Üsttekinin hayırlı dileği için bir Ayetel Kürsi ❤

okudum allah kabul etsin,

benim duam eşimin bir an evvel sağlıkla ayağa kalkabilmesi eski sağlığına kavuşması kemiklerinin kolaylıkla kaynaması sinirlenirinin geri gelmesi yataktan kalkabilmesi ❤️

Okudum, Allahim kocanizi bagislasin, acilen sifasini, eski sagligini versin insallah🙏🏻

Duam; kalbimin hayirli olana meyletmesi, hayirli olana sevgimin artip, hayirsizdan sogumam. Kalbimdeki duamin en kisa zamanda, hayirlisiyla ve kolaylikla kabul olmasi🙏🏻❤️

Okudum, Allahim kocanizi bagislasin, acilen sifasini, eski sagligini versin insallah🙏🏻

Duam; kalbimin hayirli olana meyletmesi, hayirli olana sevgimin artip, hayirsizdan sogumam. Kalbimdeki duamin en kisa zamanda, hayirlisiyla ve kolaylikla kabul olmasi🙏🏻❤️
Sizin için Okudum Allah kabul eylesin
Benim duam oğlumun gireceği sınavlardan yüksek başarı elde etmesi ve ve bu başarı onun için hayırlı güzel kapalı açması sağlıklı huzurlu mutluluklar bollukla bereketle beraber inşallah

sizin için okudum, Allah kabul etsin 🤲 inşaAllah oğlunuz yüksek puan alır hayırlı güzel yerlere gelir mutlulukla bollukla başarıyla 🌺
Rabbimden benim için hayırlısını bana göstermesini vermesini istiyorum ❤️ benim için hayırsız olanları uzaklaştırsın benden 🤲

sizin için okudum, Allah kabul etsin 🤲 inşaAllah oğlunuz yüksek puan alır hayırlı güzel yerlere gelir mutlulukla bollukla başarıyla 🌺
Rabbimden benim için hayırlısını bana göstermesini vermesini istiyorum ❤️ benim için hayırsız olanları uzaklaştırsın benden 🤲

Okudum, Rabbim kabul etsin.

Benim duam; hayirli olana sevgimin artmasi, kolaylikla nasip olmasi, hayirsiz olandan uzaklasmak🙏🏻

X