• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme ? Yasayan hamileler bilgi verebilirmi ?

Evet yoğun ve adet kanı rengindeydi. Normalde pembemsi oluyor diyorlar ama öyle olmadı bende. Zaten bundan dolayı ilk anlamadım. Uzun sürmeyince kanama gebelikten şüphelenip test yapmıştım
Çok teşekkürederim cevabınız için inanın çok saolun🙂sabit 28 günde bir adet olurum şaşmaz diyebilirim adetime dört gün var ve ilk gün kahverengi ile başlayıp ara ara bugünde biraz kahverengi ve adet rengine benzer akıntım var, adet olmadığımı anladım aslında ama adet rwngine dönünce hasta oldum herhalde dedim.Ped koydum kesildi silince ara ara peçeteyr geliyor.Öğleden sonra test yaptım merak a yenik düşüp silik çıktı ikinci çizgi.Adet günümü bekleyip haftasonu sonrasında Pazartesi gidicem doktora nasipse artık.Heveslenmekte istemiyorum nasip☺️

Çok teşekkürederim cevabınız için inanın çok saolun🙂sabit 28 günde bir adet olurum şaşmaz diyebilirim adetime dört gün var ve ilk gün kahverengi ile başlayıp ara ara bugünde biraz kahverengi ve adet rengine benzer akıntım var, adet olmadığımı anladım aslında ama adet rwngine dönünce hasta oldum herhalde dedim.Ped koydum kesildi silince ara ara peçeteyr geliyor.Öğleden sonra test yaptım merak a yenik düşüp silik çıktı ikinci çizgi.Adet günümü bekleyip haftasonu sonrasında Pazartesi gidicem doktora nasipse artık.Heveslenmekte istemiyorum nasip☺
Hayırlı olsun diyeyim. Silik çizgi çıktıysa vardır kesin 😊 tabii kan testiyle de emin olursunuz

Back