- 11 Aralık 2010
- 326
- 146
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin inşallah
Sizin içinn okudum Allah kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum ALLAH kabul etsin inşallah
Sizin içinn okudum Allah kabul etsin inşallah
sizin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünüzden geçenler hayırlısıyla nasip olsun inşallahSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin gönlünüzden geçenler hayırlısıyla nasip olsun inşallah
Sizin icin okudum. Allah kabul etsin insallah
sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallahSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum ALLAH kabul etsinsizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sizin icin okudum. Rabbim hayirlisila kabul buyursun gönlündekileri.Sizin için okudum ALLAH kabul etsin
sizin için okudum. Rabbimiz kabul eder dilerim.Sizin icin okudum. Rabbim hayirlisila kabul buyursun gönlündekileri.
Allah razi olsun. Amin inşallah. Bende senin için okudum rabbim kabul etsin hayirlisila dualarimizi.sizin için okudum. Rabbimiz kabul eder dilerim.
Allah razi olsun. Amin inşallah. Bende senin için okudum rabbim kabul etsin hayirlisila dualarimizi.
Amin canim insallah bende senin icin okudum rabbim kabul buyurur insallahSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Amin canim insallah bende senin icin okudum rabbim kabul buyurur insallah
Senin icinde okudum rabbim dualarini kabul etsin.Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Senin icinde okudum rabbim dualarini kabul etsin.
Allah razi olsun amiiinnnn amiiinn aminnnn bende sizin icin okudum rabbim dualarinizi kabul etsin :)
sizin için okudum Rabbim dualarınızı hayırlısıyla nasip etsin inşallahSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
bende sizin için okudumsizin için okudum Rabbim dualarınızı hayırlısıyla nasip etsin inşallah
bende sizin için okudum
herkesin gönlünden gecen tüm duaları kabul olsun inşallah