• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görmüş olabilir miyim?

Kızlar arkadaşa yukleniyorsunuzda burda herkes kendi görüşünü bildiriyor. Bunun neresi cahillik.ve kötü bişey bu yapan arkadasta farkında o sormuş cevap veriliyor.ortamı germeye gerek yok bence.herkes bebek için üzülüyor ve onu konuşuyor kim nasıl yapmış ne etmiş kimsenin pek umrunda değil varsa bebek diye tahmin yürütülüyor.kimse kimseyi kirmasin lütfen.

Konu sahibesine zaten bir şey dediğim Yok. Kızcağız korunmuş onu başta da dedim.
Ben sadece kürtaj ı hafifletenlere diyorum arkadaşlar herkesin kendi fikri ben de üstüme düşen vazifeyi yapıyorum fikrimi söylüyorum kimseyi yargılamak haddim değil sadece daha dikkatli olsunlar prezervatif e filan güvenmesinler.

Kendi sağlığına da o ufacık bebeğe de yazık kürtaj ağır birşey kolay değil lütfen hafifletmeyin diyorum
Peki en iyi korunma bedir? Prezervatife guvenmezsek neye guvenelim sence? Samimi soruyom ha, hapla bile yuzde 99 koruma sansi var.. o yuzde 1 denk gelebilir Rabbim ol dediyse

Ah canim biz anne olmak icin canimizi verirken sen ondan vazgecmiyi dusunuyorsun biri gelip seni oldurse ona öbür dunyada hesap sormaz misin iste sen bunu yapiyorsun ve bebegin sana anne neden kiydin niye istemedin beni dediginde ne yapacaksin ins hamile degilsindir bu gunaha girmezsin insallah

Bence başkalarının görüşlerine saygı duymayanlar, kendi düşüncesin de olmayanı CAHİL görenler daha komik. Yıl olmuş 2018 ve böyle insanlar hala aramız da maalesef .

Ne güzel biz fikirlerimizi özgürce söyleyip saygı sınırın da yazışırken araya girmeniz hemde hakaret edici şekil de. Asıl cahil kim diye düşündürtmeden edemiyor :KK48:

Peki en iyi korunma bedir? Prezervatife guvenmezsek neye guvenelim sence? Samimi soruyom ha, hapla bile yuzde 99 koruma sansi var.. o yuzde 1 denk gelebilir Rabbim ol dediyse

Şöyle söyleyeyim gayet açık bir şekil de prezervatifte taksa kendini geri çekecek erkek kişisi. Eğer yemiyorsa arkasında durmak hamile kaldığın da.

Zaten prezervatif koruma yöntemlerinde en en en tehlikelisi hiç bir güvencesi Yok fabrika malı her an her şey olabilir pek de güvenmemek şey etmemek lazım.
Artı ertesi gün hapları var daha sayayım mı o_O

Şöyle söyleyeyim gayet açık bir şekil de prezervatifte taksa kendini geri çekecek erkek kişisi. Eğer yemiyorsa arkasında durmak hamile kaldığın da.

Zaten prezervatif koruma yöntemlerinde en en en tehlikelisi hiç bir güvencesi Yok fabrika malı her an her şey olabilir pek de güvenmemek şey etmemek lazım.
Artı ertesi gün hapları var daha sayayım mı o_O[/QUOTEbence boşver arkadasim hakkinda hayırlısı insallah hamile değildir diyelim yeter...

Artı ertesi gün hapları var daha sayayım mı o_O
Bilmedigim icin sormadim tahmin edersinki.. lakin benim hic birine guvenim yok. Evli bi kadinim ve cok sukur istedigim cocuk sayisina sahibim.. Allah herkese nasib etsin. Ama tekrar hamile kalmak istemiyorum.. cok saglik sorunuda yasadim son gebelikte tuzu biberi oldu.

Haplar vs hormon hepsi onuda istemiyorum. Spiral taktirdim simdilik birde prezervatif kullanirim diye dusundum. Ama spiral kontrolu var bi kac hafta sonra. O zmna kdr ztn istemiyorum hic birsey. Guvenemedigimdende yani

Bilmedigim icin sormadim tahmin edersinki.. lakin benim hic birine guvenim yok. Evli bi kadinim ve cok sukur istedigim cocuk sayisina sahibim.. Allah herkese nasib etsin. Ama tekrar hamile kalmak istemiyorum.. cok saglik sorunuda yasadim son gebelikte tuzu biberi oldu.

Haplar vs hormon hepsi onuda istemiyorum. Spiral taktirdim simdilik birde prezervatif kullanirim diye dusundum. Ama spiral kontrolu var bi kac hafta sonra. O zmna kdr ztn istemiyorum hic birsey. Guvenemedigimdende yani

Tahmin ettim ne niyetle sorduğunuzu o niyetle cevap verdim :halay:

Anlıyorum sizi. Konu nerelere geldi.

