• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görmüş olabilir miyim?

Son regl tarihine göre mi hesaplanıyor.. ya bi de belirti de gösteriyorum su gibi bi akıntım olmuştu hatta buraya konu açmıştım hamilelik belirtisi demişlerdi ama ben tabi ihtimal vermemiştim... göğüslerimde de ağrı varo_O:kızgın:
Akıntı evet belirtidir. Bu arada 10. Haftada test yaptığında silik çıkan arkadaşım da var. Son anda kürtaj oldu. Ki bir kaç test yapmıştı.. gebelik değil alıntı yüzünden gitti gebeymis. O da üstüne regl olmuştu. Bence siz doktora gidin.

Pozitif sonuçların yanlış olma ihtimali çok yok çizgi çıkmışsa çıkmıştır büyük bir olasılıkla gebesiniz. 2. Bir test alın tekrarlayın yada herhangi bir hastane de kan testi yaptırabilirsiniz gün içinde sonuç çıkar.
Aldırcam kelimesini bu kadar kolay telafuz ettiğiniz için üzüldüm oda bir can.

Ailemle görüşmüyorum kendi burslarım ve kazandığım parayla geçiniyorum tabi ki bebeğe bakacak maddi durumum yok. Zaten okuyorum ve öğrenci evinde kalıyorum kaldı ki antidepresan kullanıyorum yani aldırmak haricinde hiçbi seçeneğim kalmıyor
Eski sevgilinizle paylaşsanız anlayış göstermez mi? Maddi açıdan yardımcı olmaz mı en azından? Çok zor bi durum ya..

Hamile olabilirsiniz bi test daha yapın derim
Bebeğin babasıyla görüşüp özel bi poliklikte kürtaj almaktan başka çare yok sanırım
Devlet hastanesi 10 haftaya kadar yapar ancak aileniz öğrenir durumu

Sağlık ocağında yapıldığını bilmiyordum teşekkürler. Peki bu illa bizim ikametgahımızın olduğu bölgedeki sağlık ocağı olmak zorunda mı yani aile hekimiyle ilgili bi sıkıntı çıkar mı başka bi sağlık ocağında yaptırsam
Maalesef sadece kendi aile hekimliginizde yaptirabiliyorsunuz. Bir de bence o kadar uzun üstüne görme mantiksiz oluyor, gerci ben hamileligimde üstüne görmedim.
Bir de sizi panikletmek istemem ama gebelik varsa 6 degil yaklasik 10 haftalik olmali cünkü adet olmadiginiz ay zaten 4 haftalik olmus oluyor. Gecen ay üstüne gördüyseniz 1 ay önce 4 haftalikti demektir.

Olabilir..benim son gebelikte cok akinti olmustu halbuki ilk ikisinde o kdr olmamisti. Her kadin farkli her gebelik farkli tabii..keske hem prezervatif hem hap kulkansaydin cnm. Ama yapck bisey yok. Bugun gidip test al hemen yarin sabah sonucu yaz buraya
Hapı zaten düzenli kullanamam sonradan unutup da cortlamayayım diye prezervatif kullanmıştık yarın sonucu paylaşırım burada

Akıntı evet belirtidir. Bu arada 10. Haftada test yaptığında silik çıkan arkadaşım da var. Son anda kürtaj oldu. Ki bir kaç test yapmıştı.. gebelik değil alıntı yüzünden gitti gebeymis. O da üstüne regl olmuştu. Bence siz doktora gidin.
Ufff kafam patlayacak şimdi

Maalesef sadece kendi aile hekimliginizde yaptirabiliyorsunuz. Bir de bence o kadar uzun üstüne görme mantiksiz oluyor, gerci ben hamileligimde üstüne görmedim.
Bir de sizi panikletmek istemem ama gebelik varsa 6 degil yaklasik 10 haftalik olmali cünkü adet olmadiginiz ay zaten 4 haftalik olmus oluyor. Gecen ay üstüne gördüyseniz 1 ay önce 4 haftalikti demektir.
Çocuk okula başlayacak sen farkedene kadat

Bebek varsa eğer neredeyse 8 haftalık.Lütfen sonucu buraya da yazın. Öğrenci misiniz, çalışıyor musunuz, kesin aldırmakta kararlı mısınız? Bence önce eski sevgilinize söylemelisiniz. Onun da bilmeye ve karar vermeye hakkı var

Pozitif sonuçların yanlış olma ihtimali çok yok çizgi çıkmışsa çıkmıştır büyük bir olasılıkla gebesiniz. 2. Bir test alın tekrarlayın yada herhangi bir hastane de kan testi yaptırabilirsiniz gün içinde sonuç çıkar.
Aldırcam kelimesini bu kadar kolay telafuz ettiğiniz için üzüldüm oda bir can.
Gebelikte yapılmaması gereken her şeyi yapıp içmemem gereken bütün ilaçları içtim neredeyse. Kaldı ki doğursam bu çocuğa bakacak param da yok yani doğurmak büyük haksızlık olur

Back