okudum inşallah dileğiniz kabul olur
benim dileğimde ev ve bebek sahibi olmak hayırlısıyla
Sizin icin okudum . Allah dualarımızı kabul etsin inşallahSizin için okudum. Allah inşallah hayırla sağlıkla ev ve bebek nasip etsin size.
Bu sene içinde,istediğim yere atanmayı diliyorum İNŞALLAH
Sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah@Cilvelikedi Sizin için okudum, Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Bu ay içinde iki küçük operasyon geçireceğim, operasyon sırasında ve sonrasında sıkıntı yaşamamayı diliyorum
Sizin için okudum rabbim dileğinizin şükrünü yaşatsın inşaAllahSizin için okudum Allah kabul etsin inşallah
duam Allah’ım senden tek bir isteğim var onu bana tez vakitte yaşat. Amin
Sizin için okudumSizin için okudum rabbim dileğinizin şükrünü yaşatsın inşaAllah
sizin için okudumBir bebek bekliyorum. Eşimle aramız çok kötü. Boşanmayı bebeği aldırmayı istiyor. Bu hale nasıl geldik bilmiyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ne annemi ne babamı ne de eşimi kendime yakın hissedemiyorum. O kadar kimsesiz bir insan kaldım ki bazen ölsem ne iyi olur diye düşünmeye başladım. Bu düşünce beynime yerleşecek diye çok korkuyorum. Benim için bir dua eder misiniz? Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Sizin için okudum. Inşaallah tez zamanda hayırla sonuçlanır dileğiniz.sizin için okudum
sanırım diğer konunuzuda okumuştum rabbim gönlünüzdekini nasip etsin sizi feraha çıkarsın inşallah
Sizin için okudum. İnşaallah dilediğiniz gibi geçer eskisinden de daha iyi olursunuzFreddy Sizin için okudum, duanız hayırlısıyla kabul olsun inşallah.
Yarın küçük bir operasyon geçireceğim, iyi geçmesini ve sonrasında da sıkıntı yaşamamayı, sonucunun da temiz olmasını diliyorum.
Sizin için okudum. Okuyan herkesin yüreğine sağlık :)Freddy Sizin için okudum, duanız hayırlısıyla kabul olsun inşallah.
Yarın küçük bir operasyon geçireceğim, iyi geçmesini ve sonrasında da sıkıntı yaşamamayı, sonucunun da temiz olmasını diliyorum.
Sizin icin okudum allah kabul etsinSizin için okudum. Okuyan herkesin yüreğine sağlık :)
Sizin icin okudum allah kabul etsinOya sizin için okudum Rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin
Size okudum allah kabul etsinAllah herkesin gönlüne göre versin sıkıntı yaşayanlar için okudum
Size okudum allah kabul etsin inşallahSize okudum allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsinSize okudum allah kabul etsin inşallah
sizin için okudum Allah kabul etsin inşallah.Okudum Allah kabul etsin
Hayırlı sagliklı bebegimin olması icin dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?