- 1 Eylül 2009
- 70
- 5
-
- Konu Sahibi hadimelegim
arkadaşlar 7 - 8 gündür öğlenleyin başlayıp uykuya kadar devam eden adet sancısı şeklinde bel ağrısı yaşıyorum. beraberinde 3 gündür kasıklarımda ağrı başladı. adetime 2 gün var. normalde ben adet öncesi ağrı çekmem. adet olacağım gün ağrım başlar ve olduktan sonra 2 gün devam eder. idrarımda yanma yada zorlanma yok. sabahlrı ben normalde hep bi bardak oda sıcaklığında su içerim, alışkanlık. artık her içişimde feci midem bulanıyor. öyle sbah bulantım çok yok ama, gün içinde bazen öğürtecek derecede midem bulanabiliyor. bayramda ben biraz üşüdüm ayaklarımdan, ziyaretler esnasında. sanırım ince giyinmiştim. bütün bu üşütmenin etkisi şimdiye kadar çıkar mı? etkisi olur mu sizce? :sinifsinif:
inşallah canım ALLAH herkesin gönlüne göre versin. gebeliği 4-5 gün önceden belirleyen testlerden alayım dedim ama her aczanede de satılmıyor. haftasonuda zaten sadece nöbetçiler var. çok merak ediyorum dün gecede çok güzel çok hayırlı bi rüya görmüştüm. insallah hayırlı habere çıkar. şu ara o kadar çok ihtiyacımız var ki bu habere. adet günüm yarın ve p.tesi. ama bazen gecikmelerde olabiliyo. o yüzden de çok umutlanmıyayım diyorum ama elde değil çünkü hiç bu kadar kasık ağrısı hissetmedim hata geceleri ayağımı kasıyor ağrılar.
hadimeleğim allah bılır ama bence hamılesın..ınsallah da oyledır..allah tez zamanda hayırlısıyla nasıp etsın saglıkla gelır ınsallah bebegın
ya kızlar ben de aynen bunu düşünüyordum ki bu konuyu gördüm. havalar soğudu ondan mı bu kadar belim ağrıyor yoksa bişey var mı. tabi gönlümüzden geçen belli. normalde adet öncesi belim ağrır ama 4-5 gün öncesinden başlar. bu sefer 2 hafta öncesinden başladı. bu arada elim ayağım buz gibi. henüz adetime 1 hafta var test için, ümitlenmek için çok erken dimi??mafoldumben
zarifecim sabret canım az kaldı, inşallah güzel haberler alırız senden. bel ağrısı çok erken başlayabliyor imiş, hamile arkadaşlarım söyledi. ümitliyim ben senden : ):1hug: