• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görmüş olabilir miyim?

Cana kiymak diyip duruyorsunuz da, anne karnindaki 10 haftadan kucuk bir embriyoyla bir insani bir tutamazsiniz. Ayni sey degil ki kurtaj denen bir sey var, ve evet sizin sandiginizin aksine cinayet sayilmiyor.

6 haftalıkken kalbi atıyor hanımefendi? İnsan hamile olduğunu zaten 4/5 haftalıkken öğreniyor yani artık tamamen tutunmuş yer edinmiş kalbi atan ve büyümeye başlayan bir canlıdan bahsediyoruz gebeliği öğrendiğimiz de.

Tabi ki kimsenin haddi değil karışmak herkesin hür iradesi ama maalesef kürtaj cinayettir yanlış yönlendirmeyin..

6 haftalıkken kalbi atıyor hanımefendi? İnsan hamile olduğunu zaten 4/5 haftalıkken öğreniyor yani artık tamamen tutunmuş yer edinmiş kalbi atan ve büyümeye başlayan bir canlıdan bahsediyoruz gebeliği öğrendiğimiz de.

Tabi ki kimsenin haddi değil karışmak herkesin hür iradesi ama maalesef kürtaj cinayettir yanlış yönlendirmeyin..

Bu söyleminizle sağlık sorunları nedeniyle kürtaj yaptırmak zorunda kalan kişileri ne kadar üzebileceğinizin farkında mısınız?

Bu konuda farkli gorusler var ve ben de cinayet olmadigina kanaat getirmis biriyim. Bana gore de cinayet degil ve kurtaj cinayettir diyerek siz insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz.

Bu söyleminizle sağlık sorunları nedeniyle kürtaj yaptırmak zorunda kalan kişileri ne kadar üzebileceğinizin farkında mısınız?
Fütursuzca konuşayım,haklı olayım da gerisi önemli değil diyor kadın.
Konu sahibi diğer konularınızı biliyorum daha kendinizi yeni toparladınız okul var vs.bir bebeğin maddi manevi sorumluluğunu alamazsınız,umarım gebelik yoktur bir de kürtajla filan uğraşmazsınız.

Hala yapıp yapıp diyor size mi soracaklar yaparken bunun kararını siz mi veriyorsunuz ister aldırır ister sevişir siz de anca konuşursunuz
Uye ismini sonradan fark ettim, bence bu uyeye laf anlatmaya calismayin cunku asla basarili olamazsiniz. Soylediklerinizi asla anlamaya calismayan sonra da agzini bozmaktan hic cekinmeyen birisi, bos yere ban yemeyin derim.

Fütursuzca konuşayım,haklı olayım da gerisi önemli değil diyor kadın.
Konu sahibi diğer konularınızı biliyorum daha kendinizi yeni toparladınız okul var vs.bir bebeğin maddi manevi sorumluluğunu alamazsınız,umarım gebelik yoktur bir de kürtajla filan uğraşmazsınız.

Haklı değil ki yani bildiğin yıllarca dünyada var olan bir insanı bıçaklayıp öldürmekle kürtajı bir tutabiliyor. O çocukları kötü bir ortama getirince ya da ciddi bir sağlık sorunuyla doğmasını sağlayınca iyi bir anne olunmuyor. Onu geçtim kimisinde annenin hayatı tehlikeye giriyor. Bakabilene eyvallah ama bakamayan insana da "Vay niye bakamıyorsun" diyemezsin. Madem öyle, alacaksın yanına sen bakacaksın.

O zaman yapmayacakti efendim.
Olayin benimle alakasi yok, ben demogiji yapsam ne yapmasam ne???
Sonuç dogmadan infaz edilen bir cocuk.
Siz once bazi seylerin zamani gelmeden yapilmamasi gerektigini soyleyin.
elin cigeri bes para etmez serserisi ile yasanacak bes dakikalik zevk icin hickimse canindan olmak zorunda degil.
Bir bitin artık yaa! :sinirli::kusmuk:

Sanmıyorum gebelik olduğunu ki inşallah da değildir
Cinayettir falan gibi çok iddialı bir laf edemem ama evet 6.haftada kalbi gümbür gümbür atıyor gayet, ha durumu hafifletmek için canlı değil cenin fetüs kan pıhtısı vs diyenler oluyo, öyle rahat ediyorlarsa öyle desinler ben bebek diyorum

Sabah ilk idrarına test yap sakin ol

Ben zinalarina bisey demedim. Sadece yapip yapip sonra hamilemiyim acaba diye dolanmalari komik :)
Tatlim egerki korunarak yaptiysa kadin elinden geleni yapmis demektir.? Ki keske iki seyle korunsaydi. Herneyse bi tanidigimda korundugu halde kac cocuk aldirdi kocasindan Allah affetsin. Onunkide daha az gunah degil.

