- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Yok niye kızayım bilmiyorum belki söylerim bi kesinleşsin de
İnşallah değilsindir tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok niye kızayım bilmiyorum belki söylerim bi kesinleşsin de
Hamileyse zaten haberi olacaktır eski sevgilisinin de.Kızma bana ama bence hamileysen onun da bilmeye hakkı var.
Tamam iş erkek de bitiyor kontrol edicek sonrasında eşim kontrol eder hepBazen o kadar belirgin yırtılmıyor. Benim başıma gelmedi bu arada Allah korusun da çevremden duymuşluğum var iğne deliği kadar yırtılmalardan hamile kalanlar.
Hamilelik varsa kesin soyle.Yok niye kızayım bilmiyorum belki söylerim bi kesinleşsin de
Ya öyle yorgunluk uyku gibi belirtilerim olmadı yani akıntı ve göğüs ağrısı dışında fiziksel belirtim hiç olmadıÇok uyuyor musun? Yani sonra bir kaç haftadır sürekli uykun var mi? Bi de yiyeceklerle aran nasıl.
Öğrenciyim aldırmak haricinde de seçeneğim yok zaten bi sürü ilaç kullandım kaldı ki bakacak durumum da yok. Söyleyeceğim sanırım eski sevgilimeBebek varsa eğer neredeyse 8 haftalık.Lütfen sonucu buraya da yazın. Öğrenci misiniz, çalışıyor musunuz, kesin aldırmakta kararlı mısınız? Bence önce eski sevgilinize söylemelisiniz. Onun da bilmeye ve karar vermeye hakkı var
Umarım değilimdirEn iysi ozel hastaneden kan testi yaptirmak.
Bence hamile degilsin dicem ama 10 gun gecikme de az degil.
Bilemicem
Hamileyse zaten haberi olacaktır eski sevgilisinin de.
En son kürtaj için baba rızası gösteren imza alıyorlardı hala öyle mi ya da bu durum sadece evli çiftler için mi vardı bilemiyorum tabii.
Evli degil baba rızası gereksin ayrıca özelde çok onemli değil bekarsan hiç sorun olmazHamileyse zaten haberi olacaktır eski sevgilisinin de.
En son kürtaj için baba rızası gösteren imza alıyorlardı hala öyle mi ya da bu durum sadece evli çiftler için mi vardı bilemiyorum tabii.
Uyku isteği çok oluyor o yüzden sordum. Akıntın şeffaf ve kokusuz yumurta aki gibi ise gebe olabilirsin. Kokulu ve süt kesiği gibiyse mantardırYa öyle yorgunluk uyku gibi belirtilerim olmadı yani akıntı ve göğüs ağrısı dışında fiziksel belirtim hiç olmadı
Evliler için canım.
Anladım teşekkür ederim cevaplarınız için hanımlarEvli degil baba rızası gereksin ayrıca özelde çok onemli değil bekarsan hiç sorun olmaz
İlk haftalarda içilen ilaçları vs. vücut tolere edebiliyor.Gebelikte yapılmaması gereken her şeyi yapıp içmemem gereken bütün ilaçları içtim neredeyse. Kaldı ki doğursam bu çocuğa bakacak param da yok yani doğurmak büyük haksızlık olur
Kürtaj olmak kısırlık yapmaz bu bilimsel değil. Bilirkişi olmadan boyle korkular yaratmayin kimsede.. sahibinin çocuk doğurmak istemiyor olmasını düşünün. Hiç birimiz bebeğin bakımı için yardim da etmeyecegiz. Bence okurken depresyona sürükleyeceği duruma sokmak çok manasiz. Turkiyede yaşıyoruz evlilik dışı bebek bu ülkede çok hoş görülmüyor zaten.. ne yazık ki..İlk haftalarda içilen ilaçları vs. vücut tolere edebiliyor.
Sizi korkutmak istemem ama bir arkadaşım 19 yaşındayken, kürtaj oldu. Sonrasında evlendiğinde şartlar olgunlaştığında bir daha hamile kalamadı.
Şu an pişman. Eskiden ben de bebekleri aldırılabilen şeyler olarak görüyordum. Ama bir hamileliği sonuna kadar tamamlayınca bakışım çok değişti. Bir bebeğin hücre büyüklüğünden bir küçük insan oluşuna şahit olunca aldır gitsin diyemiyorum.
Zaten verdiğiniz tarihe göre eğer hamileyseniz, 8-9 haftalık hamilesiniz. Ve kalp atışını bile net duyabilirsiniz.
Ailemle görüşmüyorum demişsiniz, peki aileniz normalde açık görüşlü insanlar mı? Yani dar kafalı tipler değilse, onların desteğiyle hem çocuğunuz doğurup hem de okulunuza da devam edebilirsiniz. Bunu yapıp tıp fakültesi bitiren bir arkadaşım bile oldu.
Erkek arkadaşınıza karşı da sevginiz varsa aranızdaki problemi aşmaya da değer kalbi atan bir canlının hatrı.
Sevgim yok diyorsanız da çare aileniz.
Konunuz ''aldırmalı mıyım'' temalı değil ama ben yine de aldırmamanız taraftarıyım. Eski sevgilinizi siz tanıyorsunuz belki sahip çıkar? Ben ''keşke doğurmasaydım'' diyen anne görmedim. Asıl aldırırsanız pişman olmanız yüksek ihtimal. Okul yine okunur ama o bebek geri dönmez. Hakkınızda hayırlısıÖğrenciyim aldırmak haricinde de seçeneğim yok zaten bi sürü ilaç kullandım kaldı ki bakacak durumum da yok. Söyleyeceğim sanırım eski sevgilime