- 4 Şubat 2017
- 709
- 661
Sizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
Altaki arkadasim benim gönlümde olan duam var onun icin dua edersen cok sevinirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsin.sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah
Okudum rabbim en hayırlı şekilde kabul etsin insallahSizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsin.
Altaki arkadasim benim gönlümde olan duam var onun icin dua edersen cok sevinirim :)
Amin insallah sagol bende senin icin okudum rabbim seninde dualarini en hayirli sekilde nasip etsin sana :)Okudum rabbim en hayırlı şekilde kabul etsin insallah
Sizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin. V. Bende 4.tupbebege basliyorum Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin.Amin insallah sagol bende senin icin okudum rabbim seninde dualarini en hayirli sekilde nasip etsin sana :)
Bende senin icin okudum rabbim en hayirli sekilde anne olmayi nasip etsin sanaSizin için okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin. V. Bende 4.tupbebege basliyorum Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin.
Bende senin icin okudum rabbim en hayirli sekilde anne olmayi nasip etsin sana
Allah razi olsun canim bende senin icin okudum rabbim dualarini en güzel ve en hayirli sekilde kabul etsin :)Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Allah razi olsun canim bende senin icin okudum rabbim dualarini en güzel ve en hayirli sekilde kabul etsin :)
sizin için okudum Rabbim duanızı gönlünüzden geçtiği gibi nasip etsin inşallahsees, size denk geldi yine :) okudum, dua ettim. Kalbinizden geçen dualarınız kabul olsun inşallah, sağlık, huzur versin Rabbim.
Eski iş yerinden alacağımın gelmesi ve hayırlı bir işe girmek dileğim..
Sizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsinBende sizin için okudum Rabbim duanızı kabul etsin inşallah..
Bende sizin icin okudum allah kabul etsinSizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsin
Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin banada dua edermisin :)
Bende senin icin okudum rabbim kabul buyursunBende sizin icin okudum allah kabul etsin
sana okudum canım Rabbim kabul etsin duanı yaşatsın hayırlısıyla inşallahBende senin icin okudum rabbim kabul buyursun
Altaki arkadasim gönlümdeki dua icin bana dua edermisin?
Canim ayetel kürsü fatiha ve ihlas okudum sanasana okudum canım Rabbim kabul etsin duanı yaşatsın hayırlısıyla inşallah
sizin niyetinize okudum arkadaşımCanim ayetel kürsü fatiha ve ihlas okudum sana
Altaki arkadasim gönlümdeki duam icin banada dua edermisin?
Allah gönlünün muradini versin okudum. Ayetel, fatiha, İhlas. Alttaki arkadaşım benim için okuyabilir mi?sizin niyetinize okudum arkadaşım
Alttaki arkadaşım gönlümdeki için dua eder misin?
Bende senin icin ayetel kürsü fatiha ihlas okudum rabbim kabul etsin :)Allah gönlünün muradini versin okudum. Ayetel, fatiha, İhlas. Alttaki arkadaşım benim için okuyabilir mi?