• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üsttekinin hayırlı dileği için bir Ayetel Kürsi ❤

Sizin için okudum. Rabbim sıkıntılarınızı gidersin inşallah. Benim duam kardeşlerimin babamın ve annemin sağlığına kavuşması. Kalbimden geçen bir niyetim var onun hayırla en kısa zamanda olması. Eşimin sağlık sorunlarının şifa bulması ve hayırlı bir iş istiyorum. Dua edenden Allah razı olsun
Okudum sizin için bağışladım. Rabbim bu güzel kandil günü kabul buyursun.Aminn.

Benim de duam kimseye el açmadan tüm borçlarımdan kurtulmak.Aileme de destek olabilmek,afiyetle kolaylıkla içinde bulunduğumuz süreci kolaylıkla atlatmak. Aminn.

Okudum sizin için bağışladım. Rabbim bu güzel kandil günü kabul buyursun.Aminn.

Benim de duam kimseye el açmadan tüm borçlarımdan kurtulmak.Aileme de destek olabilmek,afiyetle kolaylıkla içinde bulunduğumuz süreci kolaylıkla atlatmak. Aminn.
Sizin icin okudum . Allah kabul etsin.
Benim niyetim , kizimin girecegi hafta sonu denemelerinden yuksek puan almasi😊

Okudum Rabbim gönlündekini kolaylıkla ulaşabilmesi nasip etsin
Benim duam evinizi üzerimize alabilmek ..

Okudum rabbim kabul etsin inşallah✨🤲

Hamileyim; duam bebeğimi sağlıkla, kolaylıkla, afiyetle kucağıma almak. (İsmim Özlem)
Niyetin için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
Benim niyetim babamın kanseri yenmesi

Okudum ❤️ Allahım şifasını versin insallah ya Şafii ismiyle

Benim duam niyetim borçlarım dan kurtulmak..
Okudum niyetiniz için. Rabbim tez zamanda borçlarınızdan kurtulmayı nasip etsin kardeşim Amin.

Benim duam da evlilik aşamasını ve sonrasını kolaylıkla,afiyetle,ailelerimizin de arasında sıcaklık olarak neşe içinde atlatıp,güzel huzurlu bir yuva kurabilmek. Amin.

Back