Üstüne görme ? Yasayan hamileler bilgi verebilirmi ?

Kızlar merhaba çok yardıma ihtiyacım var adetime bir hafta kala silik çizgi cıktı hamileyim sandım sonra bir hafta gecikti ve pıhtılı kanamalı adet gördüm şimdide elimle arada yokluyorum şiş gibi içerisi Bi yumusaklığa çarpıyor kanamam bittikten beri 10 gündür test yapıyorum negatif cıkıyor silik dahi değil sizlerin vajina içi yumurtlama döneminde nasıl karnım çok ağrıyor ishalim 2 haftadır ve üst karnım şiş gibi mantar mı desem bilemiyorum 1 bucuk aylık olucaktı su an testte cıkar değil mi

kimsayal geçirmiş olabilirsiniz.kimyasal gebelikte çok yoğun kanama oluyor.

Yani bir bucuk aylık ta belli olurdu testte değil mi sizcede peki bu karın şişliği stres yada idrarda ufak yanma var mantar gibi şeyden olur mu

evet en doğrusunu kan verir.ne ümit ne de umutsuzluk olmasın.bence bebek ele gelmez.yarın sabah doktora gitmenizi tavsiye ederim

benimde dokununca göğüslerim de acı var.ciddi ayak üşümesi oldu.birde bugün ellerimin şiştiğini farkkettim. yumutlamamın 9. günü. o yüzden belli olmaz.sizde ne tarz belirtiler oldu yazar mısınız.ve belirtiler kaçıncı günü başlar.

Benim göğüsler normal belirti yok stresten karnım ağrıyor 2 haftadır ishalim

Bende idrar koyu ve köpüklüydü kilo almıştım 5 kilo falan sonra bel ağrısı vardı ve uykum geliyordu bunda adetten sonra kayboldu hepsi sadece karnım şiş ve strese girdikçe ağrıyor

Bende idrar koyu ve köpüklüydü kilo almıştım 5 kilo falan sonra bel ağrısı vardı ve uykum geliyordu bunda adetten sonra kayboldu hepsi sadece karnım şiş ve strese girdikçe ağrıyor

çok teşşekür ederim.benimde sırtımda ağrı var.inşallah bebektir.çünkü tüp bebek için yola çıkacağız.bir umut.peki şuan belitiler erken değil mi.

çok teşşekür ederim.benimde sırtımda ağrı var.inşallah bebektir.çünkü tüp bebek için yola çıkacağız.bir umut.peki şuan belitiler erken değil mi.
Ben su an adetimden 10 15 gün oldu testi öyle yaptım canım negatif cıkıyor kimyasal olmus olabilirim sanırım ilk basta silikti kanama sonrası gitti çizgi

Canim senin durumun noldu bende senin durumundayim 4 gun kala ayni senin attigin resim gibi basladi lutfen bilgilendir beni

Siz naptiniz durumunuz ne?
Ben regli oldum ama normalden çok farklı oldu normalde 8 gün sürer bu 6 gün sürdü kanama şeklide farklıydı ve hala belirtilerim var hafif mide bulantısı bel ağrısı göbek altında çizgi oluştu birde ama adetin 3.günü kan testim 1.20 çıktı bilemiyorum hala şüpheleniyorum

Göbek altında çizgi bende de var ama kimyasal yaşamış gibi oldum ben de 3min olamıyorum testler de negatif

Göbek altında çizgi bende de var ama kimyasal yaşamış gibi oldum ben de 3min olamıyorum testler de negatif
Kanamanın başladığı 3.gün kanda bakıldı benimde çıkmadı ama kanama kesinlikle normal regli gibi değildi ve 5 gün sürdü normalde asla böyle olmaz kimyasal düşüğümden sonraki adetim bile çok normal geldi gününde bitti belirtilerimde olunca kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…