- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.864
- 50
Sizin için 3 tane okudum.Rabbim duanızı kabul etsin inşAllah.
Ben de sizin için 3 tane okudum. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için 3 tane okudum.Rabbim duanızı kabul etsin inşAllah.
sizin için okudum. Rabbim kabul etisn insallahBen de sizin için 3 tane okudum. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah.
3 tane senin niyetin için okudum allah kabul etsinsizin için okudum. Rabbim kabul etisn insallah
Ben de sizin için 3 tane okudum. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah.3 tane senin niyetin için okudum allah kabul etsin
Sizin için 5 tane okudum. Allah dualarınızı kabul etsin.Benim içinde dua eder misiniz
Ayyy Allah razı olsun sizden birilerinin benim için dua etmesi ne kadar huzur vericiSizin için 5 tane okudum. Allah dualarınızı kabul etsin.
Bende sizin için 5 tane okudum Allah kabul etsin gönlünüzden geçenleri hepimizin inşallahSizin için 5 tane okudum. Allah dualarınızı kabul etsin.
Bende sizin için 5 tane okudum Allah kabul etsin gönlünüzden geçenleri hepimizin inşallah
3 tane okudum ,Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin inşallahSizin için 7 tane okudum Allah kalbinizden geçenlerin tez vakitte şükür duasını etmeyi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunSizin için 7 tane okudum Allah kalbinizden geçenlerin tez vakitte şükür duasını etmeyi nasip etsin inşallah
3 tane okudum ,Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısıyla versin inşallah
Sizin için 3 tane okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin.3 tane okudum sizin için Allah gönlünüzden geçenleri kabul etsin inşAllah
Sizin için 3 tane okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin.
Sizin için 3 tane okudum.Rabbim duanızı kabul etsin inşAllah.Sizin için 3 tane okudum. Rabbim gönlünüzün muratlarını nasip etsin inşallah
Sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualariniziSizin için 3 tane okudum.Rabbim duanızı kabul etsin inşAllah.
Bende sizin dualarınız kabul olması niyetiyle okudum Rabbim inşallah kabul eder..Benim için okuyacak arkadaşım rica edersem bebeğimi sağlıkla kucağıma almam için niyet eder misinSizin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah dualarinizi
Allah Hayırlı sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah okudum 7 taneBende sizin dualarınız kabul olması niyetiyle okudum Rabbim inşallah kabul eder..Benim için okuyacak arkadaşım rica edersem bebeğimi sağlıkla kucağıma almam için niyet eder misin
Sizin icin okudum 7 tane rabbim gonlunuzden geçeni nasip etsinAllah Hayırlı sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah okudum 7 tane
Sizin hayırlı dileklerinize en tez zamanda kavuşmanız niyeti ile 7 kere okudum Rabbim mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bereketli ömürler versinSizin icin okudum 7 tane rabbim gonlunuzden geçeni nasip etsin