- 8 Mart 2019
- 136
- 81
- 42
Sizin icin 7 tane okudum Allah gonlumuze gore versin,bende transfer oldum sıkı sıkı tutunsun insallahSizin için 5 tane okudum.Gönlünüzdeki duanız hayırlısıyla kabul olsun inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin 7 tane okudum Allah gonlumuze gore versin,bende transfer oldum sıkı sıkı tutunsun insallahSizin için 5 tane okudum.Gönlünüzdeki duanız hayırlısıyla kabul olsun inşAllah
Sizin icin 7 tane okudum Allah gonlumuze gore versin,bende transfer oldum sıkı sıkı tutunsun insallah
sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahSizin için 7 tane okudum Rabbim inşAllah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder size
İnşAllah bana da sağlıklı hayırlı bir evlat verir Rabbim tez vakitte.. Eşime de işiyle ilgili hayırlı haberler
sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Yine sizin icin okumusum :) iki konuda da alt ust gelmisiz.. umarim dilekleriniz kabul olurSizin için okudum. Allah dileğinizi kabul etsin inşallah.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin dualarınızı inşallahYine sizin icin okumusum :) iki konuda da alt ust gelmisiz.. umarim dilekleriniz kabul olur
Sizin için 3 tane okudum.Allah kabul etsin inşAllahsizin için okudum Rabbim kabul etsin dualarınızı inşallah
Duanız dileğiniz kabul olsun inşallah:)Sizin için 3 tane okudum.Allah kabul etsin inşAllah
Bende sizin için 3tane okudum inşallah Rabbim gönlünüzun muradını nasip eder hayırlısıylaDuanız dileğiniz kabul olsun inşallah:)
Sizin için 3 tane okudum.
Anneniz en kısa zamanda iyileşir inşallah sizin için okudumBende sizin için 3tane okudum inşallah Rabbim gönlünüzun muradını nasip eder hayırlısıyla
Bende kanser hastası annem için şifa diliyorum Rabbim hayırlısıyla sifasini versin mucizeler yaratsın inşallah Safilerin yüzü suyu hürmetine
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahAnneniz en kısa zamanda iyileşir inşallah sizin için okudum
Sizin için okudum. Rabbim kabul etsin inşallahsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Bende sizin için okudum mevlam kabul etsinSizin için okudum. Rabbim kabul etsin inşallah
Bende sizin için 3tane okudum inşallah Rabbim gönlünüzun muradını nasip eder hayırlısıyla
Bende kanser hastası annem için şifa diliyorum Rabbim hayırlısıyla sifasini versin mucizeler yaratsın inşallah Safilerin yüzü suyu hürmetine
Sizlerin niyetine 3er tane okudum Rabbim dualarinizi kabul etsinK kararsiz4300 sizin niyetinize okudum Rabbim gonlunuzden gecen dualari tez vakitte en hayirli sekilde kabul eylesin insallah ☘
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallahSizlerin niyetine 3er tane okudum Rabbim dualarinizi kabul etsin
Sizin için okudum.Allah kabul etsinsizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Sizin için 3 tane okudum.Rabbim kabul etsin inşAllah.Sizin için okudum.Allah kabul etsin
Sizin icin okudum. Allah kabul etsinSizin için 3 tane okudum.Rabbim kabul etsin inşAllah.
Sizin icin okudum. Allah kabul etsin