Canım 47 48 gun icinde hic test yapmadin mi? :) Bu arada benim adetine yakın bi zamanda bir iki damla kahverengi lekenme olmustu sadece çok hafif bi kanamaysa bahsettiğim hamile olabilirsin degilsende bence mutlaka bi kadın doğumcuya gitmelisinMesela bn 5 6 gun suren adetim bu ay 2 gun surdu ve su gibi acik renkdi. Pembeyle basladi kirmizi oldu pembeyle bitti ama cok az ve affedim beni sadece wc girdigimde yani ped 1 tane anca dolar toplasan bu ustune gorme olabilirmi ? Migdem cok bulaniyo zaten cok gec adet oldum normalde 21. Gun suren döngum 47 48. De adet oldum ve agrisiz sizisiz suphelendim bugun ustune gorme die bisey oldugunu ögrenince merak ettim bilgi verirseniz sewinirim
Ben aynı durumu yaşayarak öğrendim. 7 gün adetim sürer normalde. Ama 2 gün normal adet olur gibi kanama oldu. Adet sandım. Sonrasında devam etmeyince testle gebeliği öğrendimMesela bn 5 6 gun suren adetim bu ay 2 gun surdu ve su gibi acik renkdi. Pembeyle basladi kirmizi oldu pembeyle bitti ama cok az ve affedim beni sadece wc girdigimde yani ped 1 tane anca dolar toplasan bu ustune gorme olabilirmi ? Migdem cok bulaniyo zaten cok gec adet oldum normalde 21. Gun suren döngum 47 48. De adet oldum ve agrisiz sizisiz suphelendim bugun ustune gorme die bisey oldugunu ögrenince merak ettim bilgi verirseniz sewinirim
Yaptim tabiki ama gec yumurtladigim icin negatif hep bi ihtimal dedim ustune gorme yasio olabilirmiyim dedim. Seninki yerlesme kanamasi kuzumCanım 47 48 gun icinde hic test yapmadin mi? :) Bu arada benim adetine yakın bi zamanda bir iki damla kahverengi lekenme olmustu sadece çok hafif bi kanamaysa bahsettiğim hamile olabilirsin degilsende bence mutlaka bi kadın doğumcuya gitmelisin
Aaa acabami dedim su an ayni bn bnmde cok 5 6 bazen daha uzun surer ama su an cok hafif ped bile bosa takiorum leke olmuo wc de peceteye gelio azcik o kadar kac gun dewam etti lekelenmen ? Kac gun sonra ögrendin ?Ben aynı durumu yaşayarak öğrendim. 7 gün adetim sürer normalde. Ama 2 gün normal adet olur gibi kanama oldu. Adet sandım. Sonrasında devam etmeyince testle gebeliği öğrendim
İnşallah öyledir ustune gorme de olabilir haklisin canım yumurtlama testiyle takip falan yaptin mi ?Yaptim tabiki ama gec yumurtladigim icin negatif hep bi ihtimal dedim ustune gorme yasio olabilirmiyim dedim. Seninki yerlesme kanamasi kuzumustune gormek arastirdim adete benziomus baya baya
Ewt ovulasyon testiyle takip ettim bu ay o sekilde iki kez yumurtladigimi gordum zaten bnm suphem iki gundur migdem cok bulanio bugun cok uykum var yorgunum goguslerimde acio gitmedi adet olmama ragmen acisi bu biraz suphelendirdi bniİnşallah öyledir ustune gorme de olabilir haklisin canım yumurtlama testiyle takip falan yaptin mi ?
2 gün kanama. 1 gün lekelenme devam etti. Lekelenme olduğu gün test yaptım ve pozitifi gördüm. İnşaAllah senden de güzel haber alırız ❤Aaa acabami dedim su an ayni bn bnmde cok 5 6 bazen daha uzun surer ama su an cok hafif ped bile bosa takiorum leke olmuo wc de peceteye gelio azcik o kadar kac gun dewam etti lekelenmen ? Kac gun sonra ögrendin ?
Bn bklicem hep uzuluorum cunku zaten lh testi yaptigim icin orda da cikar varsa bakalim belkide adettir emin olamiorum2 gün kanama. 1 gün lekelenme devam etti. Lekelenme olduğu gün test yaptım ve pozitifi gördüm. İnşaAllah senden de güzel haber alırız ❤
Benimde en büyük belirtim inanılmaz bi gogus acisiydi inşallah hamissindir bende çok merak ettim simdiEwt ovulasyon testiyle takip ettim bu ay o sekilde iki kez yumurtladigimi gordum zaten bnm suphem iki gundur migdem cok bulanio bugun cok uykum var yorgunum goguslerimde acio gitmedi adet olmama ragmen acisi bu biraz suphelendirdi bni
Lh da çıkmıyor herzman. Ben kaç tane yaptım elimde gebelik testi olmadığı için..hep silik çizgi vardı. Ama gebelik de varmış. Bekle bakalım hayırlsı olsunBn bklicem hep uzuluorum cunku zaten lh testi yaptigim icin orda da cikar varsa bakalim belkide adettir emin olamioruminsallah ts ederm allah razi olsun
Col degil agrim bnm ama hassas insallahhhhhBenimde en büyük belirtim inanılmaz bi gogus acisiydi inşallah hamissindir bende çok merak ettim simdigüzel haberlerini bekliyorum
Nasip ya alistim zaten bklicem varsa zaten bi sekilde belirti veya bisey oluo die dusunuorum minik kndini belli edio insallah rabbim bnada ve bn gibi bekleyenlerede nasip ederLh da çıkmıyor herzman. Ben kaç tane yaptım elimde gebelik testi olmadığı için..hep silik çizgi vardı. Ama gebelik de varmış. Bekle bakalım hayırlsı olsun
Olabilir ama 3 4 gunu gecmezmis yerlesme kanamasi ve ewt adet öncesi genelde olurmus , bnada daha önce oldu lekeyle 6 gun surdu hastaneye gittim enfeksyon dediler oyuzden iki halinide dusun kuzum insallah yerlesmedirBu arada adetim çok düzenli olur 28 günde bir hiç değişmez
Cok uzuldum o zmn nolur nolmaz bi doktora git belki minnakin var velki enfeksyon kesin sonuc doktor3 yada 4 saat sonra leke kayboldu zaten kırmızıya da dönmedi pembe gibi bişeydi daha önce 19 haftalıkken bebeğimi düşürdüm ama böyle bisey ilk defa oluyor bende o yüzden biraz endişe ettim cevap verdiğiniz iicn çok teşekkür ederim
Ben aynı durumu yaşayarak öğrendim. 7 gün adetim sürer normalde. Ama 2 gün normal adet olur gibi kanama oldu. Adet sandım. Sonrasında devam etmeyince testle gebeliği öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?