• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görmüş olabilir miyim?

Bebecik mi :deli: Allahta sizi güldürsün :KK70:
Bebecik de degil hatta bebekcik :) hani demogoji yapiyorumya en dibi olsun )
Bu arada yuz kisi falan yorumuma alinti yapti toplu cevap olarak, konu sahibi hakkinda hayirlisi ne ise o olsun diyorum. (Demogoji degil, gercek bir temenni)

1. Sağlık ocağı ya da devlet hastanesinde bhcg baktırırsan her zaman karşına çıkar bilgin olsun. Herhangi bi kadındoğumcuğa gidip gebelik testi dersen sana sadece son adet tarihini sorar, ahiret sorusu sormaz.
2. O kadar süre adet olan birinin üstüne görmüş olma ihtimali oldukça düşük, ama ihtimal mi ihtimal.
3. İsteğe bağlı kürtajı devlet hastaneleri ücret karşılığı yapıyorlar, anestezili ya da anestezisiz yapanlar mevcut, öyle aşırı pahalı değil ama mecburen o şahsiyete başvurmak durumunda kalabilirsiniz, evli olmadığınız için onun imzasının olması vs gibi bi durum sözkonusu olmayabilir.
4. Dediğim gibi devlet hastaneleri ve sağlık ocakları e-nabzı sistemiyle falan entegre, bu bilgiler daima önüne çıkar, özel hastanelerin entegrasyonu henüz yol bildiğim kadarıyla.
5. Kimseyi kafana takma, hakkında hayırlısı olsun.

Bu arada yuz kisi falan yorumuma alinti yapti toplu cevap olarak, konu sahibi hakkinda hayirlisi ne ise o olsun diyorum. (Demogoji degil, gercek bir temenni)
Ayy, bu kadar alinacaginizi bilsem yazmazdim:deli:

Sağlık ocağında yapıldığını bilmiyordum teşekkürler. Peki bu illa bizim ikametgahımızın olduğu bölgedeki sağlık ocağı olmak zorunda mı yani aile hekimiyle ilgili bi sıkıntı çıkar mı başka bi sağlık ocağında yaptırsam
Kendi aile hekiminize yaptırmanız gerekiyor bazı aile hekimleri asla hasta kabul etmiyor bilginiz olsun

SiZ beni alıntiladığınızdan mütevellit bende sizi alıntiladım ;) şimdi karnında anne anne diye ağlıyorduk bebecik :70:

Tamamını okumadım ama evet hamile olabilirsin. Aynı şekilde bebeğimi iki aylıklen öğrendim.

Ben sadece hamile olup olmaman ihtimaline cevap vermek istiyorum, evet kesinlikle olabilirsin 3 ay düzenli regl görsen bile olabilirsin, bazı kadınlar tüm hamilelik boyunca normal Regl oluyorlar bu tabi istisna bir durum fakat ilk ayın “normal” olması çokta nadir olan bir durum değil.

Söylemeden geçemeyeceğim, “tabi ki aldıracağım” cümlesi okadar soğukkanlı geldi ki bana. Şu anda kalbi atan ve senin kanından olabilen bir bebekten bahssidyorsum, bukadar duygusuz olma ve bu hatayı lütfen tekrarlama, çünkü buda bir cinayet.

Üstüne görme öyle beş gün süren adet şeklinde olmaz hatta tamamiyle kan rengi bile olmuyo kahverengi oluyo ve bi kaç damla ile sınırlı ama yine de yanlış bilgilendirmiyim sizi bi arkadaşın dedigi gibi sabah bi test daha yapın

Bu Arada konu sahibi çok kötü bir deneyim yaşayacaksınız kuvvetle muhtemel. Kürtajı bir Doğum kontrol şekli olarak benimsemeyin derim prezervatif ve hap birlikte kullanın.
Sağlık ocağında test yaptırırsan kontrol süreci de başlar seni arayıp gebelik takibi falan yaparlar, sisteme kaydolursun sonra bir de bununla uğraşırsın

Benim bildiğim negatif olunca yanılma payı oluyor ama pozitifte kesin sonuç oluyor doktorum öyle demişti... ki silik çizgi de pozitif demek olduğuna göre maalesef :110:

Devlet hastanesin de de kolay kolay kürtaj olmaz sanmıyorum ancak özeller de hallede bilirsin ailen bilmesin istiyorsan..

ama yazık içim acıdı bebeğe söylemeden de geçemeyeceğim. Kimseyi ilgilendirmez belki ve de korunmuşsunuz ama işte kimisi bekler senelerce olmaz bebeği :KK61:

Umarım test yanılır ya da umarım yanlış görmüşsündür

Üstüne görme öyle beş gün süren adet şeklinde olmaz hatta tamamiyle kan rengi bile olmuyo kahverengi oluyo ve bi kaç damla ile sınırlı ama yine de yanlış bilgilendirmiyim sizi bi arkadaşın dedigi gibi sabah bi test daha yapın
Ben son gebeligimde ustune gormemiydi bilmem, ama baya baya adet olur gibi kanama yasadim 7-8 gun.

O zaman yapmayacakti efendim.
Olayin benimle alakasi yok, ben demogiji yapsam ne yapmasam ne???
Sonuç dogmadan infaz edilen bir cocuk.
Siz once bazi seylerin zamani gelmeden yapilmamasi gerektigini soyleyin.
elin cigeri bes para etmez serserisi ile yasanacak bes dakikalik zevk icin hickimse canindan olmak zorunda degil.
Bakın bu üyenin daha önceki nickini ve konularını biliyorum.Bazı yorumlarına gıcık oluyordum ama bu konu çok başka.Kimsenin sevgilisine serseri demeyin ayrıca.Haber verdiğinde gidip test yaptıralım demiş , eski sevgilisinin evlenmek isteyeceğini de söylüyor konu sahibi.Serserilik hareketler mi bunlar? Bilip bilmeden yorum yapmayın.Kızcağız zaten antidepresan kullanıyormuş.Keyiften kullanmıyordur heralde antidepresanı.Sözcüklerimizi seçerek kullanmak zorundayız.Ayrıca uçkur filan diye çirkinleştirmeyin olayı.Kız ne diyor siz ne yorum yazıyorsunuz.İnsanları kışkırtmayın.Kutuplaştırmayın.Herkesin hayatı sizinki gibi olmak zorunda değil.

Bu kız korunmuş daha ne yapsın.Yahu insanı konuşturuyorsunuz , bu ülkede sırf özgürce seks yapabilmek için evlenen bir dolu insan var.Onlar mı daha etik? Bunun kararını siz ya da bizler veremeyiz.Biz sadece konu sahibine destek olmak zorundayız.Konu sahibi sizin yaptığınız yıkıcı yorumlarla aydınlanma yaşamayacak emin olun.Ki kendisi zaten çok da boş kafalı değil yaşıtlarına göre.18 inde evlenip kaynana koca görümce konusu açsa daha mı iyiydi sırf evlendi diye?

Back