Okudum Allah kabul etsin
Taşınmak için dua ederse alttaki üye çok sevinirim
Okudum. Allah kabul eder inşallah.
Sevdiğime kavuşmak için ailemin rızasını alabileyim diye okur musunuz lütfen. Allah razı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Allah kabul etsin
Taşınmak için dua ederse alttaki üye çok sevinirim
Okudum Allah kabul etsin inşallah
Benimde ikili testim sıkıntılı çıktı fetal dna yaptırdım inşallah sonuçlar temiz çıkar sapasağlıklı bebeğim olur
Okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahinşallah sağlıcakla alın kucağınıza çocuğunuzu.Dua ettim Allah kabul etsin inşallah.Benim duam bebek düşünüyoruz sağlıcakla yakın zmaanda,hayırlı evladımın olması..:)
Sizin icin okudum rabbim kabul etsinOkudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Benim dua'm çalıştığım iş yerinde huzurla,sağlıkla,kavgasız,stressiz çalışabilmek inşallah.Okuyandan Allah razı olsun
Iyi de sira bende? ustteki uye benimAmin.Kendimi güvende ve huzurlu hissedemiyorum bir türlü.Alttaki üye benim bu durumumun düzelmesi için dua edebilir mi?
duanız nedir?Iyi de sira bende? ustteki uye benim
okudum huzurla çalışacağınız bir yere atamanız çıkar inşallah hayırlısıylaG GabrielOEmers sizin için okudum. Allah kabul etsin inş.
Bana okuyan arkadaşta hayırlısıyla atanmam için okursa çok sevinirim.
Epey Zaman olmus ama sizin icin okudum Rabbim is hayatinizda ve ozel hayatinizda basarilar ihsan eylesin insallah gönlünüzün muradini versin❤Pazartesi iş yerine gücümü toparlayıp gitmek için dua edebilir mi alttaki üye?
Sizin icin de okudum. Rabbim kardeşiniz icin enn hayirli ne ise onu yaşamayı nasip etsin gönlünün muradini versin maddi manevi feraha cikarsin inşallah❤Arkadaşlar iyi akşamlar önce rabbim sonra sizlerin duaları sayesinden minik bir kızım var ve 1 yaşına girecek Allah’ın izni ile rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin evlat kokusunu eksik etmesin. Sizin dualarınıza yine ihtiyacım var kardeşimin adı duygu üniversiteyi bitirdi kardeşimin rızkı için dua edermişsiniz kardeşime. Şu an yüksek lisans yapmak istiyor hakkında iş hayırlı ise işe girmeyi okumak ise okulda kalması için dua edermisiniz çok ihtiyacımız var. Maddi durum olarak da ailem sıkıntı da dualarınızı eksik etmeyin
Okudum.Rabbim duanızı hayırla kabul etsin inşallahSizin icin de okudum. Rabbim kardeşiniz icin enn hayirli ne ise onu yaşamayı nasip etsin gönlünün muradini versin maddi manevi feraha cikarsin inşallah❤
Benim icin okuyacak olan arkadasim İsmim Busra duam ise en kisa zamanda öncelikle saglikli ve hayirli olmasi dileğiyle kizima sahip cikacak salih bir erkek evlat sahibi olmak. Okuyan arkadasim Allah senden razi olsun Rabbim herseyi gönlünce yasatsin insallah :)❤