Haklı değil ki yani bildiğin yıllarca dünyada var olan bir insanı bıçaklayıp öldürmekle kürtajı bir tutabiliyor. O çocukları kötü bir ortama getirince ya da ciddi bir sağlık sorunuyla doğmasını sağlayınca iyi bir anne olunmuyor. Bakabilene eyvallah ama bakamayan insana da "Vay niye bakamıyorsun" diyemezsin. Madem öyle, alacaksın yanına sen bakacaksın.

of ast sende hiçbir şey bilmiyon ha.
bebek kısmetiyle gelir öğrenemedin mi hala:kahve:

Hala yapıp yapıp diyor size mi soracaklar yaparken bunun kararını siz mi veriyorsunuz ister aldırır ister sevişir siz de anca konuşursunuz
Yahu bunlar hep evlenmeden yapamamanın karın ağrısı.Yapamamalarının sebebi de ya ana baba baskısı ya da toplumsal baskı.Avrupa ülkeleri vs gibi özgürlük olsa ilk onlar yapar.Zaten bu tipler 18de , bu tiplerin üniversite mezunu olanları da 22 23 de evleniyor ki özgürce seks yapmak için.Aşk diyorlar bir de hormonlar yüzünden yapılan evliliklere de , yemiyoruz yani.Evlendikten 2 3 yıl sonra da başlıyolar kocam şöyle kocam böyle.E hani çok seviyordun ? İşte bunlar hep hormon.Doğanızla savaşmayın hanımlar.Hep o kazanır çünkü.Bu arada gerçekten sevip erken evlenen insanlara asla lafım yok.Onları zaten görür görmez anlıyor insan.Gözlerinden anlaşılıyor o insanlar.Lafım bu seks için evlenip millete ahlak bekçiliği yapanlara.Neyse çok saptık konudan.

Konu sahibi arkadaşım inşallah hamile değilsindir.Allah yardımcın olsun.

of ast sende hiçbir şey bilmiyon ha.
bebek kısmetiyle gelir öğrenemedin mi hala:kahve:

O da nasıl bir züğürt avutmasıysa. Kısmetten kasıt da anne sütü yani başka bir kısmeti yok zavallının. Ortalık aç bilaç bebek kaynıyor. UNICEF raporlarını otur incele diyeceksin de incelese zaten bu kafada olmaz.

Cana kiymak diyip duruyorsunuz da, anne karnindaki 10 haftadan kucuk bir embriyoyla bir insani bir tutamazsiniz. Ayni sey degil ki kurtaj denen bir sey var, ve evet sizin sandiginizin aksine cinayet sayilmiyor.
Yasalara göre cinayet sayılmyor olabilir ama bu 8 haftalık bebeğin kalbinin attığı gerçeğini değiştirmiyor.

Yasalara göre cinayet sayılmyor olabilir ama bu 8 haftalık bebeğin kalbinin attığı gerçeğini değiştirmiyor.
Ben bu gercegi yadsimadim zaten, bu konuda kafa yormus biriyim ve yine de anne karnindaki embriyonun belli bir sureye kadar aldirilabilecegini dusunuyorum. Tabi ki korunmayip/yarim yamalak korunup neyse kurtaj olurum diyenleri asla hakli bulmam ama bir kadin elinden geleni yapmissa, bakamayacak bir durumdaysa aldirmasinin cinayet olmadigini dusunuyorum.

Guclukadin onceki konularina baktim ilk geceden korkuyomussun..bu sinirin ofken ondan mi?
Bir konuda da inancsiz oldugunu soylemis, ramazan ayinda disarida su icmek istiyormus, herkesin dini kendineymis ama simdi de zina falan filan diyor; bilemedim.

Testi attigini soylemissin canim okudum simdi. Yarinki testin resmini merakla bekliyorum. Insallah hamile degilsindir yaaa :dua:

Bir konuda da inancsiz oldugunu soylemis, ramazan ayinda disarida su icmek istiyormus, herkesin dini kendineymis ama simdi de zina falan filan diyor; bilemedim.
Evet aynen ne dedigini kendide bilmiyor olmali... acaba dine donus mu yapti?

Inancli olan Herkes ister bunu helal cercevesi icinde yapmayi, ama iste nefis...saldirmakta gerekmez.

Back