Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum Allah kabul etsin. Insallah kolaylikla saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Amin.Rabbim ne dileğiniz varsa kabul etsin bir tanede ben okudum.
Benim içinde okurmusunuz doğum korkusu yaşıyorum bu korkuyu yenmeme Rabbim yardım etsin.Amin
Sizin için okudum gönlünüzdeki dualar kabul olsun inşSizin icin okudum Allah kabul etsin. Insallah kolaylikla saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz. Amin.
Okudum, ALLAH dualarımızı kabul etsin.
kızlar yardım eder misiniz ?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kizlar-yardim-edebilir-misiniz.1080741/
Yarınki sınavım için dua eder misiniz
okudum. inşallah kolaylıkla verirsiniz sınavınızı. hem bu dünyada hem ahirette
*ben de babamın işlerinin ve moralinin düzelmesi için dua isteyeceğim.
Rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayirli eylesin. Hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin insallah. Okudum. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Hayırlı, sağlıklı sıhhatli uzuunnn yıllar mutluluk, huzur, sıhhat, hayır ve başarılarına şahit olacağımız evlatlara gebe kalmayı ve bir an evvel eski sağlığıma kavuşmam icin dua eder misiniz ?
Okudum sizin adınıza inş hayırlı olur herşey
Bana okuyacak arkadaşım sağlıklı sıhhatli bi şekilde Doğum yapmayı sağlıklı evlada sahip olmam için okuyabilirmi
Okudum Allah kabul etsin acil sifalar diliyorumRabbim hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin inşallah duamızı okudum rabbime emanet
Benim için okuyacak olan arkadaş yarın kardeşim(mehmet) ameliyata giricek hayırlısıyla çıkıp şifasına kavuşması niyetiyle okursa çok sevinirim..
Sizin icin okudum Rabbim dualarinizi kabul etsin insallahOkudum Allah kabul etsin acil sifalar diliyorum
Sizin için okudum, Allah tez zamanda hayırlı bir bebek sahibi olmayı nasip etsin.Benim için okuyacak arkadaş da, babam yarın endoskopiye girecek, onun için duanı bekliyorumSizin icin okudum Rabbim dualarinizi kabul etsin insallah
Benim icin okuyacak arkadasim hayirli saglikli salih bir erkek evlat sahibi olmam için okur musun ismim Büşra
Sizin için okudum, Allah tez zamanda hayırlı bir bebek sahibi olmayı nasip etsin.Benim için okuyacak arkadaş da, babam yarın endoskopiye girecek, onun için duanı bekliyorum
Sizin için okudum rabbim hayırla sağlıkla mutlulukla yavrunuzu kucağınıza almayı büyütmeyi nasip eylesinokudum allah şifa versin
benim için okuyacak arkadaş hayırlı sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı sıhhatli evladıma kavuşmam için okuyabilirmi
Okudum.Rabbim işlerinizde kolaylık,yuvanızda huzur mutluluk ve hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inşallahSizin için okudum rabbim hayırla sağlıkla mutlulukla yavrunuzu kucağınıza almayı büyütmeyi nasip eylesin
Benim için okuyacak arkadaş işlerimizin bereketli olup hayırlısıyla bir ev alıp eşimle evlatlarimla sağlıklı mutlu huzurlu imanla yaşamak nasip olsun inşallah