Üstüne görme ? Yasayan hamileler bilgi verebilirmi ?

Ben aynı durumu yaşayarak öğrendim. 7 gün adetim sürer normalde. Ama 2 gün normal adet olur gibi kanama oldu. Adet sandım. Sonrasında devam etmeyince testle gebeliği öğrendim
Merhaba pekı adetınız gelmesı herektıgı gun mu geldı yoksa erken mı oldu

Benimde en büyük belirtim inanılmaz bi gogus acisiydi inşallah hamissindir bende çok merak ettim simdi güzel haberlerini bekliyorum

Benim 5 gün pıhtılı kanama oldu adet yani sonra belirti hiç yok karın şişliği dışında göğüslerim de sönmüş ve acı yok sadece karnım ağrıyor ve ara ara ishalim. Üstüne görme oldum desem Bi bucuk aylıkken testte negatif çıkmaz heralde kanamam bitince test yaptım ama negatif hep yumurtlama sonrası mı yapmalıyım su an yumurtlama günlerim gözüküyor

Bence tekrar adet zamanını bekle canm olmazsan testi tekrarla

Pıhtılı kanama var ıse gebelık mumkun olmaz

Merhaba acaba sonucunuz nedir,

Kimyasal zaten anladım 2. Yaşayışım olduğu için bu kez hastaneye gitmedim hastalık var diye zaten 8 haftalık oldu cıkardı testte memeler falan indi düştü büyük pıhtılar
Gecmıs olsun kan pıhtılasma testı yaptırın hemen benımde oyle bende yaptırıcam

Ben aynı durumu yaşayarak öğrendim. 7 gün adetim sürer normalde. Ama 2 gün normal adet olur gibi kanama oldu. Adet sandım. Sonrasında devam etmeyince testle gebeliği öğrendim
Peki tam adet gunundemi oldunuz yoksa geçti mı gününüz

Tam adet günümde oldum
Teşekkür ederim ben adetimi 4 gun gecti hafif kanamam gelmiş ti kan gelmeden once sol kasigimda ağrı vardı içinde bisey varmıs gibi boyle geceleri filan uyutmuyodu midemde yanma vardi bugun kanamam var ama hala sol kasigimda agrı var dun yururken bile zorluyordu beni bugun kanamam geldiğinde soğuk terleme filan oldu baygınlık gibi sizce neden olabilir

Merhabalar, normal adet olur gibi demişsiniz öyle yoğunmuydu, ve rengi adet olur gibi de oldu mu kahverengimiydi sadece ?Sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah

Bilmiyorum inanın. Ben normal adet belirtilerini yaşadım ama soğuk terleme veya midem de yanma falan olmamıştı

Benimde şuan o sekilde sizinki nasıldı belirtiler neydi merak ettim

Merhabalar, normal adet olur gibi demişsiniz öyle yoğunmuydu, ve rengi adet olur gibi de oldu mu kahverengimiydi sadece ?Sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah
Evet yoğun ve adet kanı rengindeydi. Normalde pembemsi oluyor diyorlar ama öyle olmadı bende. Zaten bundan dolayı ilk anlamadım. Uzun sürmeyince kanama gebelikten şüphelenip test yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…