Üstüne görmüş olabilir miyim?

Kusura bakmayın gerçekten bilmediğim için soruyorum. Doğal yoldan düşürme nedir?
Vajinadan dusurme yani..bazen adet sokturucu kullaniolar bebek dusuyor. Yanlislikla icende var bunu hamile oldugunu bilmeden. Ama kacinci haftada olur bilemiyorum. 9 haftalik gebelikte olmaz bence. Adet sokturucu adi ustunde adetin gelmedigi zmn yapicaksin.. buna kac hafta gecmis.

Kusura bakmayın gerçekten bilmediğim için soruyorum. Doğal yoldan düşürme nedir?

Bende de lekelenme olmuştu, hamile değilim nasılsa diye soğan suyu bitki çayı içtim bir hafta. Ama bebek tutunacaksa tutunuyor.

Eski sevgilimle konuştum yarın sabahtan direkt hastaneye gidip test yaptıracağız sonucu yazarım buraya

Hamilelik varsa zaten suanda usg de kese ve kalp atisi gorunur. Git kadin dogumun aciline ultrasonda ogren. Predictor iyi bir marka silik cikmasi 9 haftalik bir gebelik icin normal degil. Test hatalidir muhtemelen. Yani insallah test hatalidir oda sana denk gelmistir.

Kadın prezerfatifle korunmuş daha ne yapsın cocuk istemiyor ki korunmuş. Siz ama biz korunuyorduk diye geri çekilme yöntemi kullananlardan sandınız heralde.
Egerki bir sekilde imkan olsa ve bu soylediginizi o katledilecek olan bebeğede sorabilsek o ne derdi acaba???
Ya bebekcik ben korundum ve cocukta istemiyorum, ama sen yinede geldin, eee madem bu sekilde geldin benimde seni infaz etmeye hakkim var desek. ki zaten gerceklesen olay bu degilmi? plan dışı çocuk, kürtaj gibi suslu kelimeler altinda gerceklesen olay birebir bu aslinda degilmi?
Herneyse, bebek ne derdi acaba?
Tamam annecim madem sen korundun ve ben boyle davetsiz geldigim icin canımı alabilirsin mi derdi acaba?
Yoksa, senin uçkurun yüzünden yediğin haltlardan dolayı ben neden hayatımdan oluyorum mu derdi?
Korunmuşmuş.... Allah ıslah etsin.

Çocuk bakılamayip ser sefil olunca ne derdi? Demogoji yapmayın. Konu sahibi henüz öğrenci hem maddi hem manevi hazır değil. Hazır olsa kürtaj vs düşünmez heralde. Ne sanıyorsunuz siz? Bı annelik duygusu sizde var zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatim kadin belki hamile bile degil yersiz tartisma oluyo bu

Bu yaptiginiza demogoji denir, elmayla armutu bir tutmaya calismanizi saskinlikla okudum. 19 yasindaki, henuz ogrenci olan genc bir kadindan bahsediyoruz, acik ki konu sahibi henuz bir birey yetistirecek yeterlikte degil. Konu sahibinin ogrenci evinde yasadiklarini az once okudum, eger okumadiysaniz size de tavsiye ederim cunku konu sahibinin yeterince zor bir hayati var bana kalirsa.

Olay nereye gidio bilionuz mu gene?Nikahsiz cinsellige gidiyo.. bunlar riskler arasinda.. ha nikahsiz diye aldiracak sartlari uygun degil diye.. evli oldugu halde aldiranda var. Kurtaj bi cana kiymak tabiiki cok kotu birsey ama.. o zmn kimse cinsellik yasamasin!! Ki bu da yasayisinla ilgili.. bu konulardan sonra prezervatife filan guvenim kalmadi benim

Vay be ne insanlar var.

Düşünceleriniz çok ilginç geldi. Böyle bir konuya yazılacak türden bir mesaj değil gibi. Yine de siz bilirsiniz.

Devleti bilmiyorum ama ben özel hastanede kandan gebelik testi yaptırmıstım Eylül 2016 tarihinde. 40 lira gibi bir ücret ödemiştim. Aynı günde sonucu almıştım. Saglık ocagına gidersen tanıdık biriyle karsılasma olasılıgın cok yüksek bence. (Bizim burda aile hekimleri kendilerine verilen belli sayıdaki mahallelere hizmet veriyor)

Evet demogiji falan adina ne derseniz deyin, ama olayin benim ile zerre alakasi yok!
Bunu infaz ay pardon demogoji yaptim yine, kurtaj ile alınacak bebege anlatin siz.
19 yasinda, ogrenci, genç, birey yetistirecek yeterliligi yok tamamda o halti yemeye gelince özgür bir kadın mı oluyor?
Yeterince zor bir hayati olan bir kizcagiz ise elin bes para etmez serserisi ile her halti yiyip bir cana kiymamayida bilecek.
Demogoji ha ? Al sana demogoji.

Prezervatif le hamile kalmak imkansız.Olaki kaldınız bir özel hastane yada özel doktor muayenehanesinde kürtaj olacak sınız.İnşallah değil sinizdir ama iki çizgi çıktıysa cok üzgünüm yanlış olma ihtimali pek yok.En guzeli kadın hastalıkları bölümü ne gidip muayene olup kan tahlili yaptırmak.

O zaman yapmayacakti efendim.
Olayin benimle alakasi yok, ben demogiji yapsam ne yapmasam ne???
Sonuç dogmadan infaz edilen bir cocuk.
Siz once bazi seylerin zamani gelmeden yapilmamasi gerektigini soyleyin.
elin cigeri bes para etmez serserisi ile yasanacak bes dakikalik zevk icin hickimse canindan olmak zorunda degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…