Sizin için okudum.Sizin için okudum Rabbim aklınızdan kalbinizden geçen ne dileğiniz varsa nasip etsin inşaallah
Adım yağmur hayırlısıyla iş bulmam için dua ederseniz sevinirim
Sizin için okudum.
Bana da bu yıl veterinerlik fakültesini kazanmam için dua eder misiniz?
Okudum. Allah niyetini kabul etsin. Benim niyetim derslerimde basarili olabilmekSizin icin okudum, insallah hayirlisiyla veteriner olursunuz da, o canlara yardim edersiniz. Benim de hayvan canim oldugu icin, veterinerlik gozumde cok degerli bir meslek.
Ben de basimdaki sikintilardan kurtulmak, hayirli, bereketli bir is bulmak ve gonlume gore biriyle tanismak icin duanizi bekliyorum. Simdiden Allah razi olsun.
Size de dua ettim inşallah her birimizin hem başkaları için ettiği hem de kendimize ettiğimiz dualar ayrı ayrı kabul olurSizin icin okudum, insallah hayirlisiyla veteriner olursunuz da, o canlara yardim edersiniz. Benim de hayvan canim oldugu icin, veterinerlik gozumde cok degerli bir meslek.
Ben de basimdaki sikintilardan kurtulmak, hayirli, bereketli bir is bulmak ve gonlume gore biriyle tanismak icin duanizi bekliyorum. Simdiden Allah razi olsun.
Size de dua ettim inşallah her birimizin hem başkaları için ettiği hem de kendimize ettiğimiz dualar ayrı ayrı kabul olur
Canim sirada ben vardimBen de tekrar okudum sizin icin, Rabbim hayirlisiyla tez zamanda kabul etsin
Rainy,okudumOkudum. Allah niyetini kabul etsin. Benim niyetim derslerimde basarili olabilmek
Canim bende okudum. Allah gonlune gore bir ev versin inşallahRainy,okudumAllah çabalarının karşılığını dilediğince versin,derslerinde başarılar dilerim.
Benim dileğim de ; enn kısa sürede yaşadığım yerden sevebileceğim, uygun şartları olan,lokasyonu güzel ,balkonu olan bir kiralik ev bulabilmek
Canim bende okudum. Allah gonlune gore bir ev versin inşallah
Okudum dua ettim canimUstte karisiklik olmus, hak gecmesin diye 2 defa okudumRabbim kabul etsin.
Benim duam: hayirli, bereketli, beni mutlu edecek yeni bir is ve gonlume gore bir ask
Sizin için okudum inşallah daha mutlu olursunuz, Allah şifa versin.Okudum.Üstteki tüm üyelerin Allah gönlüne göre versin inşallah.
Benim de duam;ruhsal sıkıntılarımdan kurtulup daha iyi ,daha mutlu olmak
Okudum canim Allah dilegini kabul etsin.Sizin için okudum inşallah daha mutlu olursunuz, Allah şifa versin.
Benim uzun zamandır çok istediğim bir dileğim var bu hafta içinde inşallah kabul olur.
okudum.
Okudum canim.Okudum, Rabbim kabul etsin.
Benim duam; aski bulabilmekve sikintilarimdan kurtulmak.
Okudum. İnşallah çok başarılı olursunuz.Okudum canim.
Benim niyetim derslerimde basarili olabilmek
Ben de sizin için okudum. Ne derdiniz veya dileğiniz varsa Allah yardımcınız olsun.Okudum. İnşallah çok başarılı olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?