- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 38
Allah kabul etsin saolasın,bende sizin için okudum sizinde dualarınız kabul görsün inşSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin saolasın,bende sizin için okudum sizinde dualarınız kabul görsün inşSizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
sizin için okudum Rabbim gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaAllahAllah kabul etsin saolasın,bende sizin için okudum sizinde dualarınız kabul görsün inş
sizin için okudum Rabbim gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
sizin için okudum..Rabbim Kabul etsin inşALLAH...
sizin için okudum Rabbim kabul etsinRabbim dualarını kabul etsin canım okudum senin için ..
sizin için okudum Allah kabul etsin tüm dualarımızısizin için okudum Rabbim kabul etsin
Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.sizin için okudum Allah kabul etsin tüm dualarımızı
Sizin için okudum..Rabbim gönlünüzdekini tez versin inşaALLAH..Sizin için okudum.Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah.
Sizin için okudum..Rabbim gönlünüzdekini tez versin inşaALLAH..
sizin için okudum Allah kabul etsinSizin icin okudum. ALLAH im hayirli dualarinizi kabul etsin.
sizin için okudum Rabbim gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallahsizin için okudum Allah kabul etsin
sizin için okudum Rabbim gönlünüzün muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Allah hakkımızda hayırlısını versin
buradaki herkes için okudum
senin için okudum Rabbim duanı yaşatsın inşallah , yüzünü güldürsün hayırlı haberler alırsın inşallahSenin icinde okudum canim Rabbim dualarini kabul etsin insaAllah..
Tup bebek tedavisi gordum transferim oldu bekliyorum sonuca cok az kaldi insaAllah yavrularim tutunmustur Rabbim hayirli saglikli salih saliha olan evlatlardan nasip etsin herkese icinde banada insaAllah..
Amiiiinnn Allah razı olsun canimm Rabbim seninde gonlunden gecen dualarini kabul etsin insaaallahsenin için okudum Rabbim duanı yaşatsın inşallah , yüzünü güldürsün hayırlı haberler alırsın inşallah
Sizin için okudum Allah kabul etsin.senin için okudum Rabbim duanı yaşatsın inşallah , yüzünü güldürsün hayırlı haberler alırsın inşallah
Sizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçeni versin dualarınızı kabul etsin inşallahh..Sizin için okudum Allah kabul etsin.
sizin için okudum Rabbim kabul etsin inşaAllahSizin için okudum Rabbim gönlünüzden geçeni versin dualarınızı kabul etsin inşallahh..