Bu arada
Parasızım, bakamam, ailem yardımcı olmaz vs evet bunlar geçerli sebepler açıklamanı bunlarla sınırlasaydın hak da verirdim.
Konu sevişip sevişmemekse evet senin kararın, senin vücudun ama atan kalp sana ait değilse benim kararım, benim vücudum diyerek sadece duygusuz ve vicdan yoksunu olmanı ortaya koyuyorsun.
Umarım hamile değilsindir. Bu derece duygusuz, bi canlıyı benim bedenim benim kararım gibi soğuk bir cümleyle rahatlıkla öldürebilecek zihniyette biri çocuk sahibi olmamalı zaten.
Vay be kimin çocuk sahibi olup kimin olamayacağına karar verebilme mertebesine ne zaman ulaştınız? Küçücük dünyanızın penceresinden bakarak surda yazan 1-2 mesajla o kişinin ne yaşadığını, ne durumda olduğunu, psikolojisini vs hiç bir ayrıntısıyla bilmeden duygusuz ve vicdansız olduğuna da kanaat getirdiniz? Siz kahin misiniz nesiniz hanımefendi bu cümleleri kurma hakkını nasıl kendinizde buluyorsunuz?

Tahmin ettim ne niyetle sorduğunuzu o niyetle cevap verdim :halay:

Anlıyorum sizi. Konu nerelere geldi.
Birde tatlim ben 9 yildir evliyim hic korunmadim ztn cocuk olmuodu..olursada bas ustunde yeri var diodum.. cunku cocuk istioduk. simdi korkuyorum tabii bu konulari gordukce..

Bakamayacağı çocuğu aldırmanın cinayet olduğunu düşünenler,
Kınayanlar,
Ahlak bekçiliği yapanlar vs vs.

Kimse bakamayacağı çocuğu aldıranlara cinayet demedi ki . Doğursa ne olucak yine ziyan olacak o da bir nevi hayata müdehale değil mi?

Benim vücudum benim kararım deyip yapıp yapıp aldıranlara.. evet cinayet diyorum.
Kimse de ahlak bekçiliği yapmıyor kınamıyor isteyen istediği gibi yaşasın hayatını , herkesin hür iradesi.

Buraya yazılmış herkes kendince yorum yapmış. Fikrini söylemiş ne güzel. Bu da benim fikrim

Cahil deyip küçük görmenizi yakıştıramadım o yüzden takıldım herkesin illa sizinle aynı fikir de olması gerekmiyor

Evet demogiji falan adina ne derseniz deyin, ama olayin benim ile zerre alakasi yok!
Bunu infaz ay pardon demogoji yaptim yine, kurtaj ile alınacak bebege anlatin siz.
19 yasinda, ogrenci, genç, birey yetistirecek yeterliligi yok tamamda o halti yemeye gelince özgür bir kadın mı oluyor?
Yeterince zor bir hayati olan bir kizcagiz ise elin bes para etmez serserisi ile her halti yiyip bir cana kiymamayida bilecek.
Demogoji ha ? Al sana demogoji.
Kız yeterince sıkıntıda. Bu tavır çok yersiz. Ayrıca cinsel ilişkiye “halt” olarak bakılması da bence söz konusu kişiye değil komple insan doğasına hakaret. Her neyse.

Kimse bakamayacağı çocuğu aldıranlara cinayet demedi ki . Doğursa ne olucak yine ziyan olacak o da bir nevi hayata müdehale değil mi?

Benim vücudum benim kararım deyip yapıp yapıp aldıranlara.. evet cinayet diyorum.
Kimse de ahlak bekçiliği yapmıyor kınamıyor isteyen istediği gibi yaşasın hayatını , herkesin hür iradesi.

Buraya yazılmış herkes kendince yorum yapmış. Fikrini söylemiş ne güzel. Bu da benim fikrim

Cahil deyip küçük görmenizi yakıştıramadım o yüzden takıldım herkesin illa sizinle aynı fikir de olması gerekmiyor
Siz niye üstünüze alındınız ki cinayet zart zurt diyenler var çünkü. Konu sahibi önlem aldığı halde bu durumu yaşıyor. Siz kimsenin hayatını sorgulamıyorsanız yorumu da üstünüze alınmayınız lütfen.

Bu arada

Vay be kimin çocuk sahibi olup kimin olamayacağına karar verebilme mertebesine ne zaman ulaştınız? Küçücük dünyanızın penceresinden bakarak surda yazan 1-2 mesajla o kişinin ne yaşadığını, ne durumda olduğunu, psikolojisini vs hiç bir ayrıntısıyla bilmeden duygusuz ve vicdansız olduğuna da kanaat getirdiniz? Siz kahin misiniz nesiniz hanımefendi bu cümleleri kurma hakkını nasıl kendinizde buluyorsunuz?
Siz “küçük dünyanızın küçük pencereleri” gibi klişe aşağılama cümleleri kullanma haddini nereden buluyorsanız ben de oradan buluyorum.
Eğer yazdığım şeyi okurken anlama opsiyonunu da kullansaydınız, orada demişim ki, eğer sadece durumunun yetersizliğinden bahsetsen, seni anlayabilirdim ama ruhsuzca kullandığın cümlelerden dolayı böyle böyle düşünüyorum şeklinde fikir beyan etmişim.
Evet hanımefendi, vicdanı olan birisi kalbi atan bir canlıdan, kurtulunması gereken bir tümörmüşçesine bahsedemez.

Çıkaramıycağınız b...ku yemeseniz daha iyi olur arkadasım bir bebeğimiz olsun diye hastane hastane gezip milyar döken anne baba adaylarından biri olarak bu haltı yiyip sonra da o cana kıymak için yol aramanız çok büyük şımarıklık ve nankörlük diye düşünüyorum inşallah hamile değilsinizdir sizin gibiler anne olmasın

Back