Sizin için okudum ,Rabbim gönlüzdeki duayı yaşatsın.
Amin ecmain sizin icin okudum.Sizin icin okudum Rabbim niyetinizi kabul etsin.
Hayirlisyla transferimin tutmasini hayirli ve saglikli bir hamilelik gecirebilmemi ve hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getirebilmemi nasip eyle Ya Rabbi..
Okudum canım rabbim kabul etsin aminAlttaki arkadasim hayirli imanli ahlakli saglikli vatana millete dini mubini islama ana babasina faydali bir evladim olmasi icin okur musun
Ben de sana okudum cnm Allah kabul etsinOkudum canım rabbim kabul etsin amin
Sizin için okudum.Allah ailenizin kalbini yumuşatsın,hayırlı bir yuva kurmanızı nasip etsin.Rabbim ailemin kalbini yumusatsin en kisa zaman da sevdigimle huzurlu saglikli yuvamı kurabileyim
Amin. Benim icin dua eder misin
Allah kabul etsin inşallahSizin için okudum.Allah ailenizin kalbini yumuşatsın,hayırlı bir yuva kurmanızı nasip etsin.
Senin icin okudum allahim dualarinizi kabul etsin.Allah kabul etsin inşallah
üstteki arkadaşım senin için okudum.
Rabbim gönlündeki muradı hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..
bebeğim olması için okur musun ?
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla yuva kurmanı ve evlat sahibi olmanı nasip etsin inşallah.Allah size sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah tez vakitte sizin için okudum.
Bana da tez vakitte hayırlısıyla yuvamı kurmam ve evlat sahibi olmam için dua eder misiniz
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla yuva kurmanı ve evlat sahibi olmanı nasip etsin inşallah.
Duam : RabbimEses07 arkadaşımıza en yakın zamanda sağlıklı sıhhatlı bir evlat nasip , Bilgece arkadaşımı doğumda bir avazda bebeğini kucağına almasını nasip et. Aminnn
Mathilda MAe inşallah en kısa zamanda güzel bir yuvan ve hayırlı bir evladın olur.
Ben de üzüntülerimden kurtulmak istiyorum.
Mathilda MAe inşallah en kısa zamanda güzel bir yuvan ve hayırlı bir evladın olur.
Ben de üzüntülerimden kurtulmak istiyorum.
Canetti arkadasim uzuntulerinden tez zamanda kurtulsun insallah
1 ayetel kursi okudum
Benim duam da yarin guzel haberler alip bebegime kavusmak
Allah razi olsunBen de size 1 ayet-el kürsü okudum inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınız bebeğinize kavuşursunuz amin
Sizin için okudum.Allah dualarınızı yaşatsın.Ben de size 1 ayet-el kürsü okudum inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınız bebeğinize kavuşursunuz amin
Ben de sizin icin okudum.Allah gonlunuzun muradini versinSizin için okudum.Allah dualarınızı yaşatsın.