Üstüne görme ? Yasayan hamileler bilgi verebilirmi ?

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.249
4.211
133
Mesela bn 5 6 gun suren adetim bu ay 2 gun surdu ve su gibi acik renkdi. Pembeyle basladi kirmizi oldu pembeyle bitti ama cok az ve affedim beni sadece wc girdigimde yani ped 1 tane anca dolar toplasan bu ustune gorme olabilirmi ? Migdem cok bulaniyo zaten cok gec adet oldum normalde 21. Gun suren döngum 47 48. De adet oldum ve agrisiz sizisiz suphelendim bugun ustune gorme die bisey oldugunu ögrenince merak ettim bilgi verirseniz sewinirim

Canım 47 48 gun icinde hic test yapmadin mi? :) Bu arada benim adetine yakın bi zamanda bir iki damla kahverengi lekenme olmustu sadece çok hafif bi kanamaysa bahsettiğim hamile olabilirsin degilsende bence mutlaka bi kadın doğumcuya gitmelisin

Ben aynı durumu yaşayarak öğrendim. 7 gün adetim sürer normalde. Ama 2 gün normal adet olur gibi kanama oldu. Adet sandım. Sonrasında devam etmeyince testle gebeliği öğrendim

Yaptim tabiki ama gec yumurtladigim icin negatif hep bi ihtimal dedim ustune gorme yasio olabilirmiyim dedim. Seninki yerlesme kanamasi kuzum ustune gormek arastirdim adete benziomus baya baya

Ben aynı durumu yaşayarak öğrendim. 7 gün adetim sürer normalde. Ama 2 gün normal adet olur gibi kanama oldu. Adet sandım. Sonrasında devam etmeyince testle gebeliği öğrendim
Aaa acabami dedim su an ayni bn bnmde cok 5 6 bazen daha uzun surer ama su an cok hafif ped bile bosa takiorum leke olmuo wc de peceteye gelio azcik o kadar kac gun dewam etti lekelenmen ? Kac gun sonra ögrendin ?

Yaptim tabiki ama gec yumurtladigim icin negatif hep bi ihtimal dedim ustune gorme yasio olabilirmiyim dedim. Seninki yerlesme kanamasi kuzum ustune gormek arastirdim adete benziomus baya baya
İnşallah öyledir ustune gorme de olabilir haklisin canım yumurtlama testiyle takip falan yaptin mi ?

İnşallah öyledir ustune gorme de olabilir haklisin canım yumurtlama testiyle takip falan yaptin mi ?
Ewt ovulasyon testiyle takip ettim bu ay o sekilde iki kez yumurtladigimi gordum zaten bnm suphem iki gundur migdem cok bulanio bugun cok uykum var yorgunum goguslerimde acio gitmedi adet olmama ragmen acisi bu biraz suphelendirdi bni

Aaa acabami dedim su an ayni bn bnmde cok 5 6 bazen daha uzun surer ama su an cok hafif ped bile bosa takiorum leke olmuo wc de peceteye gelio azcik o kadar kac gun dewam etti lekelenmen ? Kac gun sonra ögrendin ?
2 gün kanama. 1 gün lekelenme devam etti. Lekelenme olduğu gün test yaptım ve pozitifi gördüm. İnşaAllah senden de güzel haber alırız ❤

2 gün kanama. 1 gün lekelenme devam etti. Lekelenme olduğu gün test yaptım ve pozitifi gördüm. İnşaAllah senden de güzel haber alırız ❤
Bn bklicem hep uzuluorum cunku zaten lh testi yaptigim icin orda da cikar varsa bakalim belkide adettir emin olamiorum insallah ts ederm allah razi olsun

Ewt ovulasyon testiyle takip ettim bu ay o sekilde iki kez yumurtladigimi gordum zaten bnm suphem iki gundur migdem cok bulanio bugun cok uykum var yorgunum goguslerimde acio gitmedi adet olmama ragmen acisi bu biraz suphelendirdi bni
Benimde en büyük belirtim inanılmaz bi gogus acisiydi inşallah hamissindir bende çok merak ettim simdi güzel haberlerini bekliyorum

Bn bklicem hep uzuluorum cunku zaten lh testi yaptigim icin orda da cikar varsa bakalim belkide adettir emin olamiorum insallah ts ederm allah razi olsun
Lh da çıkmıyor herzman. Ben kaç tane yaptım elimde gebelik testi olmadığı için..hep silik çizgi vardı. Ama gebelik de varmış. Bekle bakalım hayırlsı olsun

Lh da çıkmıyor herzman. Ben kaç tane yaptım elimde gebelik testi olmadığı için..hep silik çizgi vardı. Ama gebelik de varmış. Bekle bakalım hayırlsı olsun
Nasip ya alistim zaten bklicem varsa zaten bi sekilde belirti veya bisey oluo die dusunuorum minik kndini belli edio insallah rabbim bnada ve bn gibi bekleyenlerede nasip eder

Merhaba hanımlar benimde adetime henüz 4 gün var ama suan da tuvalete gittiğimde peceteye baktigimda pembe leke oluyor koyulasirmi bilmiyorum ama göğüslerinde 1 haftadır ağrıyor yerleşme kanaması olabilirmi yardim edin lütfen ölücem meraktan

Bu arada adetim çok düzenli olur 28 günde bir hiç değişmez
Olabilir ama 3 4 gunu gecmezmis yerlesme kanamasi ve ewt adet öncesi genelde olurmus , bnada daha önce oldu lekeyle 6 gun surdu hastaneye gittim enfeksyon dediler oyuzden iki halinide dusun kuzum insallah yerlesmedir

3 yada 4 saat sonra leke kayboldu zaten kırmızıya da dönmedi pembe gibi bişeydi daha önce 19 haftalıkken bebeğimi düşürdüm ama böyle bisey ilk defa oluyor bende o yüzden biraz endişe ettim cevap verdiğiniz iicn çok teşekkür ederim

Cok uzuldum o zmn nolur nolmaz bi doktora git belki minnakin var velki enfeksyon kesin sonuc doktor

Adet agrisi yasamismiydiniz peki , adet belirtileri , qdet agrisi gibi

Leke hala devam ediyor ben bitti zannettim ama tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor ama adet kanı kesinlikle değil rengini de tam olarak bilemiyorum kahverengi pembe gibi bisey dün akşam 2 tane hastaneye gittim ama kayit bile açmadılar bana pandemi hastalarına kapatmışlar çevredeki hastaneleri bisey öğrenemedim yani yanlız doktor düşük olsa kanamaniz yoğun olur dedi. Ya yerleşme kanaması yaşıyorsunuz yada adetiniz öne gelmiş dedi yolladı beni kan tahlili bile yaptırmadım yan8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…