. Sürekli sıcak su kullanmak zorunda kalıyorum. Buzdalabından çıkardığım domatesi soyana kadar parmaklarımı hissetmiyorum. Dışarı çıkmak işkence zaten. Dişlerim birbirine vuruyor. Sadece pijama giyip yatmaya hasret kaldım. Üzerine ceket giymeden ısınamıyorum. Ayaklarda sürekli sıcak su torbası hiç eksik olmuyor. Kendimi sıcağa alıştırmayayım diyorum, dışarı çıktığımda dudaklarım,ellerim morarıyor. Eğer ısınmanın, sıcacık olmanın yöntemini bulan varsa konuyu takipteyim bende merakla bekliyorum.
bende hırka giyip ystıyorum

Tibetin beş hareketini öneririm. Kan dolaşımını sağlar çakraları açar.

Back