- 4 Aralık 2022
- 698
- 884
- 35
Allah im bütün dualarınızı kabul etsin.Okuyorum şimdi sizin için.Allah darlık vermesin.
Dualarınız kabul olsun. Okudum.
Benim duam, gönül muradıma kavuşmak. Amin amin amin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah im bütün dualarınızı kabul etsin.Okuyorum şimdi sizin için.Allah darlık vermesin.
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah im bütün dualarınızı kabul etsin.Okuyorum şimdi sizin için.
sizin için okudum. Allah kabul etsin. benim duam da sevdiğimin bana dönmesi.. teşekkür ederim..Allah im bütün dualarınızı kabul etsin.Okuyorum şimdi sizin için.
Ben de sizin için okudum.sizin için okudum. Allah kabul etsin. benim duam da sevdiğimin bana dönmesi.. teşekkür ederim..
Okudum Allah kabul etsin Rabbim gönlünüze göre versin amin.huzur versin size ve ailenize.Ben de sizin için okudum.
Benim duam ve dileğim ise annem ve yeğenim için.. inşallah hayatlarında tüm sıkıntılardan ve kardeşimden kurtulurlar, mutlu bir hayatları olur.
Okudum Allah kabul etsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah olsunOkudum Allah kabul etsin Rabbim gönlünüze göre versin amin.huzur versin size ve ailenize.
Sevdiğim adamdan Hayırlı sağlıklı bir erkek evladım olması için ve mutlu huzurlu olmak kızım ve yeni esimle bir ömür..dua edermisiniz Allah kabul eylesin. Amin
Okudum rabbim gönül muradınıza kavuştursun inşallah..Allah darlık vermesin.
Sizin için okudum benim duam babamın iyilesmesiAllah darlık vermesin.
Okudum rabbim gönül muradınıza kavuştursun inşallah..
Çok sevdiğim iki yakınımın yuvası dağılmak üzere rabbim sıkıntılarını çözsün inşallah (Hatice ve Cemal) kardeşimizin niyetine okursanız çok mutlu olurum.
Bir yanlışlık olmuş iyi de olmuş iki yerden nasipmiş bu duayı almak.Sizin için okudum benim duam babamın iyilesmesi
Rabbim sağlıcakla kolaylıkla geçirsin tüm sınavlarınizdan.Bir yanlışlık olmuş iyi de olmuş iki yerden nasipmiş bu duayı almak.
İki arkadaşım için de okudum Allah kabul etsin. Rabbim şifa versin.
Rabbim daim eylesin.
Pazar günü sınavım var,duam bu sınavları geçmek. Amin.
Sizin için okudum benim duam babamın iyiles
Rabbim babanıza da kardeşime de şifa versin en tez zamanda Dua ettim Rabbim kabul etsinSizin için okudum benim duam babamın iyilesmesi
Rabbim yuvalarına huzur muhabbet versin.Kalpleri birbirine kördüğüm olsun çözemesin kimse.Okudum Rabbim kabul etsinOkudum rabbim gönül muradınıza kavuştursun inşallah..
Çok sevdiğim iki yakınımın yuvası dağılmak üzere rabbim sıkıntılarını çözsün inşallah (Hatice ve Cemal) kardeşimizin niyetine okursanız çok mutlu olurum.
İnşallah tez zamanda iyileşirler ben şu an uygun durumda değilim bitince hastaligim kardeşinize ayetel kursu okuyacagimBenim dileğim kız kardeşimin en tez zamanda sağlıcakla afiyetle kalıcı şifa ile taburcu olup yuvamıza gelmesi.Rabbim dileğimi kabul etsin
Çok teşekkür ederimİnşallah tez zamanda iyileşirler ben şu an uygun durumda değilim bitince hastaligim kardeşinize ayetel kursu okuyacagim
Rabbim tezden şifasını nasip eylesin inşallah L Leblebi112 sizin için okudumÇok teşekkür ederim
Rabbim tezden şifasını nasip eylesin inşallah L Leblebi112 sizin için okudum
Benim duam en kısa zamanda sağlıkla, afiyetle bebeğimin olması inşallah (ismim Özlem)
Sizin için 3 Ayetel kürsi okudum.Rabbim duanızı en güzel haliyle kabul etsin.Okudum, Rabbim kabul etsin.
Benim duam; en kisa zamanda, hayirlisiyla ve kolaylikla gonlume gore biriyle hayatimi birlestirmek, uzerimdeki agirligin kalkmasi, islerimin acilmasi. hayirli olani kolaylikla kabul etmek
Sizin için 3 Ayetel kürsi okudum.Rabbim duanızı en güzel haliyle kabul etsin.
Benim duam çocuklarımın hayırlıların en kolayı en güzeliyle yolları bahtları açık olsun.
Rabbim onlara sağlıklı başarılı imanlı uzun ,mutlu bereketli çok güzel ömür versin anne babasıyla ve sevdikleriyle birlikte inşaAllah
Sizin için 3 ayetel kürsi okudum Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah.1 ayetel kursi, 1 fatiha okudum. Rabbim duanizi kabul etsin
Benim duam; uzerimdeki agirligin kalkmasi, kapali kapilarin acilmasi, hayirli olanin bana kolaylasmasi