- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bir canın sonlandırılması konusunda ne kadar da heveslisiniz.Kürtaj olmak kısırlık yapmaz bu bilimsel değil. Bilirkişi olmadan boyle korkular yaratmayin kimsede.. sahibinin çocuk doğurmak istemiyor olmasını düşünün. Hiç birimiz bebeğin bakımı için yardim da etmeyecegiz. Bence okurken depresyona sürükleyeceği duruma sokmak çok manasiz. Turkiyede yaşıyoruz evlilik dışı bebek bu ülkede çok hoş görülmüyor zaten.. ne yazık ki..
İlk haftalarda içilen ilaçları vs. vücut tolere edebiliyor.
Sizi korkutmak istemem ama bir arkadaşım 19 yaşındayken, kürtaj oldu. Sonrasında evlendiğinde şartlar olgunlaştığında bir daha hamile kalamadı.
Şu an pişman. Eskiden ben de bebekleri aldırılabilen şeyler olarak görüyordum. Ama bir hamileliği sonuna kadar tamamlayınca bakışım çok değişti. Bir bebeğin hücre büyüklüğünden bir küçük insan oluşuna şahit olunca aldır gitsin diyemiyorum.
Zaten verdiğiniz tarihe göre eğer hamileyseniz, 8-9 haftalık hamilesiniz. Ve kalp atışını bile net duyabilirsiniz.
Ailemle görüşmüyorum demişsiniz, peki aileniz normalde açık görüşlü insanlar mı? Yani dar kafalı tipler değilse, onların desteğiyle hem çocuğunuz doğurup hem de okulunuza da devam edebilirsiniz. Bunu yapıp tıp fakültesi bitiren bir arkadaşım bile oldu.
Erkek arkadaşınıza karşı da sevginiz varsa aranızdaki problemi aşmaya da değer kalbi atan bir canlının hatrı.
Sevgim yok diyorsanız da çare aileniz.
Keşke dogurmasaydım anne gormediniz mi bebeğini boğup öldüren oraya buraya bırakan çok anne var oysaki her gün izliyoruz haberlerde maalesefKonunuz ''aldırmalı mıyım'' temalı değil ama ben yine de aldırmamanız taraftarıyım. Eski sevgilinizi siz tanıyorsunuz belki sahip çıkar? Ben ''keşke doğurmasaydım'' diyen anne görmedim. Asıl aldırırsanız pişman olmanız yüksek ihtimal. Okul yine okunur ama o bebek geri dönmez. Hakkınızda hayırlısı
Ben konu sahibinin o kadar cahil olduğunu düşünmüyorum, şimdiden bakıp bakamayacağını düşünüyor çünkü.Sorumsuz biri değil.Tek başına öğrenciyken zaten bakamaz ama sevgilisine söylerse neden olmasın. Hakkında hayırlısı olsunKeşke dogurmasaydım anne gormediniz mi bebegino boğup öldüren oraya buraya bırakan çok anne var oysaki her gün izliyoruz haberlerde maalesef
Eski sevgilim haydi haydi sahip çıkar ama ben anne olmaya hazır değilimKonunuz ''aldırmalı mıyım'' temalı değil ama ben yine de aldırmamanız taraftarıyım. Eski sevgilinizi siz tanıyorsunuz belki sahip çıkar? Ben ''keşke doğurmasaydım'' diyen anne görmedim. Asıl aldırırsanız pişman olmanız yüksek ihtimal. Okul yine okunur ama o bebek geri dönmez. Hakkınızda hayırlısı
Kendi 19 sevgilisi 30 yaşında zamanında gitme dedik onum yanına o kadar tanimadıgın etmedigin koca adam dedik ama dinlemedi barışmazda ailesinede dönmezBen konu sahibinin o kadar cahil olduğunu düşünmüyorum, şimdiden bakıp bakamayacağını düşünüyor çünkü.Sorumsuz biri değil.Tek başına öğrenciyken zaten bakamaz ama sevgilisine söylerse neden olmasın. Hakkında hayırlısı olsun
Yine de bir kez daha düşünün derim. Yarın sonucu buraya yazarsınızEski sevgilim haydi haydi sahip çıkar ama ben anne olmaya hazır değilim
Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini
19 yaşında mı ben profilinde 21 görünce 21 sanmıştımKendi 19 sevgilisi 30 yaşında zamanında gitme dedik onum yanına o kadar tanimadıgın etmedigin koca adam dedik ama dinlemedi barışmazda ailesinede dönmez
20 yaşındayım ben sevgilimle tanıştığımızda 19 yaşındaydım19 yaşında mı ben profilinde 21 görünce 21 sanmıştım
Ay inşallah dediğiniz gibidirÜstüne görmek o kadar çok adet kanamasına yol açmaz. Sizinki gayet normal olmuş. Ben hamile olduğunuza ihtimal vermiyorum. Muhtemelen geçen açtığınız konudaki şeffaf akıntınız yumurtlama akıntınızdı. Geç yumurtluyorsunuz bence. Yine de yarın gidip bir kan testi yapın içiniz rahat etsin.
Size katılıyorum ancak aralığın son haftası birlikte olduğunu söylemiş bu durumda hesaplama yapılırken ilişki öncesi son adet tarihi esas alınır ki bu 6 haftadan daha büyük olduğunu gösterir.6. Haftada çiZgi okadar silik çıkmaz. Tekrar bi testle dene bakalım sabah ilk idrarla.
Kusura bakmayın gerçekten bilmediğim için soruyorum. Doğal yoldan düşürme nedir?8 hafta 5 gunluk gozukuyo zaten. Kurtajada bi aciklik getireyim. Bebegi normal yoldan dusurmek daha saglikli. Kurtajda parca parca alindigi icin bebek icerde parca kalma ihtimali oldugunda tekrar gebe kalmak vs skntili diye biliyorum. Cok buyuk parca olursa zaten birsekilde farkina varilir diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?