Üstüne görme ? Yasayan hamileler bilgi verebilirmi ?

Merhaba canım. Eczaneden bir gebelik testi alsan. En azından emin olursan ona göre önlemini alırsının. Bu arada benm de 18 haftalık bir düşüğüm var. Bu ikinci gebelik ve üstüne görme durumu oldu. Lakin hemen diğeri gibi olmasın diye testler, sonrasında iğneler ve ilaçlar... yerleşmeyse dahi en azından gebeliği öğrenirsen kese göründükten sonra tedbirini alırsın

U
en kısa zamanda gidip test alicam sizin üstüne görme durumunuz nasıl oldu peki ve kaç gün sürdü

U
en kısa zamanda gidip test alicam sizin üstüne görme durumunuz nasıl oldu peki ve kaç gün sürdü
2 gün adet olur gibi oldu. 1 günde lekelenme devam etti. Ben ilk adet oluyprum sandım hatta. Devamı gelmeyince test yaptırdım. Gebeliği de öğrenince ister istemez çok korktum bir sıkıntı vardıe diye. Ama üstüne görmeymiş tekrarı olmadı. Fakat ilk gebeliğimde de sizin gibi geçmeyen lekelenmelerim vardı sürekli. Sonucunda bir anda yoğun kanama başladı ve 18.haftama kadar kanamalı devam etti. Sonrasında ise su gelmesi sonucu bebeğimi kaybettim. O yüzden bunu öğrendikten sonra keseyi görür görmez progestan,pruloton iğne başladı doktouem. Hala da devam ediyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok inşaAllah da olmaz. Rabb m sana da bir daha yaşatmasın aynı acıyı

Amiin allah razı olsun senden peki şuan hamilemisin

Bu sekilde akma damla şeklinde değil sadece sildiğimde böyle oluyor
Evet şuan hamileyim. Dediğim gibi adetini sökemiyorsan bir adet söktürücü alırsın. Ama hamilelik varsa az da olsa lekelenmeleri dikakte almak gerekiyor. Yerleşme de olabilir bilemicem. Lakin bende bu şkeilde lekelenmeler varken yerleşmedir deyip önemsememiştim. Doktorum da yerleşmedir dedi faakt sonrası bana kanamaya sebep oldu. Sana tavsiyem önce gebeliği öğren, doktora görün. Gebelik varsa yerleşme dahi dese ihtimale bırakma ve progestana başlayabilir misin bunu sor. Ki zaten genelde başlar doktor. Belki de adettir bir emin oluver ne olduğuna

Cok uzuldum insallah yerlesmedir cnm kanda bakmadiklari surece bisey diemiorum ki rabbim yardimcin olsun

Canim sen yarin eczaneden bir test alip yapsan , burda bunun ne olduğunu bilmek çok zor, yerleşme kanamasıni bile farklı şekillerde yaşayan bir suru insan var, kimileri 1 damla geldi diyor, kimi 2 gun normal kanama sonra kesildi diyor, kimi bildiğin adet oluyor, stresde herseyi değiştiriyor, biraz relax ol, yarin bi idrar testi yap , benimde iki seferdir adetleri farkli siyah geliyor cok az geliyor, ama ne desem kimse dogru degerlendiremeyecek, bende gidip yarin bir test alip yapivam eczaneden, hersey tez zamanda ve hayirlisiyla olur umarım..

Dogru soyluyorsun aslinda ama bir dusuk den sonra korku oluyor yeniden yasarmiyim acaba diye bide kendimi taniyorum ilk defa boyle bisey oldu kesin normal olmayan bisey var ve benim bu yasadigim adet kanamasi olamaz yani Yarın test alsam adete 2 gün var çıkar mı acaba

Adetten 4 yada 5 gün önce oluyor yerlesme kanaması bende de olmuştu 3 gün lekelenme ama ben bilmedim adet oldum diye onemsememistim dikkat et netlestirene kadar

Adetten 4 yada 5 gün önce oluyor yerlesme kanaması bende de olmuştu 3 gün lekelenme ama ben bilmedim adet oldum diye onemsememistim dikkat et netlestirene kadar
Benim 4 5 gün once başladı lekenmelerim bugün 3 gün hala devam ediyor bakalım hayırlısı sağlık ocağına gidip kan verdim yarın sabah gidip alicam sonuçları erken olduğu için çıkmayabilir dediler 1 2 gün sonra adet günüm bakalım şimdi hamilemisiniz siz

İnşallah hamilesinizdir yok cnm düşük yaptım

Sizin durumunuz noldu merak ettim şuan aynı durumdayım bende

Merhaba ben de aynı durumdayım. Kan testi sonucunuz ne oldu?
Benim adet tarihim 1 Haziran. Ama 23 mayıstan beri lekelenme yaşıyorum kahverengi